Hubertshoeve 19
VEGHEL

€ 260.000,-- k.k.

Omschrijving

Tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke en nieuwe, groene woonwijk!
De woning is voorzien van keukenaansluitingen, woon-/ eetkamer met een loopdeur naar de achtertuin. De eerste verdieping bevat drie ruime slaapkamers en een badkamer met vloerverwarming. De tweede verdieping is ruim van opzet en biedt u de mogelijkheid voor het realiseren van extra slaapkamer of evt. een hobbyruimte. De achtertuin is voorzien van een berging.

Soort woning: Tussenwoning
Ligging: Veghels buiten
Bouwjaar: 2020
Perceeloppervlakte: 168 m²
Woonoppervlakte: 90 m²
Inhoud: 371 m³
Meetrapport: Aanwezig
Aanvaarding per: In overleg
Energielabel: A

BIJZONDERHEDEN
- Landelijk wonen in een groene en kindvriendelijk wijk
- Woning is voorzien van een Woningborg Garantiecertificaat
- Woning is voorzien van zonnepanelen, WTW-unit, warmtepomp, gasloos en vloerverwarming
- Woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en de zolder biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een vierde
kamer
- Eigen overdekte privé parkeerplaats met carport
- Zonnige tuin voorzien van berging

BEGANE GROND

ENTREE/HAL
Vanuit de hal heeft u toegang tot de garderobe, de meterkast, het toilet en de lichte woon-/eetkamer. De vaste trapopgang biedt u toegang tot de eerste verdieping.

WOON-/EETKAMER
De lichte woon-/eetkamer geniet van veel daglicht dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterkant van deze woning. De woon-/eetkamer omvat een grootte van ca. 25 m² en is op te delen in twee gedeeltes. Vanuit de woon-/eetkamer staat u in open verbinding met de keuken aan de voorzijde van de woning. Daarnaast beschikt de woon-/eetkamer over een trappenkast.

KEUKEN
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft een grootte van ca. 8 m². De keuken is voorzien van de benodigde aansluitingen en kunt u dus vrij indelen en inrichten.

TOILET
Het toilet is gelegen bij de entree van de woning en is voorzien van een vrij hangend toilet en een fonteintje.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Vanuit de overloop heeft u middels de vaste trapopgang toegang tot de tweede verdieping.

Slaapkamer 1: De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning met een grootte van ca. 13 m². De kamer is voorzien van 3 dakramen en vloerverwarming.

Slaapkamer 2: De slaapkamer is gelegen aan de linker-/achterzijde van de woning met een grootte van ca. 9,5 m². De slaapkamer beschikt over vloerverwarming.

Slaapkamer 3: De slaapkamer is gelegen aan de rechter-/achterzijde van de woning met een grootte van ca. 10,5 m². De slaapkamer beschikt over vloerverwarming

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, wastafel en douche.

TWEEDE VERDIEPING
Vanuit de overloop op de eerste verdieping heeft u middels een vaste trap toegang tot de tweede verdieping. Op de tweede verdieping bereikt u de zeer ruime zolder waar zich de benodigde witgoedaansluitingen bevinden. De royale zolder is te gebruiken als extra slaapkamer of hobbyruimte.

EXTERIEUR

TUIN
De achtertuin is toegankelijk vanuit de woonkamer en is voorzien van een vrijstaande houten berging. De tuin dient nog aangelegd te worden.


VEGHELS MOOISTE
Het project heet Veghels Mooiste I en ligt aan de zuidkant van Veghels Buiten, nabij Ham en Langsteeg.

De huizen zijn gebouwd in kleine groepjes rond een centraal erf. Aan de achterzijde kijken ze vrijwel allemaal uit over het groen van de omgeving. Wat betreft duurzaamheid ben je hier helemaal klaar voor de toekomst. De woningen zijn gasloos, zeer energiezuinig, hoogwaardig geïsoleerd en naar wens aan te passen qua energieprestatie. Natuurlijke materialen en een traditionele bouwstijl worden gecombineerd met een eigentijds hoog niveau van wooncomfort en duurzaamheid.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING:
-Woning is voorzien van een woningborg-garantie
-Woning voldoet aan de eisen conform het bouwbesluit Politie Keurmerk Veilig Wonen

-Woning geheel voorzien van hardhouten kozijnen

-Begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. Uitgesloten ruimte is de trappenkast, meterkast en de zolder. De bediening is uitgevoerd met een ruimteregelaar.

-Woning is voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem, dat gebruik maakt van centrale luchttoevoer en warmteterugwinning. Het systeem bestaat uit een warmte-terug-win-unit (WTW). De WTW unit bevindt zich op de zolder.

-Woning is voorzien van een lucht-water-warmtepomp. Deze bestaat uit een combi-boiler-buffervat welke op zolder is geplaatst.

-Woning is voorzien van zonnepanelen van Exasun.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 371
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 90
Perceel oppervlakte 168
Bouwjaar 2020
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning