Hofdael 132
GELDROP

€ 450.000,-- k.k.

Omschrijving

LET OP!!! HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!!!

In het centrum van Geldrop ligt dit nette appartement met een fantastisch uitzicht vanaf het balkon over het aangrenzende park. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een berging. Het appartement is gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum van Geldrop met diverse restaurants, een winkelcentrum en het gemeentehuis.

Inhoud: 359 m3.
Woonoppervlakte: 124 m2.
Aanvaarding: in overleg.

Appartement:

Algemene entree:
De overdekte entree beschikt over brievenbussen- en videotableaus. De centrale hal verschaft u de toegang tot de lift en het trappenhuis en tevens de doorgang naar de parkeerkelder en bergingen.

Entree/hal appartement
Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping. Het appartement is voorzien van een airco-installatie. De entree naar de hal van de woning is voorzien van een videofoon installatie, opbergkasten en biedt toegang tot meerdere vertrekken.

Wasruimte:
In de wasruimte vindt u de aansluiting voor de witgoedapparatuur en de c.v.-installatie (Nefit Proline HRC, 2012) is hier gesitueerd.

Toiletruimte:
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is uitgerust met een vrijhangend toilet en fonteintje.

Slaapkamer:
De slaapkamer van ca. 18 m2 beschikt over vloerbedekking en meerdere inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer kunt u het balkon en de badkamer bereiken.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel met meubel. In de badkamer is genoeg ruimte om een bad te realiseren.

Balkon:
Het ruime balkon van ca. 11 m2 heeft een mooi uitzicht over de omgeving. Vanuit het balkon kunt u de slaapkamer en de eetkamer bereiken.

Woonkamer:
De ruime woonkamer geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartijen aan de voorzijde van het appartement. In deze woonkamer kunt u gemakkelijk twee robuuste hoekbanken kwijt. Ook beschikt de woonkamer over diverse vaste kasten. Vanuit de woonkamer kunt u het balkon, eetkamer en de half open keuken bereiken.

Eetkamer:
De eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer en beschikt over voldoende ruimte voor een grote eettafel. In deze kamer kunt u verschillende vaste kasten vinden en een doorgang naar het balkon.

Keuken:
In de half open keuken is gespeeld met de kleuren rood, blauw en wit.De keuken beschikt over een combi-oven, 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en kunststof aanrechtblad. Middels de keuken kunt u de bijkeuken bereiken.

Bijkeuken:
In de praktische bijkeuken kunt u een vaste bergkast vinden.

Exterieur:

Parkeerplaats:
In de kelder van de het complex is de parkeergarage gelegen. In deze parkeergarage kunt u gebruik maken van een parkeerplaats van ca. 14 m2 die bij het appartement hoort.

Berging:
Ook de berging kunt u in de kelder vinden en deze beschikt over elektra. Deze berging meet ca. 5 m2. In deze berging kunt u bijvoorbeeld uw fietsen stallen.

Bijzonderheden:
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging.
- Het appartement heeft een vrij uitzicht over het aangrenzende park.
- Het appartement is dichtbij het centrum en station van Geldrop gelegen.

Ligging:
Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een
school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (het Strabrecht College). Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. De gemeente biedt een scala van mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn tal van binnen- en buitensportaccommodaties te vinden; beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten en aantrekkelijke winkels.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 359
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 124
Bouwjaar 2000