Langstraat 12
GELDROP

€ 349.000,-- k.k.

Omschrijving

Midden in het centrum van Geldrop ligt dit karakteristieke pand met een winkel- en woongedeelte op een flink perceel. Voor het pand is middels een groot etalageraam de winkel te bewonderen. Via het winkelgedeelte komt u uit in het woongedeelte op de begane grond. Hier kunt u de woonkamer, keuken en toiletruimte bereiken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een balkon en badkamer gelegen. Middels de vaste trap komt u uit op de tweede verdieping.

Inhoud: 575 m3
Woonoppervlakte: 160 m2
Perceeloppervlakte: 317 m2
Aanvaarding: In overleg

Begane grond winkelgedeelte:
De winkelruimte is gelegen aan de voorzijde van het pand en heeft een groot etalageraam. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw producten onder de aandacht brengen bij passanten. De winkelruimte is circa 24 m2 en beschikt over een systeemplafond, radiator en vloer met zeil. Vanuit de winkelruimte is de woonkamer te betreden. De trapopgang geeft toegang tot de eerste verdieping.

Begane grond woongedeelte:

Woonkamer:
De woonkamer geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartij en de lichtkoepel aan de achterzijde van de kamer. De woonkamer beschikt over inbouwspotjes en een vaste kast waar u uw televisie op kunt zetten. De woonkamer verschaft u de toegang tot de achtertuin en de separaat gelegen keuken.

Keuken:
De keuken is goed onderhouden en eenvoudig te moderniseren. Deze beschikt over verschillende boven- en onderkasten en een kunststof werkblad. Verder treft u een oven (los), inductiekookplaat (los), afzuigkap en twee spoelbakken. De hal kunt u bereiken via de keuken en verschaft u de toegang tot de toiletruimte en de achtertuin.

Toiletruimte:
De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet.

Eerste verdieping:

Overloop:
De overloop op de eerste verdieping verschaft u de toegang tot twee slaapkamers, vaste kasten, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: de eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is met ca. 18 m2 zeker ruim te noemen. Deze slaapkamer beschikt over een vaste kast. De slaapkamer bestond vroeger uit twee slaapkamers. Dit is weer eenvoudig te realiseren zodat er in totaal drie slaapkamers aanwezig zijn.
Slaapkamer II: de tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en meet ca. 14 m2.

Beide slaapkamers beschikken over een vloer met zeil.

Badkamer:
De geheel betegelde, ruime badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet. In een vaste kast is de c.v-installatie (Remeha Avanta, 2011) gesitueerd. Vanuit de badkamer kunt u het balkon bereiken dat u een vrij uitzicht biedt over de diepe achtertuin.

Tweede verdieping:

Zolder:
Middels de vaste trap komt u uit op de tweede verdieping. Deze verdieping is geheel betimmert en het trapgat is af te sluiten met een luik. Deze ruimte is voorzien van een dakkapel, radiatoren en vaste kasten. Met een grootte van ca. 30 m2 kunt u deze ruimte op veel verschillende manieren inrichten. Bijvoorbeeld als kantoor of speelkamer.

Exterieur:

Achtertuin:
De tuin bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een privacy biedende, stadse patio binnentuin. Er is vanaf deze tuin een directe poort naar buiten. Gezellig en direct gelegen aan het huis. Via een gang wordt de eenvoudige grote berging bereikt.

Achter deze grote berging gaat de tuin verder daar is het geheel bestraat en wordt het omsloten door een dubbele poort. Dit deel kan dienen als zeer ruime eigen parkeerplaats of multifunctionele andere doeleinden.

Berging:
De reeds benoemde berging staat achter in de tuin waar u fietsen of tuingereedschap kunt stallen. Deze berging is ca. 28 m2 en voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Winkelruimte met woning in het hart van Geldrop.
- Het pand beschikt over een diepe achtertuin.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Grote berging van ca. 28 m2.
- U moet rekening houden met moderniseringskosten.
- Dit object is natuurlijk ook te gebruiken alleen als woonhuis.

Ligging:
Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (het Strabrecht College). Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. De gemeente biedt een scala van mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn sportaccommodaties te vinden; beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten en aantrekkelijke winkels.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 575
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 160
Perceel oppervlakte 317
Bouwjaar 1932
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning