Kastanjestraat 9
VEGHEL

€ 400.000,-- k.k.

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is voorzien van een eigen oprit, dubbele garage en een zonnige achtertuin. De woning is op de begane grond voorzien van een lichte woon-/eetkamer met erker en een open keuken. De eerste verdieping beschikt over vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer uit 2021. De twee verdieping biedt veel plek voor het bergen van uw spullen. De zonnige achtertuin gelegen op het westen maakt de woning compleet!

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: Vrijstaand
Ligging: Centrum
Bouwjaar: 1965
Perceeloppervlakte: 320 m²
Woonoppervlakte: 97 m²
Inhoud: 417 m³
Aantal slaapkamers: 4
Meetrapport: Aanwezig
Aanvaarding: In overleg

BIJZONDERHEDEN
- Nette vrijstaande woning gelegen op loopafstand van het centrum en het Geerbos
- Ruime oprit en voorzien van een dubbele vrijstaande stenen garage
- Licht woon-/eetkamer met erker aan de voorzijde
- Moderne badkamer uit 2021
- Vier slaapkamers
- Zonnige achtertuin gelegen op het westen aangelegd in 2017

BEGANE GROND

HAL
Via de voortuin met eigen oprit bereikt u de voordeur van deze nette vrijstaande woning. U komt binnen in de lichte hal welke u toegang biedt tot het toilet, meterkast, trappenkast en de woon-/eetkamer. Tevens heeft u vanuit de entree middels de vaste trapopgang toegang tot de verdiepingen.

WOON-/EETKAMER
De moderne woon-/eetkamer van ca. 29,5 m² geniet van veel daglicht door de erker aan de voorzijde en de ramen aan de zijkant en achterzijde van de woning. De woonkamer is belegd met een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden en plafond. De woonkamer staat in directe verbinding met de open keuken aan de achterzijde van de
woning. De ramen aan de achterzijde en zijkant van de woning zijn voorzien van rolluiken.

KEUKEN
De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in directe verbinding met de woon-/eetkamer. De open keuken is in een hoek opstelling tegen de wand geplaatst. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. De keuken is belegd met een kunststof aanrechtblad voorzien van een spoelbak en meer dan voldoende opbergruimte. Vanuit de keuken heeft u middels de loopdeur toegang tot de zonnige achtertuin.

TOILET
Het moderne toilet is gelegen bij de entree van de woning. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een vrij hangend toilet, ventilatie en een wastafel.

EERSTE VERDIEPING
OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot vier ruime slaapkamers en de moderne badkamer. Middels de vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping.

SLAAPKAMERS

De slaapkamers zijn alle voorzien van een moderne laminaatvloer, stucwerk en houten kozijnen met dubbelglas.

Slaapkamer 1 : Gelegen aan de linker-/achterzijde van de woning met een grootte van ca. 9,6 m².

Slaapkamer 2 : Gelegen aan de rechter-/achterzijde met een grootte van ca. 5,5 m².

Slaapkamer 3 : Gelegen aan de linker-/voorzijde met een grootte van ca. 12 m². De

slaapkamer is aan de rechterzijde voorzien van handmatige rolluiken.

Slaapkamer 4 : Gelegen aan de rechter-/voorzijde met een grootte van ca. 6,5 m².

BADKAMER
De moderne badkamer uit 2021 is geheel betegeld en heeft een grootte van ca. 5 m².

De badkamer is voorzien van een vrij hangend toilet, dubbele wastafelmeubel met spiegel, douche en een design radiator.

TWEEDE VERDIEPING
Middels de vaste trapopgang op de eerste verdieping bereikt u de bergzolder op de tweede verdieping. De bergzolder is voorzien van voldoende bergruimte. Tevens treft u hier de c.v.-ketel.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN
De zonnige achtertuin is gelegen op het westen. De tuin is in 2017 aangelegd. De tuin is volledig omheind met nieuw hekwerk en toegankelijk vanuit de keuken, loopdeur in de garage en via de poort naast de woning. De achtertuin is voorzien van een dubbele vrijstaande stenen garage, sierbestrating (2017) en kunstgras (2017).

GARAGE
Gelegen aan de achterzijde van het perceel treft u de dubbele vrijstaande stenen garage. De garages hebben een totale grootte van ca. 50 m². De garage biedt voldoende ruimte voor het stallen van uw voertuigen en het opbergen van uw spullen. De garage is voorzien van elektra en wateraansluitingen. De garages zijn zowel via de oprit aan de
voorzijde als via de achterzijde middels de poort bereikbaar.


Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij diverse groen-/speelvoorzieningen en op loopafstand van het centrum. De grote steden waaronder Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch zijn goed bereikbaar.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 417
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 97
Perceel oppervlakte 320
Bouwjaar 1965
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning vrijstaande woning