Jan van Galenstraat 17
VEGHEL

€ 339.000,-- k.k.

Omschrijving

Ruime hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij het centrum! Deze woning is op de begane grond onder andere voorzien van een lichte woon-/eetkamer en een dichte keuken. Op de eerste verdieping beschikt de woning over drie slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping bereikt u middels een vaste trap en biedt de vierde slaapkamer. De achtertuin is gelegen op het noordwesten. De tuin biedt veel privacy en een vrijstaande stenen garage met oprit. Er dient rekening gehouden te worden met renovatiewerkzaamheden.

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: Hoekwoning
Locatie: Veghel Zuid
Bouwjaar: 1968
Perceeloppervlakte: 250 m²
Woonoppervlakte: 124 m²
Inhoud: 441 m³
Aantal kamers: 5
Aanvaarding per: In overleg
Meetrapport: Aanwezig
Energielabel: C

BIJZONDERHEDEN
- Ruime hoekwoning in een kindvriendelijke woonwijk
- Nabij diverse faciliteiten en het centrum van Veghel
- Woonkamer met veel lichtinval en zicht op de achtertuin
- Totaal vier slaapkamers waarvan drie op de eerste verdieping gelegen
- Diepe achtertuin gelegen op het noordoosten voorzien van een vrijstaande garage
- Er dient rekening gehouden te worden met renovatiewerkzaamheden

BEGANE GROND

ENTREE
Via het toegangspad in de voortuin bereikt u de entree van deze ruime hoekwoning.
U komt binnen in de entree met een tussenportaal met toegang tot de toiletruimte, meterkast, trapopgang met provisiekast, de woon-/eetkamer en de keuken.

TOILETRUIMTE
De toiletruimte is gelegen in de hal en is deels betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje.

WOON-/EETKAMER
Vanuit de entree bereikt u de ruime, lichte woon-/eetkamer van ca. 28 m². Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterkant van de woning. De vloer is belegd met een parketvloer. Vanuit de woonkamer heeft u via de achterdeur direct toegang tot de achtertuin.

KEUKEN
De dichte keuken is te bereiken vanuit de entree. Door de achterdeur en een raam richting de tuin geniet u ook in de keuken van veel lichtinval.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer en middels de vaste bereikt u de tweede verdieping.

SLAAPKAMERS
Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten.

Slaapkamer 1: Gelegen aan de rechter-/achterzijde van de woning met een grootte van ca. 17 m².

Slaapkamer 2: Gelegen aan de linker-/achterzijde van de woning met een grootte van ca. 8 m².

Slaapkamer 3: Gelegen aan de rechter-/voorzijde van de woning met een grootte van ca. 11,5 m². Deze slaapkamer is voorzien van een wastafel.

BADKAMER
De deels betegelde badkamer beschikt over een ligbad met douche, wastafel en een toilet. De badkamer, met een oppervlakte van ca. 5 m², is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heeft een raam voor natuurlijke ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING:

Vanuit de overloop op de eerste verdieping heeft u middels een vaste trap toegang tot de ruime tweede verdieping. Op de tweede verdieping bereikt u de voorzolder waar zich de benodigde witgoedaansluitingen bevinden en de c.v.-ketel.

Slaapkamer 4: Gelegen op de tweede verdieping met een grootte van ca. 17 m² en is daarmee ook ruim van opzet. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot een extra bergruimte.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN
De achtertuin is gelegen op het noordwesten De tuin is volledig omheind, biedt veel privacy en is voorzien van volwassen beplanting en een overkapping grenzend aan de garage. U kunt de tuin bereiken vanuit de woonkamer, de keuken, via de garage of via de achterpoort.

GARAGE MET OPRIT
De stenen vrijstaande garage is gelegen achter op het perceel en toegankelijk voor uw auto, fietsen, tuinmeubilair of andere hobby´s. Grenzend aan de garage is een oprit gelegen waar u uw auto op eigen terrein kunt parkeren.

OMGEVING
Veghel, een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding direct
Inhoud 441
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 124
Perceel oppervlakte 250
Bouwjaar 1968
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning hoekwoning