Jan Pzn Coenstraat 8
VEGHEL

€ 275.000,-- k.k.

Omschrijving

In een rustige straat in de wijk Veghel-Zuid treft u deze uitgebouwde hoekwoning met berging. De woning beschikt op de begane grond over een grote woon-/eetkamer, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en van een tuinkamer met schuifpui. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer welke in 2022 gerenoveerd is. Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar waar de vierde slaapkamer alsook voldoende bergruimte is gesitueerd. De achtertuin is onderhoudsvrij en gesitueerd op het zonnige zuidoosten. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de benodigde voorzieningen en faciliteiten.

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: Hoekwoning
Locatie: Veghel-Zuid
Bouwjaar: 1963
Perceeloppervlakte: 121 m²
Woonoppervlakte: 80 m²
Inhoud: 352 m³
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aanvaarding per: in overleg
Meetrapport: Aanwezig

BIJZONDERHEDEN
- Uitgebouwde hoekwoning gelegen in Veghel-Zuid nabij het centrum
- Fraaie keuken voorzien van inbouwapparatuur
- Sfeervolle openhaard in de woon-/eetkamer
- Badkamer gerenoveerd in 2022
- Stucwerk in de toiletruimte is aangebracht in 2021
- Tuinkamer met schuifpui gesitueerd in de aanbouw
- Vrijstaande berging op de achterzijde van het perceel
- Achtertuin is gunstig gelegen op het zuidoosten

BEGANE GROND

ENTREE
Via de onderhoudsvriendelijke voortuin bereikt u de entree van deze fijne woning.
De entree beschikt over een tegelvloer welke drempelloos is doorgelegd naar de woon-/eetkamer en de keuken. De entree biedt u toegang tot de toiletruimte, de woon-/eetkamer, de meterkast en de eerste verdieping middels de trapopgang voorzien van een trappenkast.

TOILETRUIMTE
De toiletruimte is in 2021 voorzien van nieuw stucwerk en is deels betegeld en voorziet in een vrijhangend toilet.

WOON-/EETKAMER
Via de entree bereikt u de woon-/eetkamer waarbij de zithoek aan de voorzijde is gesitueerd. U geniet hier van veel lichtinval en een sfeervolle houthaard. Centraal in de woning is de eettafel geplaatst wat de eetkamer met de half-open keuken verbind. De vloer is belegd met een tegelvloer met bijpassende plint.

HALF-OPEN KEUKEN
Vanuit de woon-/eetkamer betreedt u de moderne half-open keuken welke aan de achterzijde van de woning gelegen is. Deze keuken is in hoekopstelling tegen de wand geplaatst en beschikt over inbouwapparatuur, zoals koelkast, oven, gaskookplaat en vaatwasser. Ook beschikt de keuken over veel bergruimte dankzij de kasten aan zowel de boven- als onderzijde. Het aanrecht is belegd met een kunststof werkblad welke voorzien is van een ingebouwde spoelbak. Het plafond is voorzien van een lichtkoepel en inbouwspots.

TUINKAMER
Via de deur in de keuken krijgt u toegang tot de tuinkamer. De tuinkamer is gerealiseerd in de aanbouw beschikt over een schuifpui met overbouw. Net als in de keuken is ook het plafond van de tuinkamer voorzien van een lichtkoepel en inbouwspots. De aanwezige inbouwkast biedt u de mogelijkheid uw witgoedapparatuur afgesloten te plaatsen.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
Via de trapopgang in de entree bereikt u de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt u toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer, een praktische bergkast en de tweede verdieping middels vaste trap.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers op de eerste verdieping beschikken over een televisie aansluiting en zijn uitgerust met kunststof kozijnen met dubbelglas.

Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is aan de rechter-/achterzijde van de woning gelegen, is belegd met een tapijtvloer en beschikt over een inbouwkast. De slaapkamer is ca. 9,5 m² groot.

Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is aan de rechter-/voorzijde van de woning gesitueerd, beschikt over een laminaatvloer en een inbouwkast. Deze kamer is ca. 9 m² groot.

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer bevindt zich aan de linker-/voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is evenals de tweede slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en heeft een oppervlak van ca. 5 m².

BADKAMER
De badkamer, welke in 2022 gerenoveerd is, is aan de linker-/achterzijde gesitueerd. Deze badkamer is volledig voorzien van tegelwerk en beschikt over een fraai design wastafelmeubel met met spiegel en wasbak, extra kast, inloopdouche en een vrijhangend toilet. Het aanwezige raam zorgt voor natuurlijke ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING

OVERLOOP
Via de vaste trap op de overloop van de eerste verdieping bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Hier bevindt zich een bergingsruimte alsook bergingsmogelijkheid achter de knieschotten. Tevens is hier de C.V.-ketel uit 2008 geplaatst (gehuurd, ca. € 30 per maand)

SLAAPKAMER 4
Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer welke is voorzien van een royaal dakkapel. Deze slaapkamer beschikt over een laminaatvloer en kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas. De vierde slaapkamer heeft een oppervlak van circa 14 m². Ook is deze ruimte ideaal te gebruiken als thuiswerkplek of hobbyruimte.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN
Via de schuifpui in de tuinkamer bereikt u de achtertuin van de woning. De achtertuin is op het zuidoosten gelegen en beschikt derhalve van veel zonlicht. De achtertuin is volledig betraat en daarmee onderhoudsvriendelijk. Het terras beschikt over een stukje overbouw weke is uitgerust met inbouwspots en voorzien van een zonneluifel. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de berging met achterom.

BERGING
Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een ruime berging. De berging is voorzien van nieuwe betumen dakbedekking. Deze ruimte is ideaal om uw spullen op te bergen of een hobby uit te oefenen. Vanuit de berging kunt u de brandgang achter de woning bereiken.

OMGEVING
Veghel, een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 352
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 80
Perceel oppervlakte 121
Bouwjaar 1963
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning hoekwoning