Molenstraat 1
HEEZE

€ 319.000,-- k.k.

Omschrijving

LET OP! FOTO'S WIJKEN AF VAN DE HUIDIGE SITUATIE!

Klussers opgelet! Unieke kans om je eigen droomwoning te realiseren. Momenteel zijn er in het pand op de begane grond twee nieuwe draaikiepramen geplaatst en twee tussenmuren verwijderd waardoor het realiseren van een open keuken tot een van de mogelijkheden behoort. Op de eerste verdieping treft u 2 slaapkamers en een separaat toilet. Hier zijn twee grote dakramen geplaatst. Het pand is op zeer korte afstand van het centrum van Heeze gelegen met alle voorzieningen dichtbij.

Inhoud: 490 m³
Woonoppervlakte: 136 m²
Perceeloppervlakte: 162 m²
Aanvaarding: In overleg

Begane grond - huidige situatie
Entree
U komt het pand binnen in de hal welke toegang biedt tot de meterkast, het toilet en de living.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van een duoblok toilet, fonteintje en volledige betegeling.

Living
De living staat in open verbinding met de ruimte wat de eetkamer en open keuken kan worden. Daarnaast kunt u vanuit de living een multifunctionele ruimte, garderobe en verdiepte trapkast bereiken.

Potentiële eetkamer
Deze zeer riante ruimte biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een open keuken en het realiseren van een grote eetkamer waar u met het gehele gezin aan kunt dineren. Deze ruimte beschikt over een draaikiepraam en geeft de doorgang naar een ruimte die voor vele mogelijkheden gebruikt kan worden.

Multifunctionele ruimte
Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van het pand en multifunctioneel te gebruiken. U kunt deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken als kantoor maar natuurlijk ook als slaapkamer.

Garderobe
De garderobe is ruim van opzet geeft u de toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping - Huidige situatie
Overloop
De overloop is afgewerkt en een tapijtvloer en een keukenblok met gootsteen. Vanuit hier heeft u toegang tot het toilet, berging, provisieruimte en 2 slaapkamers.

Berging
De praktische berging is gerealiseerd onder de schuine kap en geeft u veel mogelijkheid tot het bergen van extra spullen.

Toilet
Het toilet is geheel betegeld en beschikt over een duoblok toilet en fonteintje.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer is over de gehele lengte van het pand gelegen en circa 18m2 groot. De kamer beschikt over een tapijtvloer, een groot Velux dakraam en bergruimte achter de ingebouwde kasten in de schuinte van het dak.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand en is circa 9m2. Ook hier treft u dezelfde tapijtvloer, groot Velux dakraam en ingebouwde kasten. Verder kunt u in deze kamer een wastafel en een douche vinden.

Provisieruimte
In de provisieruimte is de heteluchtverwarming te vinden (Brink Renovent III, 1988 en Allure B17, 1989)

Begane grond - mogelijkheid
Er is een plan gemaakt om het pand geheel te verbouwen. Er is een architect ingeschakeld om een indeling te maken naar een woning. Hieronder de beschrijving van deze indeling. Waarbij uiteraard een eigen invulling ook gegeven kan worden aan de gehele ruimte.

Entree/hal
Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast en het toilet. Vanuit hier heb je toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De royale woonkamer is circa 55m2 en strekt over de gehele lengte van de woning. Aan de voorzijde is en keuken ingetekend welke uiteraard ook op een andere plek zou kunnen komen. Aan de achterzijde is een ruime eethoek gerealiseerd en in het midden van de kamer een gezellig zithoek. Vanuit de woonkamer kunt u de garderobe, een praktische trapkast en de multifunctionele kamer bereiken.

Garderobe
Deze ruimte is uitermate geschikt voor uw jassen. Daarnaast kunt u via deze ruimte de trapopgang naar de 1e verdieping bereiken.

Multifunctionele kamer
Aan de achterzijde van de woning is een multifunctionele ruimte ingetekend. Dit zou bijvoorbeeld een kantoor aan huis kunnen worden of bijvoorbeeld een slaapkamer.

Eerste verdieping - mogelijkheid
Overloop
Op de eerste verdieping zijn meerdere Velux dakramen en lessenaar daklichten toegevoegd waardoor er meer natuurlijk licht de verdieping binnenkomt. Vanuit de overloop zijn nog steeds een slaapkamer, een badkamer, een berging en een provisieruimte te bereiken.

Slaapkamer
De slaapkamer zoals deze er voorheen was, is er nog steeds. Deze strekt nog steeds over de gehele lengte van de woning.

Badkamer
Waar voorheen de 2e slaapkamer gelegen was, is nu een badkamer ingetekend. Deze ruimte ontleend zich uitstekend voor een ruime badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche.

Provisieruimte
In de provisieruimte is de heteluchtverwarming gesitueerd en heeft u nog voldoende ruimte voor uw witgoedapparatuur.

Bijzonderheden
- Unieke kans om eigen droomwoning te realiseren
- Enkele werkzaamheden voor het realiseren van de mogelijke situatie al uitgevoerd
- Gelegen op korte afstand van het centrum van Heeze

Ligging
Het natuur- en cultuurrijke dorp Heeze is gelegen ten zuidoosten van de dynamische stad Eindhoven. Heeze telt ongeveer 10.000 inwoners en kent een groot oppervlak aan heide en bos waar dagelijks veel mensen wandelen of fietsen. In datzelfde bos ligt een schitterend zeventiende-eeuwse kasteel. Het imago van het boeren-Heeze is nog te vinden aan de rand van het dorp waar oude boerderijen zijn gelegen. Mensen komen graag naar Heeze toe voor de rust én gezelligheid. Heeze heeft een mooi centrum met een diversiteit aan winkels, terrassen en restaurants. Er zijn vele sportverenigingen en volop activiteiten op het gebied van muziek en toneel. Ook zijn er meerdere basisscholen. Zeer bekend is de ‘Brabantsedag’, een meerdaags cultuurfestival met theaterparade, dat jaarlijkse ruim 30.000 bezoekers trekt. Er is een goede openbaarvervoersverbinding, zo heeft Heeze een eigen station met treinverkeer richting Weert, Geldrop en Eindhoven.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 490
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 136
Perceel oppervlakte 162
Bouwjaar 1989
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning vrijstaande woning