Heipoldersstraat 37
HEEZE

€ 249.000,-- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van Heeze treft u deze twee-onder-een kapwoning met garage. U heeft voldoende parkeergelegenheid in de straat en op eigen terrein. Op de begane grond treft u de entreehal, keuken, open woonkamer, badkamer en toiletruimte aan. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, vaste kast en een berging. Daarnaast beschikt de woning nog over een bergzolder en een royale achtertuin. Als u de straat uitloopt komt u direct in de natuur.

Inhoud: 376 m³
Woonoppervlakte: 95 m²
Perceeloppervlakte: 535 m²
Aanvaarding: In overleg

Entree/Hal
Middels een verhard pad is de entree van de woning te bereiken. Eenmaal binnen in de entreehal kunt u de meterkast, keuken en de trapopgang naar de eerste verdieping betreden. De entree is voorzien van een donkere tegelvloer welke doorloopt naar de keuken.

Keuken
De open keuken is voorzien met voldoende onder- en bovenkasten. De keuken beschikt over een spoelbak en een afzuigkap. De achterwand is betegeld in een donkere en lichte kleurstelling. Het werkblad is afgewerkt met rvs.
Via de keuken kunt u de woonkamer en het tussenportaal betreden.

Woonkamer
De woonkamer geniet van veel natuurlijk licht door de raampartijen aan zowel de voor en achterkant van de woning. Aan de voorzijde van de woning is het zitgedeelte gerealiseerd die je op verschillende manieren kunt indelen. Aan de achterzijde van de woning kunt u een zithoek creëren door de aanbouw die gesitueerd is. U kunt de woonkamer geheel naar eigen smaak inrichten.

Tussenportaal
Vanuit de keuken is het tussenportaal te bereiken, welke toegang geeft tot de badkamer en het toiletruimte.

Toiletruimte
De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een standaard toilet en een radiator. Het raam in deze ruimte zorgt voor de natuurlijke ventilatie.

Badkamer
De deels betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, radiator en een vaste wastafel. Het raam in deze ruimte zorgt voor de natuurlijke ventilatie.

Overloop
Via een vaste trap komt u uit op de overloop van de eerste verdieping. Vanuit hier zijn de drie slaapkamers en de berging te bereiken. U treft hier ook nog een vaste kast aan.

Berging
In deze ruimte treft u een vaste wastafel en de opstelling van CV-ketel (INTERGAS HRE, 2017) aan.

Slaapkamers
Slaapkamer 1:Deze masterbedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning en meet circa 10 m2.
Slaapkamer 2:De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en meet circa 9 m2. De slaapkamer heeft een vaste kast.
Slaapkamer 3:De laatste slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een vaste kast. De ruimte meet circa 8 m2. Deze slaapkamer kunt u bijvoorbeeld gebruiken als speelkamer of hobbykamer. Middels een vaste trap is de vliering te bereiken.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een tapijt vloer.

Tuin
Heerlijk aan deze woning is de privacy biedende achtertuin. De tuin is voorzien van gazon, terras en een kraantje. In deze tuin heeft u verschillende mogelijkheden om een zithoek te creëren. Na een lange dag kunt u hier heerlijk tot rust komen.

Garage
De garage is circa 13 m2 en biedt voldoende ruimte voor het stallen van een auto en/of het opbergen van spullen en tuingereedschap. Via de garage heeft u nog toegang tot een berging. De praktische berging meet circa 9 m2 en is ideaal voor het stallen van uw fietsen. Via de garage kunt u de achtertuin bereiken.

Uitbouw/Berging
Aan de achterzijde van de woning zit nog een aanbouw gesitueerd. Vanuit hier heeft u toegang tot de achtertuin en oprit.

Bijzonderheden
- Een kluswoning die gelegen is in een rustige straat
- Voorzien van een diepe achtertuin
- De woning beschikt over een eigen garage met berging
- Voldoende voorzieningen in de omgeving
- Houd rekening met moderniseringskosten

Ligging
Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze is gelegen ten zuidoosten van de dynamische stad Eindhoven. Heeze telt ongeveer 10.000 inwoners en kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen. In datzelfde bos ligt een schitterend zeventiende-eeuwse kasteel. Het imago van het boeren-Heeze is nog te vinden aan de rand van het dorp waar oude boerderijen zijn gelegen. Mensen komen graag naar Heeze toe voor de rust én gezelligheid. Heeze heeft een mooi centrum met een diversiteit aan winkels, terrassen en restaurants. Er zijn vele sportverenigingen en volop activiteiten op het gebied van muziek en toneel. Ook zijn er meerdere basisscholen. Zeer bekend is de 'Brabantsedag', een meerdaags cultuurfestival met theaterparade, dat jaarlijkse ruim 30.000 bezoekers trekt. Er is een goede openbaarvervoersverbinding, zo heeft Heeze een eigen station met treinverkeer richting Weert, Geldrop en Eindhoven.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 376
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 95
Perceel oppervlakte 535
Bouwjaar 1953
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning 2-onder-1-kapwoning