Heipoldersstraat 20
HEEZE

€ 578.000,-- k.k.

Omschrijving

UNIEKE KANS! Aan de rand van Heeze treft u deze royale twee-onder-een kapwoning inclusief een grote loods waarin momenteel een dartwinkel is gevestigd. Het geheel staat op een flink perceel van maarliefst 2.080 m². Wij bieden u de unieke kans om de trotste eigenaar te worden van het perceel met hierop de woning met loods, waarbij ook de winkel optioneel is over te nemen! Als u de straat uitloopt komt u direct in de vrije natuur en binnen enkele minuten bent u in het centrum, waar u kunt genieten van de diverse voorzieningen en faciliteiten die het dorp te bieden heeft.

Inhoud: 406 m³
Woonoppervlakte: 113 m²
Oppervlakte loods: circa 147 m²
Perceeloppervlakte: 2.080 m²
Aanvaarding: In overleg

BEGANE GROND
Entree
In de entree is de meterkast, een praktische trapkast en de vaste trapopgang naar de eerste verdieping gesitueerd. Daarnaast geeft de entree toegang tot de royale woonkamer.

Woonkamer
De L-vormige woonkamer is ruim van opzet en kenmerkt zich door de aangename natuurlijke lichtinval die wordt gecreëerd het grote raam aan de voorzijde van de woning. De voorzijde is momenteel ingericht als tv-hoek en hier kunt u bijvoorbeeld dan ook gemakkelijk een robuuste hoekbank kwijt. De woonkamer is daarnaast groot genoeg, dat u ook nog een zithoek kunt creëren door middel van het plaatsen van een grote tafel met stoelen.

Bijkeuken
Vanuit de woonkamer kunt u via de bijkeuken naar de keuken toe. De bijkeuken is een praktische ruimte die in open verbinding staat met de keuken en waar ook de achterdeur naar de tuin is gesitueerd. Een separate kast met hierin de C.V.-installatie (Nefit, 2002) en de aansluitingen voor het witgoed zijn hier gemaakt.

Toiletruimte
De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een vrijhangend toilet. Ingebouwde spotjes zorgen voor de nodige verlichting en het kiepraam zorgt voor de natuurlijke ventilatie.

Keuken
Met een grootte van circa 12 m² is de gesloten keuken met recht ruim te noemen. De witte onder- en bovenkastjes steken fraai af tegen de houtlook vloer. De navolgende inbouwapparatuur maakt deel uit van de keuken: koelkast, vaatwasser en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, die netjes is weggewerkt in een bovenkastje. Een spoelbak
is netjes in het kunststof werkblad geplaats. Dit werkblad door loopt over een groot deel van de achterwand, waardoor de keuken zeer gebruiksvriendelijk is. De gehele begane grond is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige, houtlook laminaatvloer.

EERSTE VERDIEPING
Overloop
De overloop is het centrale punt op de eerste verdieping en via deze ruimte kunt u een separate toiletruimte, badkamer en een drietal slaapkamers bereiken.

Toiletruimte
De volledig betegelde toiletruimte is voorzien van een duoblok toilet met een fonteintje.

Badkamer
De badkamer heeft dezelfde stijl als de toiletruimte is ook hier volledig betegeld. Er is een ruim ligbad, een grote hoekdouche en een wastafel met wastafelmeubel.

Slaapkamers
Slaapkamer I: Gelegen aan de voorzijde van de woning en is circa 11 m² groot.
Slaapkamer II: ´Master bedroom´, gelegen aan de achterzijde van de woning en meet een omvang van circa 18 m².
Slaapkamer III: Gelegen aan de achterzijde en is circa 8 m² groot. Deze slaapkamer kan ook prima dienen als thuiswerkplek of hobbyruimte.

Alle slaapkamers zijn verder afgewerkt met een tapijtvloer.

EXTERIEUR
Overkapping
Aan de achterzijde van de woning is een riante overkapping geplaatst van circa 23 m². De overkapping is het verlengstuk van de begane grond, waar u in de zomerdagen heerlijk kunt vertoeven. Verder is er een loopdeur gemaakt zodat u vanuit de inrit, achterom de woning binnen kunt.

Loods
Centraal op het perceel gesitueerd, staat een grote loods met een oppervlakte van ruim 147 m² en bestaande uit een tweetal bergingen van circa 46 m² en 24 m² én een multifunctionele ruimte van circa 77 m². Aangrenzend is inpandig, een garage/overkapping voor 2 auto´s. Hier weer aangrenzend is nog een overkapping geplaatst welke zich perfect leent voor opslag van diverse goederen, materialen en gereedschappen. De loods is geheel in spouw gemetseld en de multifunctionele ruimte doet momenteel dienst als winkel voor de dartsport en dartbenodigdheden. De ruimte is voorzien van water en elektra, heeft een eigen toilet en C.V.-installatie.
De tweetal bergruimtes zijn toegankelijk via de grote sectionaal-roldeur. Ideaal voor het lossen van voorraad, materialen of het binnenrijden van bijvoorbeeld een bus of andere grotere voertuigen.

Tuin
De voortuin is onderhoudsvriendelijk. Ze bestaat uit een enkele boom met een bedekking van houtsnippers. Via de inrit is met de auto achterom te komen en is het voor bezoekers aan de winkel mogelijk om te parkeren ter hoogte van de loods. Verder bestaat de achtertuin uit bestraatte delen, afgewisseld met grote delen gazon, natuurlijke erfafscheidingen, volwassen beplanting en bomen en een grote vijver helemaal achteraan op het perceel.

Bijzonderheden
- De vermeldde vraagprijs betreft het perceel, de woning en de loods, geheel ontruimd en leeg.
- Tegen zeer gunstige voorwaarden is het optioneel ook mogelijk om de dartwinkel en bijbehorende inventaris over te nemen.
- Zie ook www.trudarts.com.

Ligging
Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze is gelegen ten zuidoosten van de dynamische stad Eindhoven. Heeze telt ongeveer 10.000 inwoners en kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen. In datzelfde bos ligt een schitterend zeventiende-eeuwse kasteel. Het imago van het boeren-Heeze is nog te vinden aan de rand van het dorp waar oude boerderijen zijn gelegen. Mensen komen graag naar Heeze toe voor de rust én gezelligheid. Heeze heeft een mooi centrum met een diversiteit aan winkels, terrassen en restaurants. Ook zijn er meerdere basisscholen. Zeer bekend is de ‘Brabantsedag’, een meerdaags cultuurfestival met theaterparade,
dat jaarlijkse ruim 30.000 bezoekers trekt.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 406
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 113
Perceel oppervlakte 2080
Bouwjaar 1952
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning 2-onder-1-kapwoning