Generaal de Carislaan 54
EINDHOVEN

€ 300.000,-- k.k.

Omschrijving

In de ´Generalenbuurt` in Woensel treft dit 3-kamer appartement welke gelegen is op de tweede verdieping. Het appartement heeft een onder andere een ruime woonkamer, dichte keuken, 2 slaapkamers en 3 balkons! De ligging is oprecht ideaal te noemen met Winkelcentrum Woensel op loopafstand, het centrum van Eindhoven en Catharina ziekenhuis op korte afstand en andere voorzieningen in de omgeving. In de berging kunt u uw fiets stallen.

Inhoud: 249 m³
Woonoppervlakte: 76 m²
Aanvaarding: In overleg

Appartement
Centrale hal
Onder de overdekte entree van de centrale entree treft u het bellentableau en de brievenbussen. Vanuit de centrale hal kunt u de berging bereiken en via het trappenportaal de 2e verdieping.

Entree appartement
Op de tweede verdieping aangekomen kunt u vanuit de voordeur de hal vinden. Vanuit hier kunt u nagenoeg alle vertrekken van het appartement bereiken met uitzondering van de 2e slaapkamer en de badkamer. Tevens treft u in de hal de eigen meterkast aan. De hal is afgewerkt met een laminaatvloer welk doorloopt in de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer wordt gekenmerkt door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde waardoor er veel natuurlijk licht de kamer binnentreedt. De kamer biedt meerdere indelingsmogelijkheden zodat u de keuze heeft of u aan de voorkant het zitgedeelte realiseert of aan de achterzijde. Aan de voorzijde heeft u toegang tot 1 van de 3 balkons. Ook kunt u vanuit de woonkamer de 2e slaapkamer bereiken.

Keuken
De keuken beschikt over diverse onder- en bovenkasten in lichte kleurstelling. Daarnaast is de keuken uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, spoelbak, koelkast en vriezer. De achterwand is betegeld en ook op de vloer treft u tegels aan. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het 2e balkon en de badkamer.

Toiletruimte
De separate toiletruimte is geheel betegeld in een neutrale kleurstelling en beschikt over een vrijhangend toilet.

Badkamer
De badkamer is volledig voorzien van betegelde wanden en vloer en beschikt over een wastafel met meubel, douche en aansluiting voor uw witgoedapparatuur. Tevens is hier de warmwaterboiler gesitueerd.

Slaapkamers
Slaapkamer I: deze slaapkamer is vanuit de hal bereikbaar en is circa 11m2.
Slaapkamer II: deze slaapkamer is vanuit de woonkamer bereikbaar en is circa 11m2.

Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer.

Exterieur
Balkon I
Dit balkon is gelegen aan de achterzijde van het complex en meet ca. 3 m2. Vanuit de keuken is dit balkon te bereiken.

Balkon II
Het tweede balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en is circa 4 m2. Deze is aan de voorzijde gesitueerd.

Balkon III
Ook het derde balkon is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en is bereikbaar vanuit de 2e slaapkamer. De oppervlakte is circa 3 m2.

Berging
Op de begane grond kunt u vanuit de centrale hal de eigen berging bereiken. De berging beschikt over elektra en is ca. 11 m2. Met deze oppervlakte heeft u voldoende ruimte voor het stallen van uw fiets en het opbergen van uw spullen.

Bijzonderheden
- Het betreft een 3-kamer appartement dichtbij verschillende voorzieningen en het Catharina Ziekenhuis
- Gedeeltelijk voorzien van kunststofkozijnen
- Appartement beschikt maar liefst over drie balkons
- De VvE kosten bedragen ca. € 160 per maand waarvan ca. € 150 aan stookkosten

Ligging
Eindhoven is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 236.000 inwoners. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, ASML, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit en verder onder andere de Design Academy en diverse hogescholen. Vandaag de dag fungeert Brainport Eindhoven mede door de High Tech Campus en Brainport Industries Campus als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen waaronder A2, A50, A58, A67 en is uitstekend te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, de Marathon van Eindhoven en het Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 249
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 76
Bouwjaar 1965