Ik wil mijn huis gaan verkopen Wat komt er bij kijken

Je wilt je huis verkopen? Daar komt meer bij kijken dan een huis netjes opruimen en een overheerlijke appeltaart bakken. Bij de verkoop van je huis spelen zaken die een grote financiële impact kunnen hebben. Het hebben van een vakkundige makelaar is daarom een must. Tevreden klanten zijn de basis voor het succes van Makelaardij OLAV en goede afspraken de basis voor een succesvolle verkoop.

Iedere verkoopsituatie is anders. Daarom gaan wij met je om tafel om een aantal vragen te stellen over wat voor jouw situatie belangrijk is. Wil je snel verhuizen, wanneer wil je je andere woning in en de huidige uit, wat is de minimale verkoopprijs die je nodig hebt en wat vind jij belangrijk in het verkoopproces. Allemaal persoonlijke zaken die wij meenemen in onze verkoopstrategie voor jouw huis. Die informatie leggen we bij de huidige marktsituatie, de feiten over je huis en de mogelijkheden die je huis biedt.

Natuurlijk zorgt Makelaardij OLAV voor professionele foto’s, uitnodigende teksten in de verkoopbrochure en een uitmuntende presentatie op Funda en onze eigen website. 360-graden foto’s, VR (virtual reality) beelden en uiteraard 2D en 3D-plattegronden, het zit allemaal in ons portfolio. Zodat jouw huis er piekfijn uitziet voor de toekomstige koper.

Dan gaan we de woningmarkt op om jouw huis te verkopen. Onze verkoopstrategie is creatief en ons motto is altijd ‘we doen het goed of niet’. Dat vertaalt zich in de hoeveelheid huizen die jaarlijks door Makelaardij OLAV verkocht worden.

Wil je meer weten over onze aanpak en onze ideeën voor de verkoop van jouw huis? Dat kan, maak een afspraak en we praten je graag bij! 040 22 33 345, info@makelaardijolav.nl of loop binnen op een van onze vestigingen in Heeze en Veghel