Kaldenkerkerweg 20
TEGELEN

Omschrijving

Deze zeer ruime bovenwoning met 4 ruime slaapkamers is gelegen in het centrum van Tegelen, nabij het bus- en treinstation.

Huurprijs: € 1095,-- p.m. exclusief g/w/e
Inhoud: ca. 546 m3
Woonoppervlakte: ca. 178 m2
Aanvaarding: in overleg
Geen huisdieren toegestaan

Eerste verdieping
Aan de zijkant van het pand bereikt u de entree van de woning. Op de eerste verdieping beschikt de woning onder andere over een zeer riante woonkamer, keuken, badkamer, toiletruimte en 2 slaapkamers. In de woonkamer heeft u meer dan voldoende ruimte heeft om een zit- en eethoek te plaatsen. Vanuit hier heeft u toegang tot de keuken en het dakterras. De keuken, in hoekopstelling, is netjes afgewerkt en beschikt over diverse inbouwapparatuur en een bar. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en vrijhangend toilet. Beide slaapkamers zijn ca. 13 m2 groot. Verder treft u op deze verdieping een trapkast, wasruimte en een heerlijk groot dakterras.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vindt u 3 zeer ruime kamers van ca. 15m2, 18m2 en 26m2. De kamers zijn alle voorzien van een groot dakkapel, waardoor er extra ruimte is ontstaan. Op één van de kamers vindt zich bovendien de opstelling CV ketel.

De woning is afgewerkt met kunststof kozijnen, dubbel glas, een laminaatvloer en rolluiken op de tweede verdieping.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 546
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 178
Bouwjaar 1921