Hofdael 150
GELDROP

€ 725.000,-- k.k.

Omschrijving

Dit ruime, goed onderhouden, instapklare vier-kamer-appartement is gelegen op een gewilde locatie in het centrum van Geldrop, op loopafstand van al haar voorzieningen en het kasteel van Geldrop. Het appartement is te bereiken middels de gezamenlijke hal met lift. Daarnaast beschikt het appartement over een externe berging in de kelder van het complex en eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Inhoud: 600 m³
Woonoppervlakte: 187 m²
Aanvaarding: In overleg

Appartement
Algemene entree
U betreedt het complex middels de algemene entree welke is voorzien van een bellentableau, de brievenbussen en een lift. Daarnaast verschaft deze ruimte u de toegang tot het trappenhuis. De lift en de gangen zijn ruim van opzet zodat mindervaliden ook gemakkelijk het appartement kunnen betreden.

Hal appartement
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en beschikt over een eigen video-intercom. De hal van het appartement geeft toegang tot meerdere vertrekken, waaronder een tweetal bergingen, de C.V.-installatiekast, het toilet, de badkamer en een drietal slaapkamers. De hal is verder voorzien van een vloerbedekking die over het gehele appartement is doorgelegd, behalve in het toilet, bergingen, badkamer en keuken.

Berging I
Direct bij binnenkomst vindt u aan de linkerzijde berging I, welke dient als een extra opslagruimte. Verder zijn hier de aansluitingen voor het witgoed gesitueerd.

Toilet
De separate toiletruimte is volledig betegeld en beschikt over een vrijhangend toilet met fonteintje.

Slaapkamers
Slaapkamer I: Bij binnenkomst vindt u aan de rechterzijde van het appartement slaapkamer I. De slaapkamer kenmerkt zich door een grote raampartij, waardoor er veel daglichttoetreding is. Daarnaast beschikt de slaapkamer over een grote L-vormige kastenwand.
Slaapkamer II: Slaapkamer II is naast slaapkamer I gesitueerd en fungeert momenteel als 'master bedroom'. De slaapkamer is ruim van opzet, heeft eveneens veel daglichttoetreding en beschikt over veel opbergmogelijkheden door de aanwezigheid van middelhoge kasten.
Slaapkamer III: Doet momenteel dienst als studeerkamer. Ook deze ruimte beschikt over een grote L-vormige kastenwand.

Berging II
Deze berging fungeert als praktische voorraadkast voor alle levensmiddelen en voorraden.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld en beschikt naast een ruime douchecabine over een vaste wastafel met fraai wastafelmeubel en een toilet.

Woonkamer
Vanuit de hal is de royale woonkamer bereikbaar. De woonkamer heeft een open karakter en is omgeven door grote raampartijen die op het zuiden georiënteerd zijn. Dit zorgt voor een overvloed aan natuurlijk daglicht. In het midden van de woonkamer zijn middelhoge kasten geplaatst tussen twee pilaren, welke hierdoor fungeert als roomdivider. Verder zijn er meerdere vaste kastenwanden geplaatst, waaronder een tweetal praktische kasten aan weerszijden van een elektrische open haard, welke bedienbaar is met afstandsbediening. De woonkamer is in zijn geheel omringd door inbouwspots en heeft een open verbinding met de keuken die niet direct in het zicht is geplaatst.

Keuken
De open L-vormige keuken is voorzien van een linoleumvloer en heeft vele opbergmogelijkheden door het grote aantal boven- en onderkastjes. In het granieten werkblad is een 1,5-spoelbak geïntegreerd met close-in boiler. Verder beschikt de keuken over de navolgende apparatuur: koelkast, diepvries, vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat en een netjes weggewerkte afzuigkap.

Exterieur
Balkon
Vanuit de woonkamer is een volledig overdekt balkon met keramiek vloertegels bereikbaar ter grootte van maar liefst 18 m2 en is op het zuiden georiënteerd.

Berging
In de kelder van het complex is een externe berging gesitueerd en deze meet circa 4 m2. De berging is uitgerust met elektra.

Parkeerplaats
Het complex beschikt over een afgesloten parkeergarage. Hier heeft u een eigen parkeerplaats tot uw beschikking. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid rondom het complex.

Bijzonderheden
- Appartement is gelegen in het centrum van Geldrop en op korte loopafstand van alle voorzieningen, zoals het station
en het ziekenhuis
- Degelijk uitgevoerd en hoogwaardig afgewerkt
- Prachtig uitzicht over het centrum van Geldrop
- Eigen vaste parkeerplaats in parkeergarage
- Eigen externe berging in kelder
- C.v.-ketel: Vaillant Ecotec Plus, bouwjaar 2016
- De meterkast in de algemene hal op de verdieping
- Gezonde VvE, servicekosten circa € 242,- per maand

Ligging
Geldrop maakt onderdeel uit van de gemeente Geldrop-Mierlo en telt ongeveer 28.000 inwoners. De plaats beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs én een school voor voortgezet onderwijs: het Strabrecht College. De gemeente biedt een scala aan mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn vele winkelvoorzieningen, diverse horeca, supermarkten en banken. Beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven, u hoeft zich hier niet te vervelen. Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het Anna Ziekenhuis. Er is een goede openbaarvervoersverbinding, zo heeft Geldrop diverse busverbindingen en een eigen station met treinverkeer richting Eindhoven, Heeze en Weert.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 600
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 187
Bouwjaar 2000