Meijerijgaarde 16
VEGHEL

€ 200.000,-- k.k.

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met zonnig balkon op het zuiden. Het appartementencomplex is gelegen in het centrum van Veghel op loopafstand van diverse faciliteiten.
Het appartement is toegankelijk vanuit de galerij en beschikt over twee slaapkamers, een lichte woon-/eetkamer met keuken, badkamer, apart toilet en een balkon.
Bovendien beschikt het appartementencomplex op de begane grond over een berging. En dat allemaal op een zeer gewilde locatie in het centrum van Veghel!

Soort woning: Appartement
Ligging. Centrum
Bouwjaar: 1974
Woonoppervlakte: 84 m²
Buitenruimte: 6 m²
Inhoud: 343 m³
Aantal slaapkamers: 2
Maandelijkse VvE bijdrage: € 259,28,- p/mnd inclusief voorschot gas en water
Aanvaarding per: In overleg

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen in hartje centrum van Veghel
- Appartement is gelegen op de eerste verdieping
- Lichte en ruime woon-/eetkamer met veel lichtinval
- Appartement beschikt over twee slaapkamers
- Nagenoeg geheel voorzien van kunststofkozijnen
- C.v.-ketel van het merk Nefit uit 2015
- Berging op de begane grond
- Zonnig balkon op het zuiden

BEGANE GROND
Het appartementencomplex is toegankelijk vanuit de trapopgang of lift op de begane grond, Vanuit de trapopgang of lift bereikt u de galerij van het complex welke u toegang biedt tot de voordeur van het appartement.

APPARTEMENT GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING:

HAL
Vanuit de galerij komt u in het appartement binnen in de lichte hal, welke u toegang biedt tot de meterkast, badkamer, provisiekasten, toilet en de woon-/eetkamer.

WOON-/EETKAMER
Het appartement is voorzien van een ruime en lichte vormige woon-/eetkamer en kan opgedeeld worden in een zithoek en eetgedeelte. De woon-/eetkamer omvat een grootte van ca. 40 m². Het appartement is op de hoek gelegen en daardoor voorzien van veel ramen welke zorgen voor veel daglicht in het appartement. De woonkamer is belegd met een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken, het balkon en de slaapkamer.

KEUKEN
De keuken staat in verbinding met de woonkamer en is in een rechte opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van keukenkasten en werkblad met spoelbak. Het eventueel verwijderen van de muur zal zorgen voor een mooie open keuken.

SLAAPKAMER
De slaapkamer is ruim van opzet en omvat een grootte van ca. 10 m². De slaapkamer is eveneens belegd met een laminaatvloer en biedt toegang tot de badkamer middels een schuifdeur.

BADKAMER
De badkamer is toegankelijk vanuit de hal of de slaapkamer. De badkamer is deels betegeld. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de benodigde witgoedaansluitingen.

TOILET
Het toilet bevindt zicht naast de entree van de woning.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de trapopgang in de woonkamer bereikt u de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot een tweede slaapkamer of werkplek aan huis.

SLAAPKAMER 2 : De slaapkamer op de eerste verdieping omvat een grootte van ca. 10,5 m². De slaapkamer geniet van veel daglicht door de kunststof raamkozijnen.

EXTERIEUR
Vanuit de woonkamer heeft u middels de loopdeur toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuiden en biedt een rustig uitzicht over het centrum en de parkeervoorzieningen.

Het appartementen complex is op de begane grond voorzien van een eigen berging voor het stallen van uw fietsen of opbergen van uw spullen.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 343
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 84
Bouwjaar 1974