Geulstraat 49
VEGHEL

€ 275.000,-- k.k.

Omschrijving

Verzorgd onderhouden tussenwoning gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk ´De Leest´. De woning is op de begane grond onder andere voorzien van een lichte woon-/eetkamer, open keuken, bijkeuken en een tussenportaal met toiletruimte. Op de eerste verdieping beschikt de woning over drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping beschikt over de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. De woning is bovendien voorzien van een zonnige en privacy biedende achtertuin gelegen op het zuidwesten met vrijstaande houten berging en volwassen beplantingen en achterom.

Soort woning: Tussenwoning
Locatie: De Leest
Bouwjaar: 1992
Perceeloppervlakte: 139 m²
Woonoppervlakte: 107 m²
Inhoud: 379 m³
Aantal kamers: 6
Aanvaarding per: in overleg
Meetrapport: Beschikbaar
Energielabel: Definitief, B

BIJZONDERHEDEN:
- Verzorgd onderhouden tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk ´De Leest´
- Gelegen nabij diverse faciliteiten zoals speel- en groenvoorzieningen
- Ruime en lichte woon-/ en eetkamer
- Woning beschikt over drie slaapkamers met de mogelijkheid voor een vierde
- Woning is voorzien van een praktisch ingedeelde bijkeuken
- Tuin gelegen op het zuidwesten met vrij uitzicht

BEGANE GROND:

ENTREE
Via de voortuin met toegangspad bereikt u de entree van deze tussenwoning. U komt binnen in een nette hal welke is afgewerkt met een tegelvloer. De hal geeft u toegang tot de meterkast met CAI en glasvezelaansluitingen en de woon-/eetkamer.

WOON-/EETKAMER
Via de hal bereikt u de L-vormige woon-/eetkamer van ca. 29,5 m². De kamer geniet van veel daglicht dankzij de grote raampartijen. De woon-/eetkamer is afgewerkt met een tegelvloer. De woon-/eetkamer staat in open verbinding met de keuken gelegen aan de achterzijde en het tussenportaal welke toegang biedt tot het toilet en de trapopgang naar de verdiepingen.

KEUKEN
De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is in een hoek opstelling tegen de wand geplaatst. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte, dubbele RVS-spoelbak, kunststof werkblad, vijfpits kookplaat, afzuigkap, onder- en bovenkasten. Vanuit de keuken staat u in verbinding met de woon-/eetkamer en de bijkeuken aan de achterzijde.

BIJKEUKEN
De aangebouwde bijkeuken aan de achterzijde is ruim van opzet en is voorzien van een grote, vaste kast met schuifdeuren en voorzien van een (vaat)wasmachineaansluiting. Vanuit de bijkeuken heeft u middels de loopdeur voorzien van goed hang- en sluitwerk toegang tot de zonnige achtertuin.

EERSTE VERDIEPING:

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Daarnaast is hier de vaste trap naar de tweede verdieping gesitueerd.

SLAAPKAMERS

Slaapkamer 1 : is gesitueerd aan de linker-/voorzijde van de woning en is ca. 13 m² groot. De kamer is voorzien van tv-aansluitingen.

Slaapkamer 2 : is gesitueerd aan de linker-/achterzijde van de woning en is ca. 9 m² groot.

Slaapkamer 3 : is gesitueerd aan de rechter-/voorzijde van de woning en is ca. 7 m² groot.

BADKAMER
De badkamer van ca. 4,5 m² is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met douche, designradiator, toilet en een wastafelmeubel met spiegel. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping. Op de tweede verdieping treft u de HR-combiketel geïnstalleerd in 2008 (eigendom), wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie (voor keuken, toilet en badkamer). Daarnaast biedt de tweede verdieping voldoende ruimte voor het bergen van uw spullen en het realiseren van een vierde slaapkamer.

EXTERIEUR:

ACHTERTUIN
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en volledig omheind. De achtertuin is voorzien van een achterom en een berging. De achtertuin is voorzien van straatwerk, vrijstaande houten berging en volwassenbeplantingen. Vanuit de achtertuin heeft u middels de poort toegang tot de achtergelegen groenstrook. Aan de achterzijde zijn geen andere woningen gelegen maar heeft u zicht op doorgaande weg en Zuid-Willemsvaart. De achterzijde bevindt zich de hele middag in de zon en daarmee is er goede gelegenheid voor installatie van zonnepanelen.

BERGING
De berging welke is gelegen aan de linker-/achterzijde van de tuin heeft een grootte van ca. 6.5 m² en is ideaal voor het stallen van uw fietsen of bergen van uw tuinmeubilair. De berging is voorzien van elektra.

LOCATIE
Veghel, een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid. De woning is gelegen op een mooie woonlocatie in de wijk De Bunders, een rustige straat desalniettemin nabij diverse scholen, winkelcentrum en park.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 379
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 107
Perceel oppervlakte 139
Bouwjaar 1992
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning