Mgr vdn Tillaartstraat 29
VEGHEL

€ 185.000,-- k.k.

Omschrijving

Dit fraaie appartementencomplex is gelegen in het centrum van Veghel en op loopafstand van de markt en de supermarkt. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, een lichte woon-/eetkamer met een open keuken, apart toilet en een nette badkamer met de benodigde wasaansluitingen.
Bovendien beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. En dat allemaal op een zeer gewilde locatie in het centrum van Veghel!

Soort woning: Appartement
Ligging: Centrum
Bouwjaar: 2011
Woonoppervlakte: 51 m²
Inhoud: 170 m³
Meetrapport: Aanwezig
Parkeerplaats: Afgesloten parkeergarage
VvE bijdrage: € 152,70 p/mnd
Aanvaarding: In overleg

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen in het centrum en nabij diverse faciliteiten
- Appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder
- Lichte moderne woon-/eetkamer met prachtig uitzicht op de kerk
- Open keuken voorzien van bergkasten, oven, gaskookplaat en koelkast
- Ruime slaapkamer met badkamer
- Gezonde en actieve VvE

BEGANE GROND
Het appartementencomplex is toegankelijk vanuit het trappenhuis welke is voorzien van een bellentableau/intercom met camera. Vanuit de trapopgang heeft u direct toegang tot het appartement.

APPARTEMENT

ENTREE
U komt het appartement binnen in de hal, welke u toegang biedt tot de slaapkamer, toilet, meterkast, c.v.-ruimte en de lichte woon-/eetkamer.

WOON-/EETKAMER
Het appartement is voorzien van een lichte woon-/eetkamer met een grootte van ca. 16 m². De lichte woon-/eetkamer geniet van veel daglicht door de glazen puien en is voorzien van een nette laminaatvloer. Vanuit de woon-/eetkamer staat u in directe verbinding met de open keuken en het frans balkon. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de Lambertus kerk.

KEUKEN
De open keuken is toegankelijk vanuit de woon-/eetkamer en is in een rechte opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een koelkast, oven en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. De keuken is voorzien van zowel boven- als onderkasten en afgewerkt met een kunststof werkblad met spoelbak.

SLAAPKAMER: De ruime slaapkamer gelegen aan de linker-/voorzijde van het appartement heeft een grootte van ca. 13 m². Vanuit de slaapkamer staat u in direct verbinding met de badkamer. De kamer is voorzien van een frans balkon en tapijt.

BADKAMER
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de benodigde witgoedaansluitingen.

TOILET
Het toilet gelegen bij de entree is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje.

C.V.-RUIMTE
De c.v.-ruimte gelegen naast het toilet hier treft u de c.v.-ketel uit 2011 aan welke in eigendom is.

EXTERIEUR

PARKEERKELDER
Onder het appartementen complex is een parkeerkelder gelegen. Hier beschikt u over
een privé parkeerplaats behorende bij uw appartement. De parkeerkelder met
afsluitbare poort is toegankelijk vanuit de Stationsstraat en middels een
afstandsbediening te bedienen.

Het appartement is op loopafstand gelegen van alle voorzieningen zoals supermarkten, ,terrassen, rivier de Aa, diverse andere winkels en het busstation. Daarnaast heeft het appartement een prachtig uitzicht over de kerk.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden voor werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 170
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 51
Bouwjaar 2011