Lepelaar 1
GELDROP

€ 250.000,-- k.k.

Omschrijving

Deze hoekwoning bevindt zich in een rustige wijk in Geldrop. Op de begane grond treft u de entreehal, het toilet, de keuken en de woonkamer. Op de eerste verdieping kunt u drie slaapkamers en een badkamer vinden. Via de vaste trap komt u uit op de tweede verdieping waar u een slaapkamer met een dakkapel kunt vinden. Daarnaast beschikt de woning over een onderhoudsvriendelijke tuin, een berging en een eigen carport. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen dichtbij het kasteel van Geldrop.

Inhoud: 348 m³
Woonoppervlakte: 99 m²
Perceeloppervlakte: 168 m²
Aanvaarding: In overleg

Begane grond
Entree/hal
Middels de eigen voortuin is de entree van de woning te bereiken. Eenmaal binnen treft u de meterkast, toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping aan. Daarnaast heeft u via de entree toegang tot de separate keuken.

Toiletruimte
De half betegelde en half gestucte toiletruimte is voorzien van een duoblok toilet met fontein.

Woonkamer
De woonkamer beschikt over veel natuurlijk licht, door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. In deze kamer komt u een sierhaard tegen en deze ruimte is op vele manieren in te delen. Een deur brengt u naar de achtertuin.

Keuken
De separate keuken is gedeeltelijk betegeld en voorzien van onder- en bovenkasten. De keuken beschikt over een spoelbak en een afzuigkap. Er is een ingebouwde kast aanwezig waar u extra spullen netjes kunt opbergen zonder dat deze in het zicht staan. Ook hier vindt u een deur die u de toegang biedt naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop
De overloop op de eerste verdieping geeft u de toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Verder is er ook een vaste trapopgang die u naar de tweede verdieping brengt.

Slaapkamers
Slaapkamer I: de masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen en meet ca. 13 m2.
Slaapkamer II: deze slaapkamer is tevens gelegen aan de achterzijde en meet ca. 9 m2.
Slaapkamer III: deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en meet ca. 6 m2. Deze kamer is multifunctioneel in gebruik u kunt hier bijvoorbeeld een speelkamer of een inloopkast creëren.

Alle drie de slaapkamers beschikken over een vaste kast.

Badkamer
De badkamer is gedeeltelijk betegeld en heeft een vaste wastafel, radiator en een douche met stoel. Ook is hier een aansluiting voor het witgoed apparatuur aanwezig.

Tweede verdieping
Overloop
De overloop op de tweede verdieping biedt u toegang tot de berging en de vierde slaapkamer. Op de overloop is de CV-installatie (Remeha Avanta, 2010). Het dakraam zorgt voor het natuurlijke licht.

Slaapkamer
Slaapkamer IV: deze slaapkamer met dakkapel en dakraam is ca. 9 m2 groot. In deze slaapkamer zit een berging achter de knieschotten. De ruimte is erg praktisch, omdat u hier uw spullen kunt bergen. Van deze kamer kan ook een kantoor- of hobbyruimte gemaakt worden.

Exterieur
Tuin
De tuin is onderhoudsvriendelijk, omdat het grotendeels bestraat is wat weinig onderhoud vereist en er zijn twee plantenborders en er is een carport aanwezig. Middels een houten poort kunt u bij het achterliggende terrein komen welke te bereiken is via de zijkant van de woning. Er zijn in de tuin verschillende mogelijkheden om een loungehoek te creëren waar u gezellig met vrienden of familie kunt zitten.

Berging
Aan de achterzijde is een berging te vinden. Deze meet ca. 8 m2 en is voorzien van elektra. Dit is ideaal om bijvoorbeeld fietsen, tuinstoelen of tuingereedschap op te bergen.

Bijzonderheden
- Woning met vier slaapkamers en een eigen carport
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met stenen berging
- Dichtbij het kasteel van Geldrop gelegen waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen
- Gelegen bij voldoende voorzieningen in de omgeving
- Op loopafstand van het centrum van Geldrop

Ligging
Geldrop maakt onderdeel uit van de gemeente Geldrop-Mierlo en telt ongeveer 28.000 inwoners. De plaats beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs én een school voor voortgezet onderwijs: het Strabrecht College. De gemeente biedt een scala aan mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn vele winkelvoorzieningen, diverse horeca, supermarkten en banken. Beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven, u hoeft zich hier niet te vervelen. Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het Anna Ziekenhuis. Er is een goede openbaarvervoersverbinding, zo heeft Geldrop diverse busverbindingen en een eigen station met treinverkeer richting Eindhoven, Heeze en Weert.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 348
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 99
Perceel oppervlakte 168
Bouwjaar 1965
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning hoekwoning