Heilig Hartplein 13c ong
VEGHEL

Omschrijving

Havenzicht is gelegen in Veghel West op een zeer fraaie locatie aan de Veghelse Passantenhaven aan het Heilig Hartplein. Tevens liggen, door de situering aan de rand van het centrum, alle benodigde voorzieningen als winkels, de markt, gezellige restaurants en terrasjes op loopafstand van de te realiseren appartementen. Zeker niet ongenoemd mag blijven het cultuurcluster CultuurHavenVeghel, dat nu al een bovenregionale aantrekkingskracht heeft en een belangrijke verzorger is van het culturele aanbod in de regio. CHV Noordkade bevat o.a. een evenementenhal, bioscoop, museum, theater, ateliers, een Jumbo Foodmarkt en aansluitend met diverse speciaalzaken.

Aanvaarding: Per februari 2021
Huurprijs: € 875,-- (excl. gas, water, elektriciteit)
Woonoppervlakte: ca. 67 m²

BENT U GEÏNTERESSEERD IN HET HUREN VAN DIT APPARTEMENT?
Mail dan naar veghel@makelaardijolav.nl met antwoord op onderstaande vragen en wij zullen contact met u opnemen!

Mijn naam is:
Mijn e-mail adres is:
Telefoonnummer:
Ik ben geboren op:
Aantal personen in huishouden:
Burgerlijke staat:
Kinderen:
Roken:
Huisdieren:
Mijn opleidingsniveau is:
Arbeidsovereenkomst:
Mijn bruto inkomen per maand is:
Maximale huurprijs:
Korte motivatie:

APPARTEMENT-BEGANE GROND
De ingang van het appartementencomplex bevindt zich aan de achterzijde. Hier zijn zowel de brievenbussen als het bellentableau met video-intercom te vinden. Gezamenlijke entree met de meterkasten en trappenhuis. Gezamenlijke berging en separate gezamenlijke container berging.

APPARTEMENT GELEGEN OP DE DERDE VERDIEPING
Hal, toilet en toegang tot de woonkamer en de slaapkamer. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Woonkamer met zicht op de passantenhaven en veel lichtinval door de grote raampartijen.

Dit appartement is gelegen op de 3de etage, per trap te bereiken en beschikt een separate gas- licht en waterinstallatie. Het appartement is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van vloerverwarming. De woning wordt opgeleverd met badkamer- en keukeninrichting.


Overdracht

Aanvaarding per datum
Inhoud 170
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 67