Clemensstraat 28
HELMOND

€ 210.000,-- k.k.

Omschrijving

LET OP! HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!!

In een kindvriendelijke wijk in 't Hout kunt u deze tussenwoning vinden. Op de begane grond zijn de woonkamer, open keuken, tussenportaal, toiletruimte en bijkeuken gesitueerd. De 1e verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. Middels de vaste trap komt u uit op de bergzolder waar een mogelijkheid is voor het realiseren van een vierde slaapkamer. In de gedeeltelijk betegelde tuin is er een mogelijkheid tot het creëren van een garage.

Inhoud: ca. 343 m3
Woonoppervlakte: ca. 102 m2
Perceeloppervlakte: ca. 160 m2
Aanvaarding: In overleg

Begane grond:

Entree:
Via het pad in de voortuin komt u uit bij de overdekte voordeur waardoor u de woning betreedt. In de hal kunt u de meterkast vinden. Via de hal kunt u de woonkamer bereiken.

Woonkamer:
De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartij. In de woonkamer kunt u gemakkelijk een hoekbank kwijt. In het achterste gedeelte van de woonkamer heeft u vrij uitzicht over de achtertuin middels een schuifpui. Via de woonkamer kunt u het tussenportaal en de open keuken bereiken.

Tussenportaal:
Middels het tussenportaal kunt u de toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping vinden.

Toiletruimte:
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje.

Keuken:
De open keuken staat in een L-opstelling en is ouderwets maar wel goed onderhouden. De keuken beschikt over een afzuigkap, verschillende boven- en onderkasten, betegelde achterwand en kunststof aanrechtblad. Via de open keuken kunt u de bijkeuken bereiken.

Bijkeuken:
In de bijkeuken is de c.v.-installatie (Vaillant VHR-C, 2006) en aansluiting voor de witgoedapparatuur gesitueerd. Middels een deur kunt u de achtertuin bereiken.

De gehele begane grond beschikt over een tegelvloer.

Eerste verdieping:

Overloop:
De overloop verschaft u de toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: de eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 14 m2. Deze slaapkamer beschikt over een aansluiting voor een wastafel en een rolluik.
Slaapkamer II: ook deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 9 m2.
Slaapkamer III: de laatste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en meet ca. 8 m2. Deze slaapkamer is uitgerust met een dakraam.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en een dakraam.

Tweede verdieping:

Zolder:
Via de vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Deze is ruim van opzet en voorzien van een Velux dakraam en biedt voldoende bergruimte. Door de ruime opzet kunt u hier op relatief eenvoudige wijze een 4e slaapkamer realiseren.

Exterieur:

Achtertuin:
De privacybiedende achtertuin is deels bestraat en vrij in te richten. U kunt hier gemakkelijk een terras of lounge hoek creëren. Achter in de tuin staat een berging en het is mogelijk om een garage te realiseren. Zo beschikt de achter uitgang over een stalen kanteldeur. U kunt er ook voor kiezen de garage af te breken en bij de achtertuin te betrekken.

Berging:
De berging van ca. 6 m2 beschikt over elektra en biedt zich prima voor het bergen van uw fietsen of tuingereedschap.

Bijzonderheden:
- De woning beschikt deels over rolluiken.
- Houd rekening met moderniseringskosten.
- Mogelijkheid tot het realiseren van een garage.

Ligging:
Helmond is een historische stad in de provincie Noord-Brabant en telt meer dan 90.000 inwoners. Kenmerkend is een verleden van metaal- en textielindustrie. Helmond beschikt over een prachtig kasteel uit de 14e eeuw met een mooie kasteeltuin. Inmiddels is Helmond uitgegroeid tot een welvarende stad met uitgestrekte bedrijventerreinen. In het centrum is geen gebrek aan cultuur, horeca en winkelvoorzieningen. De stad is prima bereikbaar via de uitvalswegen A270 / N279 / A67 en kent goede voorzieningen in het openbaar vervoer. De stad is per trein bereikbaar en kent maar liefst vier stations! Ook zijn er voldoende busverbindingen naar dorpen en steden in de regio.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 343
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 102
Perceel oppervlakte 160
Bouwjaar 1986
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning