Esdoornstraat 2
VEGHEL

€ 375.000,-- k.k.

Omschrijving

Fijne 2-onder-1-kapwoning met garage gelegen in de wijk Koolenkampen en Iepenlaan op loopafstand van het centrum van Veghel. De woning is gelegen in een rustige straat nabij speelgelegenheid en biedt alle potentie om een fijne gezinswoning te creëren. U mag hierbij rekening houden met modernisering van de woning. Op de begane grond bevindt zich onder andere de woonkamer en half-open keuken. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer en via de vaste trap bereikt u de zolder waar de vierde slaapkamer is gelegen. Tenslotte is de woning voorzien van een dubbele berging en een oprit mét vrijstaande dubbele garage!

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: 2-onder-1-kap woning
Locatie: Koolenkampen en Iepenlaan
Bouwjaar: 1965
Perceeloppervlakte: 289 m²
Woonoppervlakte: 100 m²
Inhoud: 399 m³
Aantal kamers: 5
Aanvaarding per: In overleg
Meetrapport: NEN2580 Aanwezig
Energielabel: C

BIJZONDERHEDEN
- 2-Onder-1-kapwoning gelegen in de wijk Koolenkampen en Iepenlaan in Veghel
- Perfecte locatie gelegen op loopafstand van het centrum en nabij het Geerbos en een grote speeltuin
- Eigen oprit met vrijstaande dubbele garage
- Ruime living met open haard en een half open keuken
- 3 slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping
- Slaapkamer op de tweede verdieping met een dakkapel
- Privacy biedende achtertuin gelegen op het noorden

BEGANE GROND

ENTREE
De woning is voorzien van een oprit, die gelegenheid biedt om uw auto op eigen terrein te parkeren én daarbij nog een auto in de vrijstaande dubbele garage.
U komt de woning binnen via de entree, bereikbaar vanuit de oprit. De entree biedt u toegang tot de meterkast, toiletruimte, trapkast, woon-/eetkamer en de eerste verdieping.

WOON-/EETKAMER
Vanuit de entree bereikt u de L-vormige kamer met een grootte van ca. 27 m².
Aan de voorzijde is de zithoek gesitueerd, welke is verfraaid met een open haard. In het middendeel van de woonkamer is ruimte voor het plaatsen van uw eethoek wat zorgt voor een verbinding met de keuken.
De woonkamer is belegd met nieuwe vloerbedekking en heeft sierbalken tegen het plafond. Dankzij de aanwezigheid van het grote raam aan de voorzijde en een zijraam geniet de ruimte van veel daglicht inval. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Het zijraam is voorzien van een rolluik.
Via de woonkamer heeft u toegang tot de half-open keuken.

KEUKEN
De keuken is gelegen aan de tuinzijde van de woning en bereikbaar via de woonkamer. Het is een erg lichte en fijne ruimte door de grote raampartij.
De keuken is in hoekopstelling tegen de wand geplaatst en is voorzien van voldoende kastruimte en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een oven en gaskookplaat. Het werkblad is uitgevoerd in kunststof en beschikt over een ingebouwde spoelbak.
De vloer is belegd met vinyl.
De keuken heeft een grootte van ca. 12 m² en biedt daarmee ook nog ruimte om een eettafel te plaatsen.
Via de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

TOILETRUIMTE
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een toilet en een raam voor natuurlijke ventilatie.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Op de overloop
treft u tevens de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

SLAAPKAMERS
De slaapkamer alsook de overloop zijn belegd met een tapijt vloerbedekking.

Slaapkamer 1 : is gesitueerd aan de linker-/voorzijde van de woning en omvat een grootte van ca. 11 m².

Slaapkamer 2 : is gesitueerd aan de rechter-/voorzijde van de woning en omvat een grootte van ca. 8 m². De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

Slaapkamer 3 : is gesitueerd aan de linker-/achterzijde van de woning en is ca. 7 m²
groot. De slaapkamer is eveneens voorzien van een inbouwkast en van een rolluik.

BADKAMER
De badkamer van ca. 2 m² is volledig betegeld en voorzien van een zitbad en een wastafel. Ook is er een raam aanwezig in de badkamer.

TWEEDE VERDIEPING

OVERLOOP
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping alwaar u eerst de voorzolder betreed.
Op de voorzolder is er voldoende ruimte voor het opbergen van uw spullen.
De vloer is belegd met een tapijt vloerbedekking welke ook in de vierde slaapkamer is doorgelegd en via het dakraam heeft u fijn natuurlijk lichtinval.

SLAAPKAMER 4:
De zolder is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van de woning waardoor u hier geniet van een extra slaapkamer met een oppervlakte van ca. 9 m². Extra opbergruimte vindt u ook hier achter de knieschotten.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN
Vanuit de keuken, de garage en via een poort vanuit het voetpad van de voortuin heeft u toegang tot de achtertuin. Deze royale achtertuin is gelegen op het noorden, is volledig omheind en biedt bovendien veel privacy. De tuin is voorzien van een gazon, volwassen beplantingen en een terras aan het huis.

GARAGE
Ruime stenen dubbele garage met een grootte van ca. 40 m², ideaal voor diverse doeleinden waaronder het stallen van uw voertuig en fietsen of bijvoorbeeld het in gebruik nemen als hobby-/werkruimte aan huis. De garage is voorzien van elektra en wateraansluiting en is voorzien van een wasbak.
De garage is bereikbaar via de oprit middels de sectionaaldeur, alsook via de achtertuin.

DUBBELE BERGING
Grenzend aan de woning en bereikbaar vanuit de tuin is een dubbele berging gesitueerd. In het eerste deel bevinden zich de nodige witgoed aansluitingen alsook de installatie van de CV-ketel van het merk Nefit (2018, in eigendom).
De tweede berging is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuinspullen en gereedschap.

OMGEVING
Veghel is een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft een zeer sterk werk-gelegenheidscentrum en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Veghel beschikt over een gezellige historische markt, een innovatieve Noordkade die u absoluut bezocht dient te hebben. Ook de grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn snel bereikbaar in 20 resp. 25 minuten. De woning aan de Esdoornstraat is gelegen nabij het centrum van Veghel.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 399
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 100
Perceel oppervlakte 289
Bouwjaar 1965
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning 2-onder-1-kapwoning