Dille 55
ASTEN

Omschrijving

TE HUUR | Bent u geïnteresseerd? Geef dan uw reactie per mail aan ons kantoor in Veghel, waardoor u meegenomen wordt in de huurprocedure.

In de jonge wijk Loverbosch bieden we deze energiezuinige en gasloze hoekwoning aan. Profiteer van alle moderne voordelen die deze woning met het bouwjaar van 2023 te bieden heeft; de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van 13 zonnepanelen en volledig gasloos. De woning is gekenmerkt met een zeer gunstig energielabel A++!

Soort woning: Hoekwoning
Locatie: Loverbosch, Asten
Bouwjaar: 2023
Perceeloppervlakte: 107 m²
Woonoppervlakte: 51 m²
Inhoud: 173 m³
Aantal kamers: 2
Aanvaarding per: In overleg
Meetrapport: Beschikbaar
Energielabel: A++
Huurperiode: 2 jaar
Huurprijs: € 935,- exclusief verbruikskosten

BIJZONDERHEDEN:
- Sfeervolle starterswoning, naar eigen smaak af te werken
- Lichte woonkamer gericht op de tuin
- Moderne keuken gelegen aan de voorzijde
- Slaapkamer op de eerste verdieping van goed formaat
- Volledig gasloos
- Voorzien van WTW-installatie
- Voorzien van 13 zonnepanelen
- Elektrische boiler
- Elektrische verwarming
- Lage maandelijkse lasten

BEGANE GROND :
Vanuit het looppad in de voortuin bereikt u de entree van deze hoekwoning. Vanuit de entree staat u in open verbinding met de living alwaar u de keuken en woonkamer treft. Tevens heeft u vanuit de entree toegang tot de badkamer.

OPEN KEUKEN
Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd. De keuken is in een rechte opstelling tegen de wand geplaatst en voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast en een spoelbak. De onder- en bovenkasten bieden voldoende ruimte voor het opbergen van uw spullen.

WOONKAMER
Aan de achterzijde, gericht op de achtertuin, is de woonkamer gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de achtertuin.

BADKAMER
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet.

EERSTE VERDIEPING :

SLAAPKAMER
Via de trap in de living bereikt u de slaapkamer op de eerste verdieping. Deze biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van uw bed en kledingkast. Achter de knieschotten in de slaapkamer is ook extra bergruimte voor het stallen van uw spullen uit het zicht.

BERGING
Vanuit de slaapkamer bereikt u een afgesloten berging waar de diverse technische installaties uit het zicht zijn verwerkt. Hier is de WTW-installatie, elektrische boiler en omvormer voor de zonnepanelen gesitueerd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het plaatsen van uw witgoed, waar hier eveneens de aansluitingen voor zijn geplaatst.

ACHTERTUIN MET BERGING :
De achtertuin is gelegen op het noorden, is ca. 10 meter diep en voorzien van een eigen achterom. Aan de achterzijde van het perceel is een vrijstaande houten berging gesitueerd, deze is ideaal voor het stallen van uw fiets, gereedschap en tuinmeubels.


Overdracht

Aanvaarding direct
Inhoud 173
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 51
Perceel oppervlakte 107
Bouwjaar 2023
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning hoekwoning