De Savornin Lohmanstraat 7
VEGHEL

€ 370.000,-- k.k.

Omschrijving

Gelegen nabij het centrum van Veghel treft u deze ruime twee-onder-1-kapwoning. Deze royale woning gesitueerd op een ruim perceel biedt u alle mogelijkheden om hier uw droomwoning te realiseren. Op de begane grond bevinden zich de keuken en de lichte woon-/eetkamer met toegang tot de uitgebouwde tuinkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich maarliefst vier slaapkamers en twee badkamers. Via vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Deze verdieping beschikt over bergingsmogelijkheid en een vijfde slaapkamer, tevens is hier de C.V.-ketel gesitueerd. De ruime achtertuin met vrijstaand stenen garage maakt de woning compleet.

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: 2-Onder-1-kap woning
Locatie: Veghel Zuid
Bouwjaar: 1969
Perceeloppervlakte: 286 m²
Woonoppervlakte: 165 m²
Inhoud: 579 m³
Aantal slaapkamers: 5
Aanvaarding per: In overleg
Meetrapport: Beschikbaar

BIJZONDERHEDEN
- Ruime twee-onder-een-kapwoning gelegen aan rustige weg in Veghel-Zuid
- Royale woonkamer met aangrenzende tuinkamer
- In totaal 5 slaapkamers, 2 badkamers en een wasruimte
- Geheel omheinde en privacy biedende achtertuin gelegen op het zuidwesten
- Vrijstaande stenen garage achter op het perceel
- Gehele woning voorzien van dubbelglas

BEGANE GROND

ENTREE
Via de zijkant bereikt u de voordeur van deze woning. De entree is voorzien van een tegelvloer en biedt u toegang tot de meterkast, toiletruimte, trappenkast, woonkamer, keuken en de eerste verdieping middels een vaste trap.

TOILETRUIMTE
Vanuit de entree heeft u toegang tot de toiletruimte welke aan de linker-/voorzijde van de woning gesitueerd is. De toilet is geheel betegeld en is voorzien van een radiator, fonteintje, toilet en een raam ten behoeve van de natuurlijke ventilatie.

WOON-/EETKAMER
Vanuit de entree bereikt u de woon-/eetkamer welke een oppervlakte meet van
ca. 31 m². De woning geniet van veel daglicht dankzij de grote ramen aan zowel de
voor- als achterzijde van de woning en is belegd met een houten vloer.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken en de tuinkamer.

KEUKEN
Middels de entree is de keuken te bereiken. Deze keuken is voorzien van een inbouwoven en afzuigkap. Het werkblad is van kunststof en is uitgerust met ingebouwde dubbele spoelbak. De wanden zijn deels betegeld en de vloer is ook voorzien van tegelwerk. Via de keuken krijgt u ook toegang tot de woon-/eetkamer.

TUINKAMER
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tuinkamer. Deze tuinkamer is af te sluiten van de woon-/eetkamer middels een schuifdeur. De houtenvloer uit de woon-/eetkamer is doorgelegd in de tuinkamer. Aan de achterzijde van de tuinkamer bevindt zich een schuifpui via welke u toegang krijgt tot het terras in de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
Via de trapopgang in de entree van de begane grond bereikt u de eerste verdieping. De
overloop biedt u toegang tot de vier slaapkamers en het portaal via waar u de
badkamer kunt bereiken.

SLAAPKAMERS

Via de overloop krijgt u toegang tot de eerste drie slaapkamers. De vierde slaapkamer is te bereiken via de eerste badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van houtenvloer.

Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is aan de linker-/voorzijde van de woning gelegen en beschikt over een oppervlak van circa 10 m².

Slaapkamer 2: Slaapkamer twee is aan de rechter-/voorzijde van de woning gesitueerd en is circa 6 m² groot.

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer is aan de linker-/achterzijde van de woning gelegen en is circa 12,5 m² van oppervlak.

Slaapkamer 4: De vierde slaapkamer is als het ware boven de tuinkamer gesitueerd en is bereikbaar via de eerste badkamer. De oppervlakte van deze slaapkamer bedraagt 14 m².

PORTAAL
De eerste badkamer is te bereiken middels een portaal grenzend aan de overloop. Dit portaal is voorzien van de benodigde witgoedaansluitingen.

BADKAMER 1
Aan de rechterzijde van de woning is de eerste badkamer gelegen. Deze badkamer is voorzien van een tegelvloer en inloopdouche en via deze badkamer krijgt u toegang tot de vierde slaapkamer van deze woning.

BADKAMER 2
Aan de linkerzijde van de woning is de tweede badkamer gelegen. Deze badkamer is in 2014 geheel vernieuwd en beschikt over een fraai wastafelmeubel, inloopdouche en vrijhangend toilet. De wanden en de vloer zijn geheel voorzien van tegelwerk.

TWEEDE VERDIEPING

OVERLOOP
Via de vaste trap op de overloop van de eerste verdieping bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Deze overloop biedt u toegang tot de vijfde slaapkamer, de C.V.-ruimte en ook heeft u bergingsmogelijkheid aan de voorzijde.

Slaapkamer 5
Aan de achterzijde van de tweede verdieping bevindt zich de vijfde slaapkamer. Deze slaapkamer is circa 12,5 m² van oppervlak en beschikt over een dakraam. Ook heeft u de mogelijkheid uw spullen op te bergen achter het knieschot.

C.V.-Ruimte
Aan de achterzijde van de tweede verdieping is de C.V.-ruimte gelegen. De C.V.-ketel betreft een ketel van het merk Nefit, bouwjaar 2018. Deze ketel is in volledig eigendom.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN
Via de schuifpui in de tuinkamer bereikt u de achtertuin. Deze achtertuin is geheel omheind wat u veel privacy biedt. De zonnige en op het zuidwesten gelegen achtertuin beschikt over een bestraat terras en veel groen. Achterin de achtertuin kunt u de vrijstaand stenen garage bereiken. Naast de garage kunt u de tuin ook via uw eigen achterom bereiken.

GARAGE
Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich de vrijstaand stenen garage. Deze garage is bereikbaar via de straat en is voorzien van elektra. De garage biedt capaciteit aan één auto.

OMGEVING
Veghel, een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decenniaontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 579
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 165
Perceel oppervlakte 286
Bouwjaar 1969
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning 2-onder-1-kapwoning