De Heihorsten
Someren

v.a. € 227.600,-- tot € 415.300,-- v.o.n.

Omschrijving

Stelt u zich eens voor: een tweede huis midden in de prachtige natuur van Zuidoost-Brabant. Tussen de Strabrechtse Heide en de Groote Peel ontstaat een uniek vakantiepark op een glooiend terrein met heide, ven en bos met volop vertier in de nabije omgeving. Honderd unieke vakantiewoningen op riante kavels worden fraai ingepast in het landschap. Hier beleeft u de natuur van wel héél dichtbij.

Bungalowpark de Heihorsten biedt vijf verschillende types hoeves. Een gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen, maar in eenheid met elkaar. Ontwaak hier samen met de natuur en laat u door de openslaande deuren naar het zonnige terras voeren. De ruime tuinen worden met een beukenhaag afgezet. De hoeves zijn voorzien van rieten daken, horizontaal aangebrachte gevelbekleding van duurzaam hout en traditioneel metselwerk. Alles met een knipoog naar de historische architectuur in de regio. Warmtepompen zorgen voor groene energie. Vanzelfsprekend kiest u zelf of u huisdieren wilt toelaten in uw vakantiewoning.

Op de Heihorsten nemen we graag uw zorg uit handen. Ook wat betreft de inrichting van uw huis. De vakantiewoningen worden daarom voorzien van een smaakvol interieur. En daarbij ligt de lat hoog. U kunt kiezen uit twee verschillende interieur pakketten, die qua materiaal- en sfeerkeuze bij uitstek geschikt zijn voor verhuur én voor uw eigen gebruik. Eigentijdse luxe gecombineerd met de rustieke uitstraling van de hoeves geeft net dat extra cachet.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
SoortWoning Gevarieerd
TypeWoning Gevarieerd
Inhoud 190 - 450
Woonoppervlakte 91 - 159
Perceeloppervlakte 379 - 1014