Jan Steenlaan 39
HEEZE

€ 399.999,-- k.k.

Omschrijving

In de rustige wijk 'De Engelse Tuin' ligt deze goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning. Zo heeft deze tweekapper op de begane grond een woonkamer met separate keuken en een ruime aangebouwde serre. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trapopgang naar de bergzolder waar ook de C.V.-ketel is gesitueerd. Verder beschikt de woning over een 10 meter diepe achtertuin, gelegen op het Zuid-Westen en een vrijstaande garage.

Inhoud: 416 m³
Woonoppervlakte: 112 m²
Perceeloppervlakte: 253 m²
Aanvaarding: In overleg

Begane grond
Entree/hal
Middels een separaat voetpad is de voordeur te bereiken, welke toegang geeft tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast, kelderkast, toiletruimte en de vaste trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens biedt de hal toegang tot de woonkamer en de keuken.

Toiletruimte
De moderne toiletruimte is deels betegeld en is verder voorzien van een vrijhangend toilet met fonteintje.

Woonkamer
De royale doorzon woonkamer is ingedeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woonkamer, komt er veel natuurlijk daglicht binnen. De kamer is daarnaast voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Een grote schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer zorgt voor een directe verbinding met de ruime, aangebouwde, serre.

Keuken
De keuken heeft een landelijke uitstraling en is in zijn geheel betegeld tot op ooghoogte en is aan weerszijden geplaatst in een wandopstelling. Naast de vele opbergmogelijkheden, beschikt de keuken over de navolgende apparatuur: 4-pits
gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast en combi-oven. In het kunststof aanrechtblad is een anderhalve spoelbak met afdruipgedeelte geïntegreerd. Tevens zit in de keuken ook de aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de keuken loopt men de ruime serre binnen.

Serre
Een fraaie serre is aan de achterzijde van de woning aangebouwd. Deze serre kenmerkt zich door haar vele ramen en een tweetal grote schuifpuien, welke zorgen voor een breed zichtveld naar de achtertuin en tevens zorgt voor veel
daglichttoetreding. Elektrisch bedienbare sunscreens zijn bovenop de serre geplaatst. Verder beschikt de serre over inbouwspots en een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Overloop
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Badkamer
De moderne badkamer op de eerste verdieping is volledig betegeld en heeft dezelfde look-and-feel als de toiletruimte op de begane grond. Een vaste wastafel, douche en vrijhangend toilet zijn hier gesitueerd.

Slaapkamers
Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, is circa 12 m2 groot en beschikt over een mozaïek gelegde parketvloer.
Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is circa 14 m2 groot, heeft een elektrisch rolluik en is voorzien van een parketvloer.
Slaapkamer 3: Ook deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is circa 6 m2 groot. De kamer beschikt verder over een parket vloerafwerking en een vaste inbouwkast. Tevens is deze kamer perfect in te richten als thuiswerkplek.

Tweede verdieping
Zolder
De tweede verdieping is middels een vaste trapopgang te bereiken en fungeert als praktische bergzolder. In de voorzolder is de C.V.-installatie geplaatst.

Exterieur
Tuin
De voortuin bestaat uit een verscheidene plantenborders omheind met een lage haag, waarbij een separaat voetpad is aangelegd naar de voordeur. Via een dubbele poort aan het einde van de lange oprit, met een capaciteit van 2 personenauto's, is de achtertuin bereikbaar alsmede de vrijstaande garage. De, privacy biedende, achtertuin bestaat
deels uit plantenborders met hoge beplanting en is daarnaast hoofdzakelijk bestraat, mede ten behoeve van de bereikbaarheid van de garage.

Garage
In de achterste hoek van het perceel is een ruime garage van circa 21 m2 gesitueerd. Deze garage is voorzien van een aparte loopdeur en kanteldeur en beschikt daarnaast over elektra.

Bijzonderheden
- Energielabel B
- Ruime aangebouwde serre
- 9 stuks zonnepanelen
- C.V.-installatie: Remeha Calenta, 2021

Ligging
Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze is gelegen ten zuidoosten van de dynamische stad Eindhoven. Heeze telt ongeveer 10.000 inwoners en kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen. In datzelfde bos ligt een schitterend zeventiende-eeuwse kasteel. Het imago van het boeren-Heeze is nog te vinden aan de rand van het dorp waar oude boerderijen zijn gelegen. Mensen komen graag naar Heeze toe voor de rust én gezelligheid. Heeze heeft een mooi centrum met een diversiteit aan winkels, terrassen en restaurants. Er zijn vele sportverenigingen en volop activiteiten op het gebied van muziek en toneel. Ook zijn er meerdere basisscholen. Zeer bekend is de ‘Brabantsedag’, een meerdaags cultuurfestival met theaterparade, dat jaarlijkse ruim 30.000 bezoekers trekt. Er is een goede openbaarvervoersverbinding, zo heeft Heeze een eigen station met treinverkeer richting Weert, Geldrop en Eindhoven.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 416
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 112
Perceel oppervlakte 253
Bouwjaar 1968
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning 2-onder-1-kapwoning