TE KOOP
   Plaats       
    Prijs       

Pastoor Haseldonklaan 15
Heeze 5591 BH

In de kindvriendelijke wijk “Engelse tuin” treft u deze verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen als een basisschool, winkels en sport- en speelvoorzieningen. Het centrum van Heeze bevindt zich op korte afstand. De woning bes..

nieuw in aanbod

€ 319.000,- kk

De Raadstraat 56
Geldrop 5666 EG

Nabij het centrum van Geldrop treft u dit ruime, goed onderhouden appartement. Het appartement is voorzien van een woonkamer met aangrenzend balkon, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een separate toiletruimte en een wasruimte. Voorzieningen en uitvalswegen bevinden zich op korte ..

nieuw in aanbod

€ 275.000,- kk

Spoetnik 3
Heeze 5591 PG

In de gewilde wijk De Nieuwe Hoeven treft u deze ruime twee-onder-een-kapwoning met diepe achtertuin. De woning is op de begane grond voorzien van een L-vormige woonkamer, serre, separate keuken, slaapkamer, badkamer en bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een moderne ba..

nieuw in aanbod

€ 419.000,- kk

Albertlaan ong.
Sterksel 6029 PN

Sterksel is een van de kernen van de gemeente Heeze-Leende. Van 1816 tot 1925 behoorde Sterksel tot de gemeente Soerendonk en Sterksel. Deze gemeente is in 1819 uitgebreid met Gastel. In 1925 werd de plaats toegevoegd aan de gemeente Maarheeze. Bij de fusie in 1997 van Maarheeze met Budel tot Cra..

nieuw in aanbod

€ 225.000,- von

Kloostervelden Sterksel
Sterksel 6029 PN

OPEN HUIS IN HET INFOCENTRUM AAN DE ALBERTLAAN 19 TE STERKSEL (KINDERBOERDERIJ) ELKE 2e ZONDAG VAN DE MAAND VAN 11:00 TOT 13:00! Kloostervelden is een prachtige jonge woonwijk omringd door bossen en heidevelden. Er zijn diverse woningtypen te koop met prachtige architectuur en het is zelfs mo..

€ 236.000,- von

Kloostervelden
Sterksel 6029 PN

OPEN HUIS IN HET INFOCENTRUM AAN DE ALBERTLAAN 19 TE STERKSEL (KINDERBOERDERIJ) ELKE 2e ZONDAG VAN DE MAAND VAN 11:00 TOT 13:00! Veel ruimte en wooncomfort voor een bijzonder aantrekkelijke prijs? Dat kan in Kloostervelden! Het project omvat diverse woningtypen met prachtige architectuur ..

€ 135.000,- von

Oudenmolen 6
Heeze 5591 TN

Aan de rand van het dorp, gelegen in een groene en landelijke omgeving, op een perceel van maar liefst ca. 1405 m2, staat deze oude vrijstaande eengezinswoning. De woning bevat op de begane grond een woonkamer, zitkamer, keuken en een bijkeuken. Middels de vaste trap bereikt u de eerste verdiep..

V.o.v.

Nieuwendijk 32
Geldrop 5662 AE

Nabij het centrum van Geldrop treft u deze uitstekend onderhouden twee-onder-een-kapwoning met garage. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met een moderne open keuken op de begane grond en een royale master bedroom met een moderne badkamer en suite op de verdieping. In de directe omgevi..

V.o.v.

Kerkstraat 18
Leende 5595 CS

Aan de rand van het dorpscentrum treft u deze keurig onderhouden en ruime vrijstaande woning met een grote garage, gelegen op een riant perceel van ca. 660 m2. De woning beschikt over een ontvangsthal, een riante woonkamer, een half open keuken, een bijkeuken, een separaat toilet, een inpandige b..

V.o.v.

Ariane 20
Heeze 5591 PS

In de wijk De Nieuwe Hoeven treft u deze prachtige, goed onderhouden geschakelde woning. Deze royale woning is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer, half open keuken en een grote inpandige garage. De eerste verdieping beschikt over 4 riante slaapkamers en een badkamer. De zolder ..

€ 359.000,- kk

Zuster Stellalaan 11
Heeze 5591 PW

Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze heeft zijn inwonersaantal sterk zien toenemen in de laatste tientallen jaren. Het dorp ligt onder de rook van Eindhoven in het zuidoosten van Nederland. Mensen komen hier graag naar toe voor de rust. Heeze kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagel..

€ 309.000,- kk

De Vliegert 3
Hapert 5527 HW

In een zeer gewilde en kindvriendelijke  woonomgeving treft u deze royale vrijstaande woning met diverse bergingen en twee garages. Supermarkten, sportvoorzieningen en een basisschool bevinden zich op korte afstand. Tevens zijn uitvalswegen vlot bereikbaar. De ruime woning beschikt o.a. over een ..

€ 449.000,- kk

Heezerweg 5
Sterksel 6029 PP

Nabij het centrum van Sterksel treft u deze ruime, gemoderniseerde jaren ‘30 twee-onder-een-kap woning met eigen oprit, carport en ruime berging. Op de begane grond is een ruime woonkamer, half open keuken en een bijkeuken met sanitaire voorzieningen gelegen. De eerste verdieping is voorzie..

€ 429.000,- kk

Wolfsberg 42B
Asten 5721 HT

Zeer dichtbij het levendige centrum van Asten, ligt dit leuke appartement op de begane grond met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. Het appartement is geheel gemoderniseerd en volledig van nieuw stucwerk voorzien. Een ruim leefgedeelte, flinke slaapkamer en praktische keuken maken dit ee..

€ 149.000,- kk

Kanhoeve 31
Sterksel 6029 SC

Midden in een kindvriendelijke, jonge woonwijk in Sterksel ligt deze moderne twee-onder-een-kap woning met oprit, garage, ruime woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers en badkamer. Via de vaste trap is de ruime zolder te bereiken met voldoende bergruimte en aansluiting voor witgoedapparatu..

€ 249.000,- kk

Hulst 81
Geldrop 5662 TD

In de wijk Hulst aan de rand van Geldrop treft u deze ruime twee-onder-een-kapwoning met garage. De woning beschikt over een lichte woonkamer met open keuken, 3 riante slaapkamers, een badkamer en een bergzolder. De woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving. Scholen, winkels, het stati..

€ 345.000,- kk

Gebroeders de Koningstraat 4
Heeze 5591 ER

Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze heeft zijn inwonersaantal sterk zien toenemen in de laatste tientallen jaren. Het dorp ligt onder de rook van Eindhoven in het zuidoosten van Nederland. Mensen komen hier graag naar toe voor de rust. Heeze kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagel..

€ 325.000,- kk

Albertlaan 3
Sterksel 6029 PN

Ruimte en vrijheid Twee kenmerkende eigenschappen van deze bijzondere vrijstaande woning met twee bijgebouwen, gelegen op een prachtige locatie met fantastisch vrij uitzicht over eigen tuin en weiland, op ruim 11.000 m2 eigen grond. In Sterksel is het heerlijk wonen met een aantal basisvoor..

€ 895.000,- kk

Armagnaclaan 3
Eindhoven 5627 BK

In de gewilde wijk Achtse Barrier treft u deze keurig onderhouden tussenwoning. De woning ligt in de Franse buurt en bevindt zich op korte afstand van voorzieningen als scholen en supermarkten. Uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn vlot bereikbaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer,..

€ 299.000,- kk

De Ambachten 145
Heeze 5591 NX

In de kindvriendelijke woonwijk "De Nieuwe Hoeven" treft u deze ruime en nette 2-onder-1-kapwoning. Het centrum van Heeze bevindt zich op loopafstand. Voorzieningen als scholen, supermarkten, het NS station en sport-en speelvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving. De woning is van al..

€ 385.000,- kk

De Waarden 7
Heeze 5591 JT

Aan de rand van het dorp, met uitzicht op de Herbertus bossen, ligt deze 2-onder-1-kapwoning. De woning beschikt op de begane grond over een royale woonkamer, een open keuken, een garage met opbergzolder en een tuinhuis. Middels een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. De verdieping telt ..

€ 365.000,- kk

Ter Borghstraat 9
Geldrop 5666 RA

Deze hoekwoning nabij het centrum van Geldrop, is gelegen in een rustige straat in de woonwijk Braakhuizen Zuid te Geldrop. U heeft de beschikking over een ruime woonkamer met serre, drie slaapkamers en een achtertuin op het zuiden. Deze woning leent zich goed om in te delen naar eigen smaak en i..

€ 189.000,- kk

Oudenmolen 8a
Heeze 5591 TN

Aan de rand van het mooie Heeze, met uitzicht op de Heezerenbosch en dichtbij verschillende uitvalswegen als de A2 en de A67 ligt deze verzorgde twee-onder-een-kapwoning. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer met een open keuken, een bijkeuken, drie slaapkamers en een bad..

€ 499.000,- kk

Schoolstraat 7
Leende 5595 CP

In een rustige woonwijk met een kindvriendelijke omgeving treft u deze ruime 2-onder-1-kapwoning met berging en garage. De woning ligt in het centrum van Leende op loopafstand van vele voorzieningen. Tevens op enkele autominuten van de snelweg A2. De begane grond is voorzien van een lichte woonka..

€ 295.000,- kk

De Waarden 10
Heeze 5591 JT

Aan de rand van het dorp, met uitzicht op de Hubertus bossen, ligt deze vrijstaande woning. De woning beschikt op de begane grond over twee woonkamers, een tuinkamer, de keuken en een berging. Middels een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. De verdieping telt drie slaapkamers en een badkam..

€ 599.000,- kk

Euvelwegen 29
Heeze 5591 TJ

In het rustige en groene buitengebied tussen Heeze en Sterksel treft u deze ruime vrijstaande woning gelegen op een riant perceel van ca. 6.755 m2. De woning beschikt over een ruime begane grond met een ruime woonkamer, een separate keuken, een aparte hobby-/werk-/kantoorruimte en een inpandige g..

€ 449.000,- kk

Landgoed Zandhoef
Eersel 5521 PN

WONEN IN DE NATUUR OP CIRCA 150.000 M2 EIGEN GROND DRIE UNIEK GELEGEN BOUWKAVELS HOGERE PRIJSKLASSE, PRIJS OP AANVRAAG VRIJGESTELD VAN OVERDRACHTSBELASTING Ligging Op unieke locatie in het buitengebied gelegen aan de Zandhoefseweg binnen de gemeente Eersel, Landgoed Zandhoef 154.550 m..

€ 695.000,- von

Iepehoutstraat 8
Helmond 5706 XE

In de gewilde en kindvriendelijke wijk Het Hout treft u deze goed onderhouden hoekwoning met tuin op het zuiden. De locatie is zeer gunstig ten opzichte van voorzieningen. Sportpark De Beemd, twee basisscholen, diverse supermarkten en winkels zijn in de nabijheid gelegen. Tevens bevinden zich uit..

V.o.v.

Sint Willibrorduslaan 21
Heeze 5591 BG

In de rustige wijk Engelse Tuin treft u deze zeer ruime vrijstaand geschakelde woning met aangebouwde garage en carport. De royale woning is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, een speelkamer en een werkkamer. De eerste verdieping beschikt over drie slaapka..

€ 585.000,- kk

Korte Kerkstraat 101
Geldrop 5664 HZ

Midden in het centrum van Geldrop ligt deze ruime en sfeervolle 2 kamer-hoekmaisonnette met eigen grote berging en balkon op het zuidwesten. Op de tweede verdieping, naast de lift, betreedt u de maisonnette met hal, was-/stookruimte, toilet en sfeervolle L- vormige woon-eetkamer met open keuken. ..

€ 145.000,- kk

Nieuwendijk 54
Heeze 5591 JK

Bent u op zoek naar een vrijstaande jaren ’30 woning met diepe tuin aan de rand van het gezellige centrum van Heeze? De woning biedt tal van mogelijkheden en is naar eigen wens en smaak te moderniseren. De begane grond bestaat uit een hal, doorzonwoonkamer met grote raampartijen en toegang ..

V.o.v.

Nuenenseweg 23
Geldrop 5667 BA

LET OP!!! PRIJS IS BIEDEN VANAF €175.000,-- K.K. In de wijk ‘Braakhuizen-Noord’ treft u deze ruime tussenwoning. Zowel de medische voorzieningen (een huisarts en tandarts) als praktische voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, supermarkt en diverse recreatieve voor..

V.o.v.

Waddenzeelaan 13
Eindhoven 5628 HA

In de kindvriendelijke wijk “Woenselse Heide” treft u deze goed onderhouden tussenwoning.De begane grond is verdeeld in een woonkamer met zitgedeelte, eetgedeelte en een dichte keuken.De woning beschikt op de eerste verdieping over drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdiepin..

€ 235.000,- kk

Zaalstraat 6
Leende 5595 GH

TOPOBJECT! PAARDENLIEFHEBBER OPGELET: Zo wonderschoon, met klasse en stijl, kan wonen met natuur worden gecombineerd! Werkelijk uniek gelegen, volledig en schitterend gemoderniseerde Rijksmonumentale woonboerderij met o.a. binnenzwembad, veldschuur met 3 paardenstallen en weiland. Deze luxe en ho..

€ 1.490.000,- kk

Villapark 32
Geldrop 5667 HZ

Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een scho..

€ 749.000,- kk

Leemkuijlen 130
Geldrop 5662 VZ

Op een groene en kindvriendelijke locatie in de wijk "Hulst" treft u deze ruime en uitgebouwde tussenwoning. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse in- en uitvalswegen, winkels, natuur, scholen en het centrum van Eindhoven is op fietsafstand gelegen. De goed onderhouden woning ..

€ 249.500,- kk

Heezerenbosch 929
Heeze 5591 TA

LET OP!!! Permanente bewoning is niet mogelijk. In het hart van de Brabantse Kempen, een regio die bekend staat om haar gezellige Brabantse dorpjes met hun gastvrije sfeer en omringd is door veel mooie natuurgebieden is recreatiepark Heezerenbosch gelegen. Het park ligt in een bosrijke omgevi..

€ 39.500,- kk

Heuvel 38D
Geldrop 5664 HL

LET OP : STARTERSLENING MOGELIJK!!!! VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN. Midden in het levendige centrum van Geldrop is dit fraaie 2-kamer appartement gelegen. Het appartement is smaakvol afgewerkt en beschikt over een woonkamer, slaapkamer, prachtige keuken en een keurige badkamer. Vanuit het appartement..

€ 149.500,- kk

Schoolstraat 70
Heeze 5591 HM

Ruime, sfeervolle 2-onder-1-kap met garage en eigen oprit. De woning beschikt verder o.a. over een ruime, lichte woonkamer, een moderne open keuken, 4 slaapkamers, een badkamer en een royale achtertuin. Gelegen op korte afstand van het centrum van Heeze, met winkels, horeca, scholen en sportaccom..

€ 292.500,- kk

De Heivelden 2
Heeze 5591 RB

Op industrieterrein “De Poortmannen” is deze vrijstaande woning met inpandige garage en een grote bedrijfsruimte gelegen. Het woonhuis beschikt over een ruime, privacy biedende tuin, een ontvangsthal, een sfeervolle en lichte woonkamer, luxe en moderne woonkeuken en berging/bijkeuken ..

€ 649.000,- kk

Schutboei 5
Sterksel 6029 RV

Rust, ruimte en sfeer, dat is toch wel heel kenmerkend voor deze tweekapper met garage en diepe tuin van ca. 35 m. De sfeervolle L- vormige woonkamer met zitkuil, openhaard en visgraatvloer bieden toegang tot de keuken met bijkeuken en het overdekte terras. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers..

Verkocht onder voorbehoud

Vonderweg 3
Sterksel 6029 PW

LET OP!!! KOOPSOM VAN €​​​​​​​ 200.000,-- V.O.N. In het buitengebied van Sterksel vindt u dit riante bouwkavel van ca. 1175 m2. De Vonderweg is een rustige straat, in een groen gebied, op slechts enkele auto minuten van het centrum van zowel Heez..

€ 200.000,- von

Bongerd 28
Someren 5712 CH

Gelegen in het groene en gezellige Someren-Eind, aan een autoluwe straat, dichtbij de sportvelden, scholen en diverse winkels ligt deze verzorgde 2-onder-1-kapwoning. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, tuinkamer, garage en een werkplaats. De eerste ..

€ 249.000,- kk

Langstraat 10a
Leende 5595 AA

Leende behoorde van oudsher tot de heerlijkheid van Heeze, Leende en Zesgehuchten. In 1810 werd het een zelfstandige gemeente. In 1997 fuseerde Leende met Heeze en Sterksel tot de gemeente Heeze-Leende. De kleine gemeente telt samen met Leenderstrijp ruim 4285 inwoners. Bij Leende komen de waterl..

€ 300.000,- von

Saturnus 22
Heeze 5591 PB

In een rustige straat in de gewilde wijk ‘de Nieuwe Hoeve’ is deze ruime twee-onder-één kapwoning gelegen. Onder andere de vijf slaapkamers, fraaie badkamer en het kantoor maken deze woning tot een heerlijk object. De woning biedt volop mogelijkheden en is zeker een bezichtiging waard...

€ 385.000,- kk

Pastoor Thijssenlaan 5
Sterksel 6029 RL

Deze unieke langgevelboerderij uit ca. 1917 met riante loods en garage is gelegen in hartje Sterksel. De woning is speels ingedeeld en ideaal voor wonen en werken aan huis. De begane grond bestaat uit een kantoor, een grote woon-eetkeuken welke centraal staat in de woning met toegang tot de grote..

€ 395.000,- kk

Vlasrootlaan
Waalre 5582 VC

Een absoluut TOPKAVEL gelegen op absolute droomlocatie aan de rand van landgoed Treeswijk. Een schitterend zeer ruim kavel van 6050 m2 waar u een klassieke villa op kan realiseren van 3500 m3 op een bouwblok van 300 m2. Het perceel is gelegen in schitterende bosrijke omgeving nabij de Eindhovense..

€ 1.150.000,- kk

Mackenziestraat 1
Geldrop 5665 EA

In de wijk Coevering treft u deze goed onderhouden en instapklare twee-onder-een-kapwoning. De Strabrechtse Heide, scholen, supermarkten, sport- en speelvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving. Tevens ligt winkelcentrum Coevering om de hoek en uitvalswegen zijn vlot bereikbaar. Aan het..

€ 345.000,- kk

Iras 8
Heeze 5591 SG

Gelegen aan de rand van Heeze in een rustige ruim opgezette woonwijk treft u deze (semi)vrijstaande woning. De woning beschikt op de begane grond onder andere over een ruime woonkamer, moderne leefkeuken, bergingen en openslaande deuren naar de achtertuin. Op de eerste verdieping treft u vier r..

€ 479.000,- kk

De Waag 11
Mierlo 5731 EL

Nabij het centrum van Mierlo treft u deze ruime benedenwoning met eigen berging. De woning beschikt over een lichte woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een wasruimte, badkamer en balkon. Voorzieningen als supermarkten, speciaalzaken, scholen en sportvoorzieningen bevinden zich in de directe..

€ 199.000,- kk

Vaartje 33
Someren-Eind 5712 BA

In een rustige straat in het dorp Someren-Eind treft u deze ruime vrijstaande woning met carport, garage en tuinhuis. Met wat kleine aanpassingen is het huis bijzonder geschikt te maken voor bijvoorbeeld een aanleunwoning/mantelzorgwoning, een bed and breakfast of kantoor- of praktijkruimte. De w..

€ 549.000,- kk

Kievitstraat 79a
Geldrop 5667 PP

Op loopafstand van het centrum van Geldrop treft u deze verrassend ruime vrijstaande woning. De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer, ruime keuken en bijkeuken, 4 ruime slaapkamers, een ruime zolderverdieping met extra bergruimte, een riante inpandige garage met vliering en een oprit me..

€ 398.000,- kk

De Kuiper 8
Heeze 5591 MZ

Deze goed onderhouden, ruime vrijstaande woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke wijk "De Nieuwe Hoeven". De woning ligt aan een rustige woonstraat met een groot grasveld met speeltuintje voor de kinderen om de hoek. Het NS-station treft u op slechts 5 minuten lopen en ook de winkelstra..

€ 575.000,- kk

Nieuw Erfseweg 36
Geldrop 5662 TV

In de gewilde Skandiawijk treft u deze recent gemoderniseerde tussenwoning met berging. De woonlocatie bevindt zich aan de bosrand van Geldrop en op loopafstand van 2 basisscholen. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van Eindhoven. De woning is o.a. voorzien van een lichte woonkamer, een ..

€ 239.000,- kk

Korte Kerkstraat 63
Geldrop 5664HX

Op een toplocatie in het altijd levendige centrum van Geldrop is dit complex gelegen met een diversiteit aan appartementen. Het betreft een verrassend ruime maissonette op de tweede verdieping dat voorzien is van alle gemakken. Op de begane grond bevinden zich de entree met lift en is er toegang ..

€ 175.000,- kk

Laan van Tolkien 242
Geldrop 5663 SC

Net buiten het centrum, dichtbij de binnenstad van Eindhoven, ligt dit verzorgde appartement op de derde verdieping van een kleinschalig complex. Op slechts 10 minuten loopafstand bevindt zich een NS-station. Hoewel het appartement boven een supermarkt en kapper gelegen is, ondervindt men hiervan..

€ 315.000,- kk

Dirk Heziuslaan 39
Heeze 5591 AA

Deze royale vrijstaande woning met inpandige garage treft u in de wijk 'De Engelse Tuin', gelegen in een rustige straat op een fantastische locatie. Op de begane grond beschikt de woning over een riante woonkamer en keuken, een bijkeuken en een inpandige garage. Vier slaapkamers en twee b..

€ 419.000,- kk

Mierloseweg 25
Geldrop 5667 JA

Centraal gelegen aan de Mierloseweg in Geldrop treft u deze vrijstaande woning in de wijk Braakhuizen-Zuid. Binnen 15 autominuten bent u in het centrum van Eindhoven en de A67 richting Venlo / Eindhoven ligt op nog geen 10 autominuten. De woning beschikt over een lichte woonkamer met serre, dicht..

€ 400.000,- kk

Irislaan 8
Leende 5595 EH

Fraai split-level landhuis op ongekend ruim perceel met volledige privacy aan voor- en achterzijde. De dubbele inpandige garage, grote ruimtelijke living met open keuken, vier slaapkamers en luxe badkamer, maken dit het ideale gezinshuis. De heerlijke tuin met zwembad en de serre geven de bewoner..

€ 575.000,- kk

Kastelenplein 52
Eindhoven 5653 LN

Dit verrassend ruime 3-kamerhoekappartement is mooi gelegen in het stadsdeel Gestel. Het appartement beschikt over een royale woonkamer met een prachtige open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en berg- cq. wasruimte. Vanaf het, op de 8e etage gelegen, balkon is er een panoramisch u..

€ 195.000,- kk

Tricotstraat 70
Geldrop 5667 TD

In de wijk Braakhuizen-Noord staat deze in het groen omringde hoekwoning! De woning ligt aan een autoluwe straat, maar vlakbij enkele uitvalswegen waardoor je binnen 5 minuten in het centrum van Geldrop bent, of met een kwartier in de stad van Eindhoven of Helmond. U beschikt over een lichte do..

€ 199.500,- kk

Kapelstraat 73B
Heeze 5591 HD

LET OP!! HET BETREFT EEN KOOPPRIJS. Midden in het gezellige centrum van Heeze is dit ruime 3-kamer appartement gelegen in een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, half open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en voldoende ..

€ 299.000,- kk

Luikerweg 67
Valkenswaard 5554 NB

Valkenswaard is een gemeente vlakbij Eindhoven en de Belgische grens. De Kempense gemeente telt meer dan 30.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 57 km². De huidige gemeente is ontstaan in 1934 door samenvoeging van de toenmalige gemeente Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft. Deze reg..

€ 895.000,- kk

Emmerikstraat 34
Heeze 5591 HZ

LET OP!! HET BETREFT EEN KOOPSOM € 250.000,-- K.K. Deze ruime karakteristieke twee-onder-een-kapwoning is nabij het centrum van Heeze gelegen. Vele voorzieningen bevinden zich op loopafstand. De woning is op de begane grond voorzien van een royale woonkamer, separate keuken en een bad..

V.o.v.

Murik 13
Geldrop 5667 LR

In de wijk Kievit treft u deze nette tussenwoning. De Strabrechtse Heide, scholen, sport- en speelvoorzieningen en supermarkten bevinden zich in de directe omgeving. Het centrum van Geldrop ligt op 5 minuten fietsafstand. De woning is voorzien van een ruime woonkamer en half-open keuken op de beg..

€ 189.500,- kk

Burgemeester Serrarisstraat 3
Heeze 5591 EE

Deze royale vrijstaande woning met ruime tuin is gelegen in de gewilde wijk “De Weibossen”. De woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond. Verder beschikt de begane grond over een woonkamer met zitkamer, eetkame..

V.o.v.

Van Tuyll van Serooskerkenlaan 7a
Heeze 5591 EV

Midden in de wijk de Weibossen, op enkele minuten van het centrum, ligt deze verzorgde vrijstaande woning. De woning beschikt over een eigen oprit welke direct toegang biedt tot de inpandige garage. De begane grond bestaat uit een zeer ruime woonkamer, een keuken, bijkeuken, een badkamer en een s..

€ 590.000,- kk

Kerkstraat 6
Leende 5595 CX

In het hart van het dorp, dichtbij diverse horeca en winkels staat deze instapklare twee-onder-een-kapwoning. De woning staat op een ruim perceel van 325 m2 waarvan de tuin op het Zuiden is gelegen. De woning beschikt over een riante woonkamer met een moderne half open keuken. Daarnaast beschikt ..

V.o.v.

Valkenswaardseweg 23B
Leende 5595 CA

Prachtige moderne en verrassend ruime bungalow gelegen op een groot perceel van maar liefst 1.667 m2 met veel privacy. De bungalow is voorzien van een grote eigen oprit, fraai aangelegde voor- en achtertuin, garage met 2 bergingen en een carport. Daarnaast beschikt de bungalow over een lichte woo..

€ 719.000,- kk

Sterkselseweg 14
Heeze 5591 KD

Aan de rand van Heeze treft u deze mooie, met oog voor detail gemoderniseerde vrijstaande woning met gastenverblijf. De woning is gelegen op een riant perceel van ca. 833 m2 groot met de achtertuin op het zuidwesten gesitueerd. Op de begane grond treft u een ruime ontvangsthal, een royale, lichte..

€ 589.000,- kk

Dominee Kremerstraat 40
Heeze 5591 GH

In een rustige woonwijk in Heeze treft u deze ruime vrijstaande semi-bungalow. De woning beschikt over een vrijstaande garage en eigen oprit met parkeerplaats voor meerdere personenauto's. De begane grond is voorzien van een doorzon woonkamer, open keuken, serre, slaapkamer, studeerkamer en b..

€ 439.000,- kk

Nederlandplein 92
Eindhoven 5628 AH

Dit ruime appartement is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk “Woenselse Heide”. Het appartement beschikt over een ruime lichte woonkamer, separate keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De woonlocatie is zeer gunstig ten opzichte van voorzieningen. Het ..

€ 189.500,- kk

Lepelaar 5
Geldrop 5667 PJ

In een rustige woonomgeving in de wijk "Kievit" in Geldrop, treft u deze nette tussenwoning. Binnen 15 autominuten bent u in het centrum van Eindhoven en de A67 richting Venlo / Eindhoven ligt op nog geen 10 autominuten. De woning beschikt over een lichte doorzon woonkamer, open keuken, vier slaa..

V.o.v.

Dommeldalseweg 16
Geldrop 5664 RP

Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een scho..

€ 469.000,- kk

Zomerland 7
Geldrop 5663 HS

Aan de rand van Geldrop, met op de hoek de golfbaan, tennisbaan en de hockeyvelden en dichtbij de binnenstad van Eindhoven, ligt deze rustig gelegen, vrijstaande eengezinswoning. De woning beschikt op de begane grond over een zeer ruime woonkamer, een keuken, bijkeuken en een tuin/slaapkamer. De ..

€ 719.000,- kk

Lindehoutstraat 20
Helmond 5706 VX

In de gewilde en kindvriendelijke wijk Het Hout treft u deze goed onderhouden tussenwoning met tuin op het oosten. De locatie is zeer gunstig ten opzichte van voorzieningen. De woning is gelegen nabij winkels, scholen, diverse supermarkten, de bibliotheek, Sportpark de Beemd en diverse uitvalsw..

€ 209.000,- kk

Boerenkamplaan 30
Someren 5712 AE

LET OP!! Inruil eigen woning is bespreekbaar. In Someren treft u deze ruime vrijstaande woning met een mooi bijgebouw, een garage en bergingen. Met vele mogelijkheden voor beroepsgebonden werkzaamheden aan huis. De woning is op de begane grond voorzien van vele grote ruimtes met verschillende..

€ 945.000,- kk

Buizerd 202
Veldhoven 5508 KD

Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk "De Kelen" treft u deze goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning. Voorzieningen als winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving. De woning is op de begane grond voorzien van een sfeervolle woonkamer, open keuken, bijk..

Verkocht

Margrietlaan 13
Leende 5595 EA

Deze riante twee-onder-een-kapwoning is gelegen in het centrum van Leende. De woning beschikt onder andere over een L-vormige woonkamer, separate keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een vierde slaapkamer op zolder. Daarnaast is de woning voorzien van een eigen oprit, aangebouwde garage en e..

Verkocht

Kamberg 11
Heeze 5591 NA

Instapklare ruime hoekwoning, recent compleet gerenoveerd, over de volle breedte uitgebouwd. In de kindvriendelijke woonwijk “De Nieuwe Hoeven” treft u deze keurig afgewerkte en instapklare hoekwoning. Het centrum van Heeze bevindt zich op loopafstand. Voorzieningen als scholen, s..

Verkocht

Rubensstraat 19
Eindhoven 5613 JR

Deze tussenwoning met garage is gelegen in de wijk De Laak. Lakerlopen is een buurt in het stadsdeel Tongelre in de stad Eindhoven. De buurt ligt in het oosten van het centrum, binnen de ring. De Rubensstraat ligt op loopafstand van het centrum van Eindhoven (de Heuvelgalerie) en van Winkelcentru..

Verkocht

Palantir 29
Geldrop 5663 SE

Deze moderne, ruime en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Genoenhuis. Een supermarkt, basisschool, speelveldje, kinderdagverblijf en diverse sport- en winkelvoorzieningen zijn in de nabijheid gelegen. De bossen, de hei en een recreatieplas zij..

Verkocht

Heipoldersstraat 51
Heeze 5591 KA

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning met zeer diepe achtertuin is gelegen in het rustige gebied buiten het centrum van Heeze. Wanneer u de straat uitloop komt u direct in de natuur. Sportpark ‘Het Lambrek’ bevindt zich op slechts een paar honderd meter afstand en het gezellige centrum ..

Verkocht

Zaalstraat 3B
Leende 5595 GH

Gemoderniseerde twee-onder-één kap woonboerderij, gelegen op een dubbele kavel met guesthouse, twee garages, 3 slaapkamers in het hoofdverblijf en een zeer diepe achtertuin met overkapping. Gelegen in het buurtschap Leenderstrijp nabij Leende. LET OP!! In de brochure wordt zowel Zaalstraat 3A..

Verkocht

Zaalstraat 3A/B
Leende 5595 GH

Gemoderniseerde twee-onder-één kap woonboerderij, gelegen op een dubbele kavel met guesthouse, twee garages, 3 slaapkamers in het hoofdverblijf en een zeer diepe achtertuin met overkapping. Gelegen in het buurtschap Leenderstrijp nabij Leende. LET OP!! In de brochure wordt zowel Zaalstraat 3A..

Verkocht

Kanhoeve 23A
Sterksel 6029 SC

Midden in een kindvriendelijke, jonge woonwijk in Sterksel ligt deze moderne twee-onder-een-kap woning met carport, garage, ruime woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers en badkamer. Via de vaste trap is de ruime zolder te bereiken met voldoende bergruimte en aansluiting voor witgoedappara..

Verkocht

KANTOOR VEGHEL

Meijerijstraat 19
Veghel 5461 HK

Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad welke in januari 2017 is ingesteld. De gemeente is ontstaan uit een fusie van de drie gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode en telt ongeveer 80.000 inwoners en heeft hierdoor de grootte van een middelgrote stad. De voormalige ..

Verkocht

Hezelstraat 10
Erp 5469 CE

DIT IS NU DE KANS!! IN VRAAGPRIJS VERLAAGD!! HERENWONING OP UNIEKE KAVEL VAN 1562 M2   Mogelijkheid voor kantoor en/of praktijk ruimte 2e Adres voor eventuele aanleunwoning - Hezelstraat 10A Grote tuin met diverse beplanting Kansen om woonlasten te beperken door verhuur praktijk..

€ 275.000,- kk

Heuvel 26
Veghel 5463 XC

Vrijstaande woonboerderij van ca. 561 m3 met vrijstaande garage voorzien van verwarming en bijgebouw op een totaal perceel van ca. 1.360 m2. Het object is gelegen in ‘Veghels Buiten’, een rustige groene omgeving met weidse uitzichten. Tevens is het centrum van Veghel met al haar voorz..

€ 369.000,- kk

Kievietdonk 54
Veghel 5467 AV

Keurige tussenwoning gelegen in de woonwijk “de Bunders”. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer, open keuken en speelkamer/kantoor. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een wasruimte en een badkamer. Een bergzolder en vierde slaapkamer zijn ..

Verkocht onder voorbehoud

Pater Thijssenstraat 39
Veghel 5465 SC

Deze riante, speels ingedeelde vrijstaande woning is gelegen op een mooie en rustige locatie aan de rand van het kerkdorp Zijtaart. De woning beschikt op de begane grond over een ontvangsthal, een zeer lichte en ruime woonkamer, een riante woonkeuken, een hobbyruimte, een bijkeuken, een toiletrui..

€ 525.000,- kk

Patrijsdonk 3
Veghel 5467 AA

Aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk “De Bunders” treft u deze goed onderhouden en uitgebouwde tussenwoning. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer en separate keuken. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en de badkamer. Op de tweede v..

€ 269.000,- kk

N.C.B.-laan 105
Veghel 5462 GC

Royale vrijstaande villa van ca. 256 m2 woonoppervlak met inpandige garage, zwembad en aangrenzend bedrijfspand van ca. 859 m2. Het geheel is gelegen op een riant perceel van ca. 2,844 m2 met in de nabijheid de “Noordkade” en een supermarkt. Op de begane grond van de woning treft u ..

€ 799.000,- kk

Visven 105
Veghel 5464 NL

Aan de rand van Veghel, gelegen in een rustige straat, ligt deze uitstekend onderhouden vrijstaande eengezinswoning. De woning beschikt op de begane grond over een riante woonkamer, kantoor, keuken, bijkeuken, garage en een ruim houten tuinhuis met overkapping. Op de eerste verdieping bevinden ..

€ 449.500,- kk

Pater Thijssenstraat 35
Zijtaart 5465 SC Veghel

In het kerkdorp Zijtaart treft u dit riante in jaren ‘30 stijl gebouwde vrijstaande woonhuis met carport. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer, een separate keuken, een bijkeuken, een speelkamer, een slaapkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn drie c..

€ 549.000,- kk

Kortenaerstraat 14
Veghel 5463 HP

In de levendige buurt ’t Zuid, tegenover winkelcentrum “De Boekt”, ligt deze perfecte starterswoning. Centraal gelegen op enkele autominuten van uitvalswegen of hartje centrum, en alle voorzieningen op loopafstand. Deze tussenwoning met garage heeft zowel een luxe keuken als bad..

€ 190.000,- kk

Scheifelaar 114
Veghel 5463 HV

In de gewilde en ruim opgezette rustige villawijk “De Scheifelaar” aan de rand van Veghel ligt deze karakteristieke, sfeervolle villa op een riant perceel. De villa is onder architectuur, met hoogwaardig materiaal en afwerkingsniveau gebouwd en perfect onderhouden. Ook de onder archit..

€ 649.000,- kk

Schoolstraat 18D
Vorstenbosch 5476 KK

Gelegen nabij een uitgestrekt recreatiegebied en nabij het centrum van Veghel, omgeven door diverse winkels en restaurants ligt dit verzorgde appartement. Deze ruime, luxe maisonette beschikt over een riante woonkamer, separate keuken, 3 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers. Zeer geriefelijk ..

€ 275.000,- kk

Zwaluwendonk 22
Veghel 5467 DD

Deze ruime en nette tussenwoning is gelegen aan een groenvoorziening met speelvoorzieningen in de kindvriendelijke wijk "De Bunders". De woning beschikt over een woonkamer, half open keuken en bijkeuken op de begane grond. Twee slaapkamers en ruime badkamer op de eerste verdieping en op de zolder..

Verkocht

Kapelstraat 31
Veghel 5466 PA

Deze monumentale woning met zwembad en bedrijfsruimte uit 1905 is gelegen aan een rustige straat in Eerde. De woning is door de jaren heen gerenoveerd en beschikt op de begane grond over een woonkamer, een ruime open keuken welke van alle gemakken is voorzien, een opkamer, een slaap-/studeerk..

€ 449.000,- kk

Laarpark 2
Veghel 5467 HL

Deze vrijstaande woning met garage is gelegen in de gewilde villawijk “Laarpark”. Een fraai opgezette woonwijk met uitsluitend vrijstaande woonhuizen maakt het een zeer geliefde locatie om te wonen. De woning beschikt over een ontvangsthal, ruime L-vormige woonkamer, een separate keuk..

€ 449.000,- kk

Rijksweg 18
Veghel 5462 CG

Nabij het centrum van Veghel, met alle gewenste voorzieningen in de nabijheid, ligt dit ruime en sfeervolle vrijstaande familiehuis met een prachtig aangelegde en privacybiedende tuin rondom. Via de riante oprit bereikt u de entree met ruime hal. De begane grond bestaat uit een zeer ruime woonkam..

€ 398.000,- kk

Krekelshofstraat 16
Veghel 5464 TA

Een bezichtiging van deze woning is zeker de moeite waard! U zult versteld staan van de ruimte en mogelijkheden die deze woning u biedt. Deze goed onderhouden, vrijstaande energiezuinige (energielabel A) woning met garage en carport treft u in het gezellige kerkdorp Mariaheide.De woning besch..

€ 349.000,- kk

Gagellaar 7
Veghel 5467 JG

Gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk in de nabijheid van scholen, winkels en uitvalswegen, staat aan een parkje deze keurig onderhouden woning. In deze woning treft u op de begane grond een ruime woonkamer en keuken, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer ..

€ 198.000,- kk

Dennelaar 68
Veghel 5467 JN

In het hart van woonwijk de Bunders, dichtbij diverse winkels, supermarkten en scholen, is deze verzorgde tussenwoning gelegen. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woon-/ eetkamer, een keuken en een tuinkamer. De eerste verdieping is toegankelijk middels de vaste trap. Hier bevin..

€ 175.000,- kk

Stationsstraat 12a
Veghel 5461 JV

Dicht bij het centrum van Veghel bevindt zich op eerste verdieping dit prima appartement met ruim balkon en vrij uitzicht. De woning is netjes onderhouden en beschikt o.a. over een overdekte entree voorzien van brievenbussen en intercominstallatie en een eigen overdekte parkeerplaats. De verdie..

Verkocht

Deken Franssenstraat 32
Veghel 5461 AV

In de Vijverwijk, aan de rand van het centrum van Veghel treft u deze ruime vrijstaande woning. De Vijverwijk is ontstaan in de jaren ‘50 en gelegen in een groene omgeving met fraai aangelegde brede lanen. De woning beschikt op de begane grond over een royale woonkamer met eetkamer, keuken,..

Verkocht onder voorbehoud

Marterweide 16
Veghel 5467 LL

BIEDEN VANAF: € 275.000,-- K.K. Op loopafstand van het centrum en het Bunduspark ligt deze verzorgde 2-onder-1-kap woning. Deze eengezinswoning is gelegen aan het water waarop het vrij uitzicht heeft. De woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken, drie slaapkamers en een badkamer. ..

Verkocht onder voorbehoud

Eksterdonk 10
Veghel 5467 DN

In de gewilde en kindvriendelijke wijk De Bunders treft u deze goed onderhouden geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Supermarkten, basisscholen en sport- en speelvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving. Tevens zijn in- en uitvalswegen eenvoudig bereikbaar. De woning beschikt over ee..

€ 269.000,- kk

Rietven 54
Veghel 5464 PH

Op een rustige locatie in de gewilde, kindvriendelijke wijk ‘t Ven treft u deze royale vrijstaande woning met dubbele garage. De woning is gelegen op een riant perceel van ca. 504 m2 en beschikt over een ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, kantoor, vijf slaapkamers, een ruime badkamer, ..

€ 495.000,- kk

Distellaar 35
Veghel 5467 BR

In de populaire wijk ‘De Bunders’ gelegen keurige tussenwoning. De woning heeft een speels ingedeelde woonkamer met een prachtige open haard, telt drie slaapkamers, een badkamer en een royale keuken. De tuin is op het zonnige zuidwesten georiënteerd en mooi aangelegd. De woning is van..

€ 225.000,- kk

Sluisstraat 86
Veghel 5462 CB

Dit speels ingerichte appartement met vide bevindt zich in een fraai appartementengebouw aan de rand van het centrum. Het appartement beschikt over een eetkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer en een separaat toilet. De vide is ingericht als een ruime zitkamer en beschikt over een dakterras va..

€ 189.000,- kk

Voordijk 1
Erp 5469 SK

LET OP: DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. Veghel telt bijna 37.000 inwoners en zo’n 26.000 arbeidsplaatsen en is daarmee één van de grotere gemeenten in het noordoosten van Noord Brabant. De gemeente bestaat uit een hoofdkern, Veghel en zes kerkdorpen – Boerdonk, Eerde, Erp, Keldonk,..

Verkocht onder voorbehoud

Boerhaavestraat 1
Veghel 5462 CK

BIEDEN VANAF: € 450.000,-- k.k. Nabij het centrum van Veghel treft u deze ruime vrijstaande woning met eigen oprit en garage, tevens is er naast de woning een bijgebouw gelegen van ca. 112 m2 dat de ruimte biedt voor bedrijvigheid aan huis. De woning beschikt op de begane grond over een ..

Verkocht onder voorbehoud

Molenstraat 33 E
Veghel 5461 JP

Gelegen in het centrum van Veghel, omgeven door diverse winkels en restaurants ligt dit verzorgde appartement. De woning is ingedeeld met één slaapkamer, badkamer, woonkamer, keuken, berging en een balkon. U loopt direct het centrum binnen en met enkele minuten met de auto zit u op de A50. En..

Verkocht onder voorbehoud

Mgr. Bosstraat 2
Uden 5401 EB

LET OP: HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS. In het centrum van Uden treft u deze ruime, goed onderhouden vrijstaande woning met garage en berging. De woning beschikt op de begane grond over een lichte woonkamer, open keuken en bijkeuken. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers en een ..

€ 350.000,- kk

Past. van Haarenstraat 4
Veghel 5464 VG

Aan de rand van Mariaheide (gemeente Veghel) ligt dit fraaie monumentale pand met woon- en bedrijfsbestemming. Het pand uit +/- 1913 is door de jaren heen gemoderniseerd en beschikt over een bedrijfskeuken met eetgelegenheid. Er zijn twee zitkamers, een woonkeuken, kantoor, twee slaapkamers en ee..

€ 495.000,- kk

Meeuwdonk 44
Veghel 5467 AJ

LET OP!!! OPEN HUIS OP WOENSDAG 20 DECEMBER 2017 VAN 16.00 UUR TOT 17.30 UUR. LET OP!! : BIEDEN VANAF € 200.000,-- k.k. Zeer nette, ruime en instap klare hoekwoning met een gunstige ligging die u van binnen moet zien! De woning is gelegen in een woonwijk aan een rustige straat in de ..

Verkocht onder voorbehoud

Dr. Guljestraat 11
Veghel 5463 CJ

Deze keurige, ruime hoekwoning biedt u veel wooncomfort. De grote  woonkamer, de mooie keuken, de drie slaapkamers, de zolder met extra kamer en de fraaie badkamer maken deze woning tot een zeer geschikte gezinswoning. Er is tevens een ruime garage van wel 10 meter lengte aanwezig voor al uw hobb..

€ 280.000,- kk

Spoorven 432
Veghel 5464 PA

OPEN HUIS : WOENSDAG 28 FEBRUARI 2018 VAN 18:00 UUR TOT 19:00 UUR  Deze ruime tussenwoning is fraai gelegen aan het Spoorven in Veghel nabij het Geerbos, op 10 minuten wandelafstand van het centrum en met uitvalswegen nabij. Op de begane grond treft u een riante woonkamer met half-open keuken..

€ 209.500,- kk

Moerven 263
Veghel 5464 PE

Deze luxe en sfeervolle twee-onder-een-kap-woning is gelegen in de wijk ‘’Het Ven’’, een wijk gekenmerkt door zijn groen en rust. Hier krijgt comfortabel wonen een nieuwe betekenis met deze luxueuze woning in een topomgeving. Op de begane grond treft u o.a. de woonkamer , ..

€ 349.000,- kk

Bosstraat 2
Erp 5469 SP

Net buiten het dorp van Erp ligt deze hoekwoning op een perceel van maar liefst 2465 m2. De woning is omgeven door groen. Naast de woning een royale oprit met parkeer mogelijkheden voor meerdere auto’s. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en de badkamer. V..

€ 395.000,- kk

Stationsstraat 47
Veghel 5461 JT

Circa 5 minuutjes lopen van het centrum treft u dit prachtige vrijstaande woonhuis in een van de meest gewilde straten van Veghel, de Stationsstraat. Deze ruime woning beschikt over een oprit vanuit waar de entree van de woning en de poort naar de tuin bereikbaar zijn. De woning beschikt onder an..

€ 450.000,- kk

Peperveld 16
Veghel 5467 NL

In de gewilde en kindvriendelijke wijk De Bunders treft u deze goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning. Supermarkten, basisscholen en sport- en speelvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving. Tevens zijn in- en uitvalswegen vlot bereikbaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer..

Verkocht onder voorbehoud

Karwijveld 8
Veghel 5467 KL

Deze fantastische woning is gelegen in de populaire wijk ‘de Bunders’ nabij het winkelcentrum ‘De Bunders’. De basisscholen ‘De Ieme’ en ’t Heibosch’ liggen allebei op loopafstand. De woning heeft twee ruime slaapkamers en een nette badkamer. De pra..

€ 255.000,- kk

Karel Doormanstraat 36
Veghel 5463 HG

In een rustige straat in de wijk Veghel-Zuid treft u deze ruime 2-onder-een-kapwoning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is keurig onderhouden en voorzien van een zeer lichte en ruime woonkamer en een moderne separate keuken op de begane grond. De eerste verdieping is ..

Verkocht onder voorbehoud

Zwaluwendonk 9
Veghel 5467 DC

In de kindvriendelijke wijk de Bunders treft u deze keurig onderhouden hoekwoning met garage en carport. De begane grond beschikt over een ruime maar sfeervolle woonkamer en een half open keuken. Op de eerste verdieping treft u twee slaapkamer, de badkamer en een bergruimte/wasruimte. Hierboven..

Verkocht

Veghel
Molenwieken 32 5461 KG

Gelegen in het centrum van Veghel, omgeven door diverse winkels en restaurants ligt dit verzorgde appartement. De woning bestaat uit twee verdiepingen en is ingedeeld met een woonkamer, half-open keuken, badkamer en balkon op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping treft u de slaapkamer. U ..

€ 129.000,- kk

Rietven 31
Veghel 5464 PH

Riante, instapklare vrijstaande woning met eigen oprit en garage. Aan de voorzijde van de woning is de woning vrij gelegen aan het water. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer, een woonkeuken, 3 ruime slaapkamers, een nette badkamer, voldoende bergruimte en een fraai aangelegde tuin op ..

€ 350.000,- kk

Merwedelaan 3
Veghel 5463 JK

Deze gemoderniseerde, ruime tussenwoning met berging is gelegen op een goede locatie in een verkeersluwe straat in de wijk De Leest. De Leest is een woonwijk ten zuidwesten van de kern van Veghel. Met slechts 5 minuutjes fietsen bent u al midden in het centrum waar u kunt genieten van de winkels,..

€ 198.000,- kk

Vlasven 244
Veghel 5464 PR

Let op! BIEDEN VANAF : € 325.000,-- k.k. In de kindvriendelijke wijk ‘t Ven treft u deze 2-onder-1-kapwoning met verrassend veel inhoud en privé oprit. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer met open keuken, een wacht-/relaxruimte en een praktijkruimte. Op d..

Verkocht onder voorbehoud

Snipdonk 34
Veghel 5467 AE

Deze ruime, nette hoekwoning is gelegen in de wijk “De Bunders”. Op de begane grond treft u een royale woonkamer, een separate keuken en een lichte serre aan. De eerste verdieping beschikt over twee slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping is een derde slaapkamer gesitue..

€ 249.000,- kk

Tijmveld 122
Veghel 5467 ND

Aan de rand van de gewilde en kindvriendelijke woonwijk de Bunders ligt deze nette en goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning in de buurt van een leuk aangelegd speelplantsoentje. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken, berging, een badkamer en drie slaapkamers. De tweede verdiep..

€ 280.000,- kk

Wezerhof 4
Veghel 5463 AK

OPEN HUIS : ZATERDAG 24 FEBRUARI 2018 VAN 11:00 UUR TOT 12:00 UUR | Let op !!! : BIEDEN VANAF € 300.000,-- k.k. In de kindvriendelijke wijk De Leest treft u deze royale vrijstaande woning. Gelegen in de nabijheid van verschillende voorzieningen als scholen, winkelcentra, een park en uitv..

€ 300.000,- kk

Fazantendonk 45
Veghel 5467 DL

In de wijk "De Bunders" treft u deze ruime tussenwoning met vrijstaande garage. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, speelvoorzieningen, en het Bunderspark zijn in de directe omgeving te vinden. De woning beschikt over een ruime woonkamer met tuinkamer, open keuken, bijkeuken, vijf royal..

€ 219.000,- kk

Pastoor van Schijndelstraat 18A
Boerdonk 5469 PT

In het landelijk dorp Boerdonk is deze fraaie vrijstaande woning gelegen. De woning telt onder andere drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond, twee badkamers en een overdekt terras. De leefkeuken is voorzien van alle gemakken en de garage met oprit zorgt voor voldoende parkeergelegenheid..

€ 319.000,- kk

Dr. Guljestraat 7
Veghel 5463 CJ

Ruime, uitgebouwde hoekwoning met garage en eigen oprit, gelegen nabij het centrum van Veghel. Deze woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer en woonkeuken. Op de eerste verdieping treft u de badkamer en drie slaapkamers en op de tweede verdieping is een ruime vierde slaapkame..

€ 250.000,- kk

Visven 55
Veghel 5464 NK

Deze riante vrijstaande woning, is zeer goed onderhouden en instap-klaar te noemen. De woning beschikt over een carport en twee overdekte terrassen en is gelegen in de kindvriendelijke wijk ‘t Ven. Op de begane grond treft u een ruime multifunctionele ruimte, een riante woonkamer met zit- e..

€ 569.000,- kk

Kiplinglaan 11
Eindhoven 5629 MK

In de gewilde en kindvriendelijke wijk Blixembosch “De Engelse Buurt” is deze ruime en goed onderhouden tussenwoning gelegen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met half open keuken, op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gelegen en de woning beschikt ov..

Verkocht

Thorbeckelaan 5
Veghel 5463 BM

Deze mooie, goed onderhouden vrijstaande woning is gelegen aan een rustige en brede laan in de wijk Veghel Zuid. Het centrum van Veghel treft u op loopafstand. De woning is gebouwd op een riant perceel en beschikt o.a. over een ruime woonkamer, tuinkamer, keuken en bijkeuken. Op de eerste verdiep..

Verkocht

Oliemolen 5
Veghel 5462 BN

WONINGRUIL BESPREEKBAAR! In de Bloemenwijk in Veghel treft u deze ruime vrijstaande woning met bedrijfshal aan huis. Ideaal om wonen en werken te combineren! Supermarkten, basisscholen en sport- en speelvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving. Tevens zijn in- en uitvalswegen eenvoudi..

€ 439.000,- kk

Spoorven 73
Veghel 5464 PA

Op de begane grond gelegen keurig onderhouden appartement met royale woonkamer, open keuken, ruime slaapkamer, badkamer, separaat toilet, berging en loggia. Uw auto kunt u kwijt in de  afgesloten privé garage. Het appartementencomplex 'De Geerburch' ligt fraai gelegen aan het Spoorven in ..

€ 219.000,- kk

De Dollard 1
Veghel 5463 RE

Ruime, sfeervolle 2-onder-1-kap met eigen oprit. De woning beschikt over een ruime, lichte woonkamer, een moderne open keuken, een eetkamer, 4 slaapkamers, een badkamer en een royale achtertuin op het zuidwesten. Gelegen op korte afstand van het centrum van Veghel, met winkels, horeca, scholen en..

€ 278.000,- kk

Hoogveld 24
Boekel 5427 JN

In een gewilde woonwijk de Dooleggen in Boekel ligt deze verrassende twee onder een kap woning op loopafstand van het winkelcentrum en scholen. De ruime woonkamer met houtkachel, de geriefelijke keuken met aangrenzend een zeer mooie serre, de 3 slaapkamers en badkamer maken deze woning compleet. Aan..

€ 299.000,- kk

Moerven 135
Veghel 5464 PD

In de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk ‘t Ven treft u deze fantastische vrijstaande woning. Deze prachtige, goed afgewerkte woning beschikt over een royale woonkamer, een woonkeuken, 6 slaapkamers en een inpandige garage. Wat deze woning bijzonder maakt zijn de opvallend ruime vert..

€ 549.000,- kk

Gladiolenstraat 33
Veghel 5462 GA

In de kindvriendelijke Bloemenwijk in Veghel treft u deze ruime tussenwoning. Supermarkten, basisscholen en sport- en speelvoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving. Tevens zijn in- en uitvalswegen vlot bereikbaar. De woning beschikt over een ruime woonkamer met half open keuken, een bij..

Verkocht onder voorbehoud