Pessershof 5
GELDROP

€ 235.000,-- k.k.

Omschrijving

Dit ruime 3-kamer appartement is gelegen in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, woonkamer met half open keuken en een nette tuin. Diverse voorzieningen zoals het centrum van Geldrop, een supermarkt, het Anna Ziekenhuis en meerdere uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken

Woonoppervlakte: 72 m²
Inhoud: 265 m³
Aanvaarding per: In overleg

Appartement
Entree/hal
U komt binnen via de overdekte entree. De hal is voorzien van een lichte tegelvloer. Via de hal zijn de twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte, berging en de woonkamer te bereiken.

Slaapkamers
Beide slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement. De master bedroom is circa 12 m2. De tweede slaapkamer is circa 5 m2, hier kan eventueel ook een inloopkast gerealiseerd worden.

Toiletruimte
Deels betegelde toiletruimte met een duoblok toilet en een fonteintje.

Badkamer
De deels betegelde badkamer is voorzien van een ruime douche, een vaste wastafel, ruimte voor het plaatsen van diverse kasten en aansluiting voor uw witgoedapparatuur.

Berging
Berging met opstelling CV-ketel (Atag) en omvormer van de zonnepanelen. Tevens biedt de berging ruimte aan voor uw huishoudelijke apparaten en voorraad voedingsmiddelen.

Woonkamer
De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en is ook voorzien van een lichte tegelvloer. De grote raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding. Via de schuifpui aan de achterzijde heeft u toegang tot het balkon.

Keuken
De lichte keuken is grotendeels afgescheiden van de woonkamer. Indien gewenst is deze geheel bij de woonkamer te betrekken. De keuken is voorzien van een betegelde achterwand, koelkast, vriezer, 4-pits gasfornuis, spoelbak, afzuigkap, diverse onder- en bovenkasten.

Exterieur
Tuin
Via de voorzijde van het appartement komt u in de royale tuin. De tuin biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tuinset.

Externe berging
Aan de zijkant van het complex treft u een externe berging (nr 5). Deze is voorzien van elektra en is ideaal voor het stallen van uw fiets.

Bijzonderheden:
* Zonnig balkon aan de achterzijde van het appartement
* Het ruime appartement is voorzien van zonnepanelen
* Voldoende parkeergelegenheid nabij
* Servicekosten circa € 100,-- per maand

Ligging
Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (het Strabrecht College). Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het Anna Ziekenhuis. De gemeente biedt een scala van mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn tal van binnen- en buitensportaccommodaties te vinden; beide kernen hebben tevens een bloeiend
verenigingsleven. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten en aantrekkelijke winkels.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 265
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 72
Bouwjaar 1979