Hoofdstraat 47e
VEGHEL

€ 339.000,-- k.k.

Omschrijving

Royaal appartement met centrale ligging!
Het appartement is centraal in het centrum van Veghel gelegen en verdeeld over twee woonlagen behorend bij een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement beschikt over een zeer ruime en lichte woonkamer en een open keuken met aangrenzend balkon. Op de tweede woonlaag bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en de C.V.-ruimte. Via de slaapkamer aan de voorzijde bereikt u het balkon en het dakterras behorende bij de tweede woonlaag. Het appartementencomplex beschikt over een gemeenschappelijke ruimte waarvandaan u de berging en de eerste woonlaag kunt bereiken.

Soort woning: Appartement, Maisonnette
Woonlagen: twee woonlagen
Bouwjaar: 1999
Woonoppervlakte: 106 m²
Inhoud: 336 m³
Aantal slaapkamers: 3
Aanvaarding per: in overleg
Energielabel: definitief, A
Vereniging van eigenaren bijdrage: € 168,- per maand

BIJZONDERHEDEN:
- Ruim appartement gelegen op de tweede en derde woonlaag in het centrum van Veghel
- Zeer ruime en lichte woonkamer met uitzicht op de winkelstraat
- Open keuken met toegang tot balkon aan de achterzijde
- Appartement beschikt over twee balkons en een terras
- Drie slaapkamers op de derde woonlaag
- Gemeenschappelijke ruimte voorzien van berging
- Geheel voorzien van dubbelglas
- Actieve vereniging van eigenaren

EERSTE WOONLAAG:
Via de voordeur van het appartementencomplex voorzien van bellentableau en bergingen bereikt u de eerste woonlaag van dit appartement gelegen op de tweede etage van dit appartementencomplex.

ENTREE
Deze entree biedt u toegang tot de toiletruimte, de meterkast, de trappenkast en de woonkamer. Deze entree beschikt over zowel stucwerk wanden als plafond, tevens is de entree voorzien van een tapijtvloer en kunt u hier een garderobe realiseren.

TOILETRUIMTE
De toiletruimte is bereikbaar via de entree. Deze ruimte is geheel voorzien van tegelwerk. De toilet hangt vrij en deze ruimte beschikt over een fonteintje.

WOONKAMER
Via de entree bereikt u de woonkamer van dit ruime appartement. De woonkamer beschikt over een tapijtvloer en stucwerk wanden en plafond. Deze woonkamer geniet veel natuurlijk lichtinval dankzij de aanwezigheid van de grote raampartijen aan de voorzijde. Deze ramen bieden u een mooi uitzicht over de winkelstraat en het centrum. De woonkamer is ideaal van formaat om een fraaie zithoek te realiseren.

OPEN KEUKEN
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de open keuken. De open keuken is in een hoekopstelling tegen de wand geplaatst en beschikt over inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, vaatwasser en combioven. Het werkblad is van kunststof en is voorzien van een ingebouwde spoelbak. De vloer is belegd met linoleum Via de open keuken krijgt u toegang tot het balkon welke aan de achterzijde gesitueerd is.

TWEEDE WOONLAAG:

OVERLOOP
De overloop beschikt over een tapijtvloer welke over de hele bovenverdieping is doorgelegd. Via de overloop krijgt u toegang tot de drie slaapkamers, de C.V.-ruimte en de badkamer.

SLAAPKAMERS

Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen en beschikt over een oppervlak van circa 12 m². Deze slaapkamer biedt toegang tot het balkon middels een loopdeur en tot het dakterras middels een schuifpui.
Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is aan de linker-/achterzijde van het appartement gelegen en is circa 12,5 m² groot.
Slaapkamer 3: De derde slaapkamer is aan de rechter-/achterzijde gesitueerd en beschikt over een oppervlak van circa 6,5 m².

BADKAMER
Centraal op de tweede woonlaag is de royale badkamer gelegen. Deze badkamer heeft een oppervlak van ca. 8 m² en is geheel betegeld. Verder beschikt de badkamer over een inloopdouche, wastafel, ligbad en een toilet.

C.V.-RUIMTE
Via de overloop bereikt u de C.V.-kast. De C.V.-ketel betreft een Vaillant uit 2014. Deze ketel is in volledig eigendom. Tevens heeft u de mogelijkheid uw spullen op te bergen.

EXTERIEUR:

BALKON EERSTE WOONLAAG
Aan de achterzijde van de eerste woonlaag bereikt u middels de keuken het balkon welke is voorzien van een houten vlonder en balustrade Ook beschikt dit balkon over zonneluifel.

BALKON TWEEDE WOONLAAG
Via de slaapkamer aan de voorzijde op de tweede woonlaag bereikt u het tweede balkon. Dit balkon geeft u uitzicht op de winkelstraat en is voorzien van tegels.

DAKTERRAS TWEEDE WOONLAAG
Middels de slaapkamer aan de voorzijde krijgt u toegang tot het dakterras via de schuifdeur. Dit terras biedt u uitzicht op de winkelstraat en beschikt over een houtvloer.

BERGING
De berging is gelegen op de begane grond en biedt de mogelijkheid tot het stallen van uw fietsen.

OMGEVING:
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 336
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 106
Bouwjaar 1999