Kanhoeve 45
STERKSEL

€ 595.000,-- k.k.

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is gelegen in een rustige woonwijk in Sterksel. Op de begane grond kunt u een slaapkamer, toiletruimte, woonkamer, keuken, kelder en bijkeuken bereiken. Op de eerste verdieping kunt u vier slaapkamers en de badkamer vinden. De ruime garage beschikt over een elektrische sectionaaldeur en een vliering. De achtertuin met overkapping complementeert het geheel.

Inhoud: 860 m³
Woonoppervlakte: 171 m²
Perceeloppervlakte: 501 m²
Aanvaarding: In overleg

Begane grond
Hal
Middels de overdekte entree komt u uit in de hal van de woning. In de hal zijn een garderobe nis en de meterkast gesitueerd. De hal geeft u de toegang tot een toiletruimte, slaapkamer, woonkamer en de keuken.

Toiletruimte
De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje.

Slaapkamer I
De praktische slaapkamer meet ca. 14 m2 en beschikt over een vaste kast. U kunt deze ruimte multifunctioneel inrichten. Zo kunt u hem bijvoorbeeld ook gebruiken als speelkamer of kantoor. Ook leent deze ruimte zich prima om een beroep aan huis uit te oefenen.

Woonkamer
De woonkamer is op vele manieren in te richten en geniet van veel natuurlijk licht door de raampartijen aan de voorzijde van de woning en de schuifpui aan de achterzijde. De woonkamer is op verschillende manieren in te richten en is voorzien van meerdere radiatoren. Vanaf de woonkamer is de keuken te betreden.

Keuken
De keuken is geplaatst in een L-opstelling en beschikt over meerdere onder- en bovenkasten. Daarnaast is de keuken uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, koelkast, combioven en een granieten aanrechtblad met achterwand in een donkere kleur. De keuken verschaft u de toegang tot de hal, kelder en de bijkeuken.

Kelder
De geheel betegelde verdiepte kelder is op stahoogte en meet ca. 12 m2. Doordat deze ruimte in de grond is gerealiseerd blijft het hier heerlijk koel en kunt gemakkelijk etenswaren bewaren en spullen bergen.

Bijkeuken
In de geheel betegelde bijkeuken heeft u voldoende ruimte tot het plaatsen van een grote kast en kunt u de aansluiting voor het witgoedapparatuur vinden. Daarnaast kunt u in deze ruimte een vaste kast vinden. Vanaf de bijkeuken kunt u de achtertuin bereiken.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer en vloerverwarming. Met uitzondering van de kelder.

Eerste verdieping
Overloop
De overloop op de eerste verdieping geeft u de toegang tot de badkamer, separate toiletruimte en de vier slaapkamer. Middels een luik met vlizotrap kunt u de vliering bereiken.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer geniet van extra ruimte en natuurlijk licht door de dakkapel. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel met meubel, douche, radiator en vloerverwarming.

Toiletruimte
De separate toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een vrijhangend toilet.

Slaapkamers
Slaapkamer I: de eerste slaapkamer is gelegen aan de zijkant van de woning en is met ca. 26 m2 ruim van opzet.
Slaapkamer II: deze slaapkamer is gelegen aan de voorkant van de woning en is uitgerust met een dakkapel. De kamer meet ca. 9 m2 en kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken als kantoor of inloopkledingkast.
Slaapkamer III: gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 16 m2.
Slaapkamer IV: de laatste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 15 m2.

Vliering
De ruime vliering van ca. 20 m2 is op stahoogte. Hier kunt u gemakkelijk uw spullen bergen.

Exterieur
Achtertuin
De nette achtertuin is voorzien van een achterom, meerdere plantenborders met volwassen beplantingen, gazon, buitenkraan en buitenverlichting. In de tuin ligt een ondergrondse leiding ten behoeve van de beregening en er is een waterput aanwezig.

U kunt heerlijk vertoeven onder de riante overkapping tijdens de warme zomer en/of lentedagen met vrienden of familie. De overkapping is voorzien van inbouwspots waardoor u ook tot in de late uurtjes fantastisch buiten kunt zitten.

Garage
De in spouw gebouwde garage is met ca. 31 m2 zeker ruim van opzet te noemen. Deze ruimte is uitgerust met elektrische sectionaaldeur, pantry met spoelbak, DHG vloer. Middels een luik kunt u de vliering betreden. Vanuit de garage kunt u de achtertuin bereiken.

Bijzonderheden
- De woning is voorzien van een garage met elektrische sectionaaldeur en vliering
- Slaapkamer op de begane grond aanwezig
- Er is een verdiepte kelder in de woning gesitueerd
- Woning beschikt over twee dakkapellen op de eerste verdieping

Ligging
Sterksel is een van de kernen van de gemeente Heeze-Leende. Met circa 1800 inwoners spreken we van een gemoedelijk dorpje waar het heerlijk wonen is. Een aantal basisvoorzieningen zijn gelegen binnen handbereik. Denkt u hierbij aan de dorpssupermarkt, horeca, bibliotheek en diverse sportverenigingen. Bovendien zijn in de naastgelegen dorpen Heeze/Leende/Someren vele overige voorzieningen binnen circa 10 minuten bereikbaar. Het dorpshuis van Sterksel is een multifunctionele accommodatie. Er zijn mogelijkheden voor ontmoeting, sport en spel, educatie en zorg. Ook worden er weleens tentoonstellingen gehouden. Recent is met ‘Kloostervelden’ een nieuwe woonwijk in Sterksel ontstaan. De groei van het dorp heeft gezorgd voor nieuwe voorzieningen; zoals een brasserie, cadeauwinkel, gezondheidscentrum, kinderopvang en fitness. Daarnaast is er een schitterend natuur recreatiegebied bijgekomen van maar liefst 75 hectare.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 860
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 171
Perceel oppervlakte 501
Bouwjaar 1997
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning vrijstaande woning