Jan Deckersstraat 19f
HEEZE

Omschrijving

Midden in het centrum van Heeze, ligt op de tweede verdieping dit 3-kamer appartement. Het appartement is geschikt voor starters en heeft onder andere een hal, woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer, balkon en een berging. Hiernaast is er de beschikking over een riant dakterras. Winkels, horeca en andere voorzieningen zijn in de straat aanwezig.

Inhoud: 235 m3
Woonoppervlakte: 57m2
Aanvaarding: in overleg
Huurprijs: €975,- excl. g/w/e per maand
Huisdieren en roken zijn niet toegestaan

Appartement

Algemene entree
In de centrale hal vindt u de deur naar het appartement en de meterkast.

Entree/hal
Via de voordeur gaat u direct met de trap naar de 2e etage. U komt uit in een prachtige, open hal.
Vanuit hier heeft u toegang tot het toilet, de woonkamer, een inbouwkast, de gaderobe en het dakterras.
Tevens vindt u hier de huur c.v.-installatie (Intergas Kombi Kompact, 2018).

Toiletruimte
De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet, fonteintje en mechanische ventilatie.

Woonkamer
De sfeervolle, ruime woonkamer met houten vloer is voorzien van een zit- en eetgedeelte. Bij de zithoek bevindt zich een nis onder het schuine gedeelte, hier kan bijvoorbeeld een tv geplaatst worden. Vanuit de zithoek heeft u via de open hal uitzicht op het dakterras.
Verder heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de keuken, slaapkamers, badkamer en door middel van een schuifdeur toegang tot het balkon.
In de woonkamer vindt u de intercominstallatie met video voor het automatisch openen van de centrale deur.

Een extra luxe voor in de zomer is de airconditioning, deze bevindt zich in de woonkamer.

Keuken
De keuken, in U-vorm, is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad. Er is een 5-pitsgaskookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak aanwezig.
Verder beschikt de keuken over diverse onderkasten voor het opbergen van pannen en andere kookgerei. Ook heeft u vanuit de keuken uitzicht op de winkelstraat van Heeze.

Badkamer
De betegelde badkamer met inbouwspots is voorzien van een wastafel met spiegel, een douche, een inbouwkast en mechanische ventilatie.
In deze ruimte vindt u de aansluiting voor witgoedapparatuur. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de slaapkamer.

Slaapkamers
Slaapkamer I: bevindt zich aan de voorzijde en is circa. 6m2. De kamer geniet van veel lichtinval door middel van het dakraam.
Slaapkamer II: deze slaapkamer is circa. 10m2 en is ook gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot deze kamer.

Beide slaapkamers zijn voorzien van een houtenvloer en een dakraam met Velux zonwering.

Exterieur

Dakterras
Via de woonkamer bereikt u het ruime dakterras van circa.15m2. Het terras biedt u voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale zithoek, hier kunt u heel de dag genieten van de zon. Vanuit het dakterras heeft u een fantastisch uitzicht over Heeze. Verder is het terras voorzien van een elektrische luifel en een duurzame composiet vlonder.

Balkon
Vanuit de woonkamer kunt u het balkon bereiken, welke te bereiken is via een schuifdeur. Het balkon bevindt zich aan de zijkant van het appartement en heeft uitzicht op de winkelstraat.

Berging
Achter het appartementencomplex bevindt zich op de begane grond de berging. In deze ruimte kunt u uw fietsen en/of materiaal opbergen.

Ligging
Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze heeft zijn inwonersaantal sterk zien toenemen in de laatste tientallen jaren. Het dorp ligt onder de rook van Eindhoven in het zuidoosten van Nederland. Mensen komen hier graag naar toe voor de rust. Heeze kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen om tot rust te kunnen komen. In datzelfde bos ligt het zeventiende eeuwse kasteel van Heeze. Het grootste deel is toegankelijk voor bezoekers. Het imago van het boeren-Heeze is nog te vinden aan de rand om Heeze waar nog de oude boerderijen te vinden zijn. Heeze heeft een mooi centrum met winkels, terrassen en hoogstaande restaurants zoals een sterrenrestaurant. De scholen zijn in de directe omgeving. Ook is er een goede openbaar vervoersverbinding. Zo heeft het een eigen station met treinverkeer richting Weert, Geldrop en Eindhoven.

Bijzonderheden
- Het betreft een 3-kamer appartement
- Appartement beschikt over airconditioning
- Ruim dakterras met uitzicht over Heeze
- Eigen berging
- Midden in het centrum Heeze
- Servicekosten bedragen circa € 80,-per maand


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 235
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 57
Bouwjaar 1980