Merwedelaan 26
VEGHEL

€ 290.000,-- k.k.

Omschrijving

Ruime drive-in woning met inpandige garage, eigen oprit, carport en drie volwaardige verdiepingen!
Deze royale woning is op de begane grond voorzien van een tuinkamer en inpandige garage. De woonkamer en de keuken zijn op de eerste verdieping gesitueerd en hier geniet u van veel lichtinval en een vrij uitzicht. De tweede verdieping bevat twee slaapkamers en een moderne badkamer met inloop regendouche. De 20 meter diepe achtertuin is voorzien van sierstraatwerk en een berging. De overkapping tegen de achtergevel van de woning maakt de woning compleet!

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: tussenwoning, drive-in
Locatie: de Leest
Bouwjaar: 1969
Perceeloppervlakte: 168 m²
Woonoppervlakte: 118 m²
Inhoud: 474 m³
Aantal kamers: 5
Aanvaarding per: in overleg
Meetrapport: aanwezig

BIJZONDERHEDEN
- Ruime, lichte tussenwoning met eigen oprit
- Drie volwaardige verdiepingen, naar eigen woonwens in te delen
- Voorzien van kunststof kozijnen
- Woonkamer en keuken op de eerste verdieping met vrij uitzicht
- Inpandige garage met carport
- 20 meter diepe achtertuin met overkapping en eigen achterom
- Aan de achterzijde volledig vrij gelegen

BEGANE GROND

ENTREE/HAL
Middels uw eigen oprit met carport komt u in de hal met garderobe en de meterkast. Vanuit de entree heeft u toegang tot de inpandige garage en tot de hal.
Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de tuinkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

TUINKAMER
Aan de achterzijde van de woning is de tuinkamer gelegen met een oppervlakte van ca. 13 m². Deze ruimte kan voor verschillende doeleinden worden ingericht zoals kantoor of speelkamer. U vindt hier tevens de benodigde aansluitingen voor uw witgoed en de CV-ketel (eigendom).
Via de loopdeur heeft u toegang tot de overkapping in de achtertuin.

INPANDIGE GARAGE
Aan de rechter-/ voorzijde van de woning is de inpandige garage gesitueerd. De garage heeft een oppervlakte van ca. 18 m² en is voorzien van elektra en een werkbank.

TOILET
De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping is de woonkamer en de keuken gesitueerd. De vloer is belegd met siergrind welke doorloopt over de gehele verdieping.

WOONKAMER
Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd waar de zithoek gecreëerd kan worden. De woonkamer geniet van veel natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen over de gehele breedte van de woning en heeft een grootte van ca. 29 m² . Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken aan de achterzijde van de woning.
Vanuit de woonkamer heeft u eveneens toegang tot de trapopgang naar de tweede verdieping.

KEUKEN
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst, heeft een grootte van ca. 13 m² en biedt daarmee tevens ruimte voor uw eettafel. De keuken is van de navolgende apparatuur voorzien: heteluchtoven, vaatwasser en een inductiekookplaat met afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u vrij uitzicht dankzij de raampartijen over de volle breedte.

TWEEDE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De overloop alsmede de slaapkamers zijn belegd met een laminaat vloer.

Slaapkamer 1 : Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is
ca. 20 m² groot.

Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is ca. 13 m² groot.

BADKAMER : De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 5 m², is geheel betegeld en voorzien van een inloop regendouche, vrij hangend toilet, een wastafelmeubel met kastruimte, spiegelkast met verlichting en mechanische ventilatie.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN MET OVERKAPPING
De volledige omheinde en verzorgde achtertuin is gelegen op het noordwesten De tuin is volledig bestraat met diverse sierbestrating, onderhoudsvrij en beschikt over een eigen achterom aan de achterzijde van het perceel. Over de volledige breedte van de woning is een overkapping geplaatst tegen de achtergevel van de woning.

BERGING
De houten berging (ca. 5 m²) is achter op het perceel gelegen. Deze is ideaal voor het opbergen van uw tuinmeubilair, gereedschappen en fietsen.

Carport
Aan de voorzijde van de woning, grenzend aan de inpandige garage, is een carport geplaatst welke plaats biedt voor het parkeren van 1 auto.

OMGEVING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 474
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 118
Perceel oppervlakte 168
Bouwjaar 1969
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning