Proefverkopen bij Makelaardij OLAV

Wil jij enkel en alleen verkopen tegen een hele goede verkoopprijs? Makelaardij OLAV biedt jou een mooie kans om te achterhalen hoe jouw woning in de markt ligt door je aan te melden voor Proefverkopen.

Hoe werkt proefverkopen bij Makelaardij OLAV?

Meld je woning aan bij Makelaardij OLAV, je kunt nu gratis onze dienstverlening uitproberen. De makelaar plant een afspraak in en komt langs om de geschatte opbrengst en verkoopprijs voor jou in beeld te brengen. Wij zorgen voor de presentatie, plaatsen de woning op Funda en starten de verkoop.


→ Is de koper gevonden?


Dan pakt Makelaardij OLAV het proces verder op samen met jou, zodat we de verkoop nauwkeurig, deskundig en succesvol doorlopen. Alleen als de verkoop geslaagd is, betaal je de vooraf afgesproken courtage tijdens de dag van sleuteloverdracht bij de notaris. 

→ Is de juiste koper nog niet gevonden?

Is de woning na 2 maanden nog niet verkocht? Dan zijn er twee optie:

1) We zitten tijdens de evaluatie samen om tafel. We bespreken onze dienstverlening en bekijken en bespreken welke stappen gemaakt kunnen worden om de verkoop te bespoedigen.

2) Je wilt stoppen met de verkoop en trekt daarmee het proefverkopen gratis in, dát is het voordeel van proefverkopen bij Makelaardij OLAV. 

Nieuwsgierig geworden?

Bel naar ons kantoor via 0413 - 377 177 of mail naar veghel@makelaardijolav.nl. Uiteraard ben je ook welkom op ons kantoor en onder het genot van een kopje koffie leggen wij je graag alles uit.

Bezoekadres: Stationsstraat 11 b te Veghel. 

Direct een gratis waardebepaling aanvragen voor proefverkopen? Klik hier!