Heezerenbosch 6R5
HEEZE

€ 292.000,-- k.k.

Omschrijving

Gelegen binnen de grenzen van recreatiepark Heezerenbosch, staat deze zeer moderne bungalow. De woning beschikt over een badkamer, open woonkamer/keuken en 2 royale slaapkamers. Verder staat er een praktische vrijstaande berging op het ruime perceel. Vanaf de parkeerplaats bij de entree van het park kunt u met de auto onder de slagboom door en het park op rijden.

Inhoud: 320 m³
Woonoppervlak: 74 m²
Perceeloppervlak: 354 m²
Aanvaarding: In overleg

Begane grond
Entree
Via een volledig bestrate voortuin komt u bij de voordeur, welke u toegang geeft tot de woning. Via de entree kunt u direct doorlopen naar de badkamer, het toilet of de woonkamer/keuken.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld en kenmerkt zich door de warme tinten met houtlookafwerking en is voorzien van een ruim, modern ligbad met douchecombinatie. Daarnaast beschikt de badkamer over een vrijhangend toilet, dubbele wastafel geïntegreerd in een fraai wastafelmeubel, spiegelkast en een hangende kast. De badkamer is in zijn geheel voorzien van vloerverwarming.

Toiletruimte
De toiletruimte is in dezelfde look-and-feel afgewerkt als de badkamer en is ook volledig betegeld. Ook hier is gekozen voor een vrijhangend toilet.

Woonkamer
Vanuit de hal loopt u het woonkamer-/keukengedeelte binnen. Het woonkamergedeelte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, het keukengedeelte aan de achterzijde. Doordat de woonkamer en de keuken in een open verbinding staan met elkaar is een fraaie open ruimte gecreëerd met veel natuurlijke lichtinval. Dit komt mede voort uit de grote glazen achterpui met openslaande deuren. Ook de plafonds die meehellen met het zadeldak zorgt voor een mooi ruimtelijk effect. Verder zijn de woonkamer en keuken voorzien van dezelfde houtlooktegelvloer met vloerverwarming.

Keuken
De keuken is geplaatst in een wandopstelling. De donkere houtlookafwerking steekt smaakvol af tegen de wat lichtere tegelvloer. Naast een wasbak, welke geïntegreerd is in een kunstof werkblad, beschikt de keuken over de navolgende apparatuur: koelkast, vaatwasser, combi-oven en een inductiekookplaat met afzuigkap.

Slaapkamers
De bungalow heeft 2 ruime slaapkamers:
Slaapkamer I: Gesitueerd aan de rechterzijde van de bungalow en is circa 14 m² groot. De slaapkamer beschikt over 2 deuren, waardoor er 2 slaapkamers gemaakt zouden kunnen worden.
Slaapkamer II: Gesitueerd aan de achterzijde van de bungalow en is circa 13 m² groot. Door de grote glazen achterpui met openslaande deuren heeft u vanuit deze slaapkamer een fraai uitzicht over uw perceel.

Exterieur
Overkapping
Als u vanuit de keuken, via de openslaande deuren naar buiten loopt, begeeft u zich eerst nog onder een royale overkapping van wel +/- 14 m², waarbij het hellende deel van het dak is doorgetrokken. Vanuit hier kunt u heerlijk vertoeven ongeacht de weersomstandigheden.

Externe berging
Linksachter op het perceel vindt u een praktische berging De berging is in spouw gebouwd en voorzien van water en elektra. Hier zijn ook de witgoedaansluitingen gesitueerd.

Tuin
De woning is rondom compleet bestraat en voorzien van een terras tot aan de externe berging aan toe. Verder bestaat de tuin uit een gazon met ingegraven trampoline en natuurlijk erfafscheidingen.

Bijzonderheden
- Het betreft een jonge, moderne bungalow;
- De bungalow beschikt over een eigen parkeerplaats;
- De gehele bungalow beschikt over vloerverwarming;
- Een extra slaapkamer kan worden gecreëerd door middel van het eenvoudig opsplitsen van een huidige slaapkamer;
- Huidige eigenaar staat ingeschreven bij de gemeente. Je mag er 365 dagen verblijven maar de gemeente zou kunnen gaan handhaven;
- Parkkosten zijn circa €1.300,- per jaar.


Ligging
Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze is gelegen ten zuidoosten van de dynamische stad Eindhoven. Heeze telt ongeveer 10.000 inwoners en kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen. Mensen komen graag naar Heeze toe voor de rust én gezelligheid. Zo kunt u heerlijk rustig wonen op recreatiepark Heezerenbosch. Dit recreatiepark grenst aan het natuurgebied de Groote Heide, waar u kunt genieten van een afwisselend landschap van bos en heide met idyllische vennetjes. Het park beschikt over verschillende sport en spel faciliteiten. Zo beschikt het o.a. over een tennisbaan, Jeu de Boullesbaan, Midgetgolf, Tafeltennistafel, Pool- en Biljarttafel, Speeltuin, Visvijver, Voetbal- en Volleybalveld, Natuurbad en een buitenzwembad. Ook zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden. Zo heeft het park een cafetaria met terras, een bar met terras en een kantine waar in het hoogseizoen verschillende activiteiten worden georganiseerd.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 320
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 74
Perceel oppervlakte 354
Bouwjaar 2022
Soort woning bungalow
TypeWoning vrijstaande woning