Adelaartlaan 28
GELDROP

€ 250.000,-- k.k.

Omschrijving

Dit ruime appartement bestaat ui twee woonlagen en is gelegen in een rustige woonwijk. U komt de woning binnen op de tweede woonlaag waar u twee slaapkamers en de badkamer vind. Middels de vaste trap komt u uit bij de eerste woonlaag waar de woonkamer met balkon, open keuken, bergruimte, toiletruimte en een derde slaapkamer is gerealiseerd. Vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over het aangrenzende park. Verder heeft u de beschikking tot een inpandige berging in het complex.

Inhoud: 352 m³
Woonoppervlakte: 109 m²
Aanvaarding: In overleg

Centrale hal
U betreedt het complex middels de riante centrale hal met overdekte entree. De centrale hal biedt u de toegang tot het bellentableau, de brievenbussen, trappenhuis en de lift.

Tweede woonlaag
Hal appartement
De ingang van het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex. Vanuit de hal heeft u de toegang tot een praktische bergruimte, twee slaapkamers en de badkamer. De trap brengt u naar de ondergelegen verdieping.

Slaapkamers
Slaapkamer I: de eerste slaapkamer meet ca. 13 m2 en is gelegen aan de achterzijde van het appartement.
Slaapkamer II: de tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde en is ca. 8 m2. Deze kamer kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken als studeerkamer of speelkamer.

Badkamer
De gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van een radiator, toilet, ligbad, wastafel en aansluiting voor het witgoedapparatuur.

Eerste woonlaag
Woonkamer
In de sfeervolle woonkamer heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een grote hoekbank. Daarnaast heeft u vanaf de woonkamer een heerlijk uitzicht over het aangrenzende park. Middels de balkondeur komt u uit op het balkon.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is geplaatst in L-vorm en beschikt over een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, bar, kunststof aanrechtblad, betegelde achterwand en verschillende onder- en bovenkasten. Vanuit de keuken kunt u een tussenportaal bereiken. Hier is een vaste bergruimte en separate toiletruimte gesitueerd.

Toiletruimte
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer is met ca.19 m2 zeker ruim te noemen. U kunt hier dan ook gemakkelijk een riant tweepersoonsbed en een kast kwijt. Daarnaast beschikt deze ruimte over twee radiatoren.

Exterieur
Balkon
Het balkon welke is gelegen op de eerste woonlaag van de maisonnette woning is ca. 13 m2 en geeft u een geweldig uitzicht over het aangrenzende park. Het balkon leent zich dan ook prima om bij te komen na een lange werkdag. Of om in het weekend een boek te lezen op een warme lente of zomerdag.

Berging
De inpandige berging kunt u vinden onder in het appartementencomplex. Deze berging meet ca. 8 m2. In deze ruimte kunt u uw fietsen en/of extra spullen stallen.

Bijzonderheden
- De maisonnette woning beschikt over drie slaapkamers
- Vanaf het balkon heeft u een vrij uitzicht over het aangrenzende park
- Genoeg parkeergelegenheid voor de deur
- De VvE kosten bedragen maandelijks ca. € 310,--

Ligging
Geldrop maakt onderdeel uit van de gemeente Geldrop-Mierlo en telt ongeveer 28.000 inwoners. De plaats beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs én een school voor voortgezet onderwijs: het Strabrecht College. De gemeente biedt een scala aan mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn vele winkelvoorzieningen, diverse horeca, supermarkten en banken. Beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven, u hoeft zich hier niet te vervelen. Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. Er is een goede openbaarvervoersverbinding, zo heeft Geldrop diverse busverbindingen en een eigen station met treinverkeer richting Eindhoven, Heeze en Weert.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 352
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 109
Bouwjaar 1971