Huis verkopen? Onze makelaars kunnen je helpen met een gratis waardebepaling van je huis in Veghel en omgeving.

Kantoor Veghel:
Heb je vragen? Bel ons gerust op 0413377177

Denk jij erover na om je huis te verkopen, maar vind je het lastig om de waarde te bepalen? Het bepalen van de waarde van je woning is een belangrijk aspect bij de berekening van je financiële mogelijkheden.

Wij kunnen je helpen met een gratis waardebepaling met marktanalyse van jouw woning. Hierdoor krijg je gratis een duidelijk beeld van de waarde van het huis.

Een waardebepaling is gratis, vrijblijvend en je zit niet vast aan verplichtingen. Wij kunnen je helpen met al je vragen over de woningmarkt en het segment waar je huis zich in bevindt. Met die informatie ben je goed geïnformeerd en klaar om verdere stappen te ondernemen.

Voor het aanvragen of wijzigen van een hypotheek heb je een NWWI-gevalideerde taxatie nodig, dan is een gratis waardebepaling niet voldoende. Wij kunnen je helpen met een onderbouwd taxatierapport voor een scherp tarief. 

Bel voor meer informatie ons kantoor: 0413377177

Gratis waardebepaling aanvragen

*
*
*
*
*

Recent verkocht bij jou in de buurt!

Lees de ervaringen van eerdere verkopers.

8,3

Wat ons betreft een aanrader!

Prettig contact met alle medewerkers. Vriendelijk en geïnteresseerd in ons. Afspraken werden nagekomen . Goede service. We hebben tijdens de gehele verkoop procedure het vertrouwen gehad in Olav Makelaardij. Wat ons betreft een aanrader!

Spoorven 423
10

Wij zijn erg tevreden over deze Makelaar.

Zijn heel erg goed geholpen met de verkoop van onze woning zou deze makelaar aan iedereen aan raden ze hebben zelfs een gratis verhuisbus.

Arnoud v. Oort
9,5

Zeer goede ervaring

Excellente service, zeer goede ervaring. Beveel makelaar Olav van harte aan.

Jeroen van Boxtel
9,5

Ik zou deze makelaar aanbevelen!

Ron, Aukje, Tygo en Myrthe hebben ons goed begeleid bij de verkoop van het huis. De communicatie was erg prettig. Dank daarvoor!

Kamillelaar 14

Verkoop je woning in simpele stappen!

1
2
3