Otterweide 7
Veghel

Omschrijving

Royale vrijstaande villa in landelijke stijl inclusief groot bijgebouw (in zelfde stijl) gelegen op een perceel van ca. 1.000 m2 midden in een fijne woonwijk! De combinatie van de royale woning met het bijgebouw biedt een legio aan gebruiksmogelijkheden. Zo voorziet het bijvoorbeeld in een combinatie van wonen en werken of gebruik als mantelzorg bewoning. Uniek is de ligging; centraal in de woonwijk De Bunders met aan de voorzijde vrij uitzicht over een speelveld. De woning biedt o.a. een sfeervolle woonkamer met haard, 6 slaapkamers en 2 badkamers. Het bijgebouw voorziet in een woonkamer, keuken, badkamer en separate garage. De prachtig tuin met veranda maakt het plaatje compleet!

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: Villa
Locatie: De Bunders
Bouwjaar: 1986
Perceeloppervlakte: 1.004 m²
Woonoppervlakte: 291 m²
Gebruiksoppervlakte bijgebouw: 160 m²
Inhoud: 1.092 m³
Aanvaarding per: in overleg
Meetrapport: Beschikbaar

BIJZONDERHEDEN
- Uniek object; een villa in landelijke stijl met bijgebouw midden in een woonwijk
- Gelegen op een perceel van ca. 1.000 m² voorzien van eigen oprit met ruimte voor zes auto's, verzorgd aangelegde achtertuin en veranda
- Sfeervolle woonkamer met haard en een aparte keuken
- Woning biedt maximaal zeven slaapkamers
- Deze woning beschikt over drie badkamers en twee keukens
- Gelegen in de wijk De Bunders tegenover een speelveld

BEGANE GROND

ENTREE
U wordt vanuit de overdekte entree ontvangen in de ruime ontvangsthal.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, het toilet, meterkast, garderobe en een verblijfsruimte/slaapkamer. Tevens heeft u via de fraaie trap toegang tot de eerste verdieping. De vloer is belegd met een tegelvloer welke drempelloos is doorgelegd in de woonkamer en de keuken.

WOON-/ EETKAMER
De ruime woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een sfeervolle zithoek welke is verfraaid met een schouw met haard. Aan de achterzijde van de woonkamer is de eettafel gesitueerd van waaruit u zicht heeft op de achtertuin. De openslaande deuren zorgen voor een open verbinding met de tuin en bieden veel lichtinval.
De woonkamer is belegd met een tegelvloer en het plafond is afgewerkt met schuurwerk en inbouwspots. De aanwezige airconditioning biedt veel comfort. De kamer is rondom voorzien van sfeervolle raampartijen welke aan de zij- en achterzijde zijn voorzien van rolluiken en zonneschermen.

KEUKEN
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken. De keuken is in een hoekopstelling tegen de wand geplaatst met een geïntegreerde eettafel en biedt nog een extra kastenwand. Tijdens het koken heeft u zicht op de achtertuin via de sfeervolle en karakteristieke ramen, aan de achterzijde allen voorzien van rolluiken.
De keuken is uitgevoerd met diverse inbouw apparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven en een kookplaat met afzuigkap. Het aanrecht, alsook de eettafel, is belegd met een granieten blad en dubbele spoelbakken.
De keuken is, net als de woonkamer, belegd met een tegelvloer, schuurwerkplafonds en inbouwspots.

TOILET - BEGANE GROND
De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een vrij hangend toilet, een fonteintje en radiator.

HAL
Centraal in de woning is de hal gelegen van waaruit u toegang heeft tot de overige ruimtes op de begane grond. Dit betreffen de verblijfsruimte/slaapkamer, de multifunctionele ruimte mét de benodigde witgoedaansluitingen, de eerste badkamer, een werkruimte en een berging. De hal is belegd met een travertin tegelvloer zonder drempels. De hal biedt een opbergkast en via de hal krijgt u toegang tot de achtertuin.

SEPARATE EETKAMER
Deze ruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning en zowel bereikbaar vanuit de hal alsook vanuit de entree. De kamer is ca. 14,5 m² groot.

VERBLIJFSRUIMTE/SLAAPKAMER
Deze kamer is voor meedere functies geschikt. Momenteel wordt deze ruimte in gebruik genomen als tweede woonkamer, een filmkamer, speelkamer of zelfs een slaapkamer behoort ook tot de mogelijkheden. Vanwege de mogelijkheid om de slaapkamer in deze ruimte te situeren is deze woning aan te merken als levensloopbestendige woning (zonder drempels). Deze ruimte is ook aan de voorzijde gelegen en is ca. 22,5 m² groot. De slaapkamer heeft drie sfeervolle ramen. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer.

BADKAMER - BEGANE GROND
De eerste badkamer is op de begane grond gelegen, is zeer compleet en heeft een oppervlakte van ca. 11 m². De badkamer biedt een ligbad, aparte douche, toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafel, een spiegel, spots en veel kastruimte. Ten slotte is de badkamer voorzien van een radiator en 2 ramen voor natuurlijke ventilatie. De badkamer is volledig betegeld.

WERKRUIMTE
Gelegen aan de achterzijde, met zicht op de achtertuin door de twee aanwezige ramen met rolluiken. De kamer heeft een oppervlakte van ca. 8 m² en biedt twee inbouwkasten.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Deze multifunctionele ruimte doet zijn naam eer aan. Door de aanwezigheid van de aansluitingen voor uw witgoed is deze ruimte ideaal in gebruik als wasruimte. De kamer is ca. 13 m² groot en beschikt over een inbouwkast.

BERGING
Deze ruimte biedt praktische opbergruimte op de begane grond. Tevens heeft u vanuit deze berging toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
De vaste trap in de entree brengt u op de eerste verdieping. De overloop is ruim van opzet en biedt daarmee ook de mogelijkheid tot het inrichten van bijvoorbeeld een studieplek en/of het plaatsen van extra kasten.
De overloop geeft toegang tot de slaapkamers, een bergruimte, de tweede badkamer en een separaat toilet. Tevens bestaat de mogelijkheid om een extra kamer aan de achterzijde van de overloop te realiseren.

SLAAPKAMERS

Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is gelegen aan rechterzijde van de woning en omvat een grootte van ca. 20 m² exclusief de walkin closet en extra bergruimte. Daarbij beschikt deze kamer over een airco.

Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is ca. 16 m² groot.

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer meet een oppervlakte van ca. 16 m².

Slaapkamer 4: Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 9 m² en is voorzien van een dakraam, wastafel en extra opbergruimte achter de knieschotten.

BERGING/EVENTUELE SLAAPKAMER
Deze ruimte biedt de mogelijkheid uw spullen op te bergen. Ook is het mogelijk, na het plaatsen van een dakraam, deze ruimte aan te merken als vijfde slaapkamer.

BADKAMER - EERSTE VERDIEPING
Net als de eerste badkamer biedt ook deze badkamer alle comfort door de aanwezigheid van zowel een ligbad alsook een separate douche. Daarnaast is er een wastafelmeubel met een wasbak, spiegel, spots en veel kastruimte. De badkamer is voorzien van een radiator en twee ramen.

TOILET - EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping is een separaat toilet gelegen. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een toilet en radiator.

BIJGEBOUW

Het bijgebouw met eigen achtertuin en afsluitbare achterom biedt talloze mogelijkheden om in gebruik te worden genomen door de royale oppervlakte die deze biedt. U kunt hierbij denken aan een aan huis gebonden beroep, als zijnde praktijkruimte, atelier of als mantelzorgwoning. Het bijgebouw is bereikbaar via de aangebouwde veranda voorzien van diverse heaters en een elektrische luifel. Ook is het bijgebouw bereikbaar via de oprit.

ENTREE
Vanuit de luxe uitgeruste veranda in de achtertuin bereikt u de entree van het bijgebouw. Vanuit de entree heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, bergkast en de doucheruimte. Tevens heeft u vanuit de entree toegang tot de woonkamer en de keuken.

WOONKAMER
Met een oppervlakte van ca. 42 m² biedt de leefruimte van het bijgebouw diverse mogelijkheidheden voor gebruik. De woonkamer is uitgerust met diverse ramen met uitzicht op de achtertuin en middels dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot de oprit. Deze ruimte is ook in gebruik te nemen als extra garage.

KEUKEN
De keuken is in een hoekopstelling tegen de wand geplaatst en biedt ruime kastruimte, een gaskookplaat en een afzuigpak. De keuken heeft een oppervlakte van ca. 13,5 m².

BERGZOLDER
Vanuit de inpandige garage en de afsluitbare trap in de woonkamer bereikt u de enorme bergzolder. De bergzolder is over de volledige breedte van het bijgebouw uitgestrekt en biedt een lengte van circa 14 meter.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN MET OVERKAPPING
Gunstig gelegen op het zuidoosten treft u deze privacy biedende achtertuin. De achtertuin is zeer verzorgd aangelegd met een royaal gazon en diverse volwassen beplanting. Ook zijn er meerdere terrassen waar u maximaal kunt genieten van het invallend zonlicht. Het bijgebouw beschikt over een veranda, deze veranda biedt u een mooi uitzicht over de gehele achtertuin en zijn gazon. De achtertuin is aan beide zijden van de woning bereikbaar en afsluitbaar middels een poort.

OPRIT
Aan de linkerzijde van het perceel is een royale oprit gelegen welke plaats biedt voor het parkeren van maar liefst zes auto's. Vanuit de oprit heeft u toegang tot het bijgebouw en via de poorten heeft u toegang tot de achtertuin.

INPANDIGE GARAGE
Bereikbaar vanuit de oprit is de inpandige garage te bereiken. De garage meet een oppervlakte van ca. 34 m². De garage kan hiermee voor diverse doeleinden dienst doen, zoals het stallen van uw voertuig of het uitvoeren van een hobby. De garage is uitgerust met dubbel openslaande deuren.
Vanuit de garage heeft u toegang tot de trapopgang naar de bergzolder boven het bijgebouw.

OMGEVING
Veghel is een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft een zeer sterk werkgelegenheidscentrum en beschikt over veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Veghel beschikt over een gezellige historische markt, een innovatieve Noordkade die u absoluut bezocht dient te hebben en rondom Veghel liggen diverse prachtige natuurgebieden, kastelen en molens. De grote steden Den Bosch en Eindhoven zijn snel bereikbaar in 20 resp. 25 minuten.


Overdracht

Aanvaarding in overleg