Piet Heinstraat 3
VEGHEL

€ 203.000,-- k.k.

Omschrijving

Uitgebouwde tussenwoning gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk met vrij uitzicht aan de voorzijde!
Deze fijne woning is op de begane grond onder andere voorzien van een lichte woon-/eetkamer, dichte keuken, hal met toiletruimte en een ruime uitgebouwde tuinkamer. Op de eerste verdieping beschikt de woning over vier slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping beschikt over een royale bergzolder. De woning is bovendien voorzien van een verharde achtertuin gelegen op het noordwesten met vrijstaande stenen berging.

Soort woning: Tussenwoning
Bouwjaar: 1963
Perceeloppervlakte: 153 m²
Woonoppervlakte: 90 m²
Inhoud: 371 m³
Meetrapport: Aanwezig
Aanvaarding per: In overleg

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen aan een rustige straat
- Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning
- Gelegen nabij diverse faciliteiten
- Uitgebouwde tussenwoning
- Lichte woonkamer met tuinkamer
- Woning is voorzien van 4 slaapkamers
- Gehele woning voorzien van dubbelglas
- Tuin gelegen op het noordwesten met vrijstaande stenen berging
- HR ketel uit 2017

BEGANE GROND

ENTREE/HAL
Vanuit het looppad in de voortuin bereikt u de entree van deze uitgebouwde woning.
U wordt ontvangen in de lichte hal welke u toegang geeft tot de garderobe, meterkast, toilet, kelderkast, keuken en de woon-/eetkamer. De vaste trapopgang biedt u toegang tot de eerste verdieping.

WOON-/EETKAMER
De lichte doorzon woon-/eetkamer geniet van veel daglicht dankzij de raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. De woon-/eetkamer heeft een grootte van ca. 22,5 m². Vanuit de woonkamer staat u in verbinding met de dichte keuken en de uitgebouwde ruime tuinkamer welke is gelegen aan de achterzijde van de woning.

KEUKEN
De dichte keuken is gelegen aan de linkerzijde van de woning. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst. De keuken beschikt bovendien over voldoende kastruimte en een RVS aanrechtblad met dubbele spoelbak. Vanuit de keuken staat u in directe verbinding met de tuinkamer gelegen aan de achterzijde van de woning.

TUINKAMER
De uitgebouwde tuinkamer aan de achterzijde is ruim van opzet en heeft een grootte van ca. 15 m². De uitgebouwde tuinkamer is voorzien van kunststofkozijnen met loopdeur naar de achtertuin.

TOILET
De toiletruimte is gelegen in de hal en is deels betegeld. De ruimte is voorzien van een toilet.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Vanuit de overloop heeft u middels de vlizo trap toegang tot de tweede verdieping.

SLAAPKAMERS

Slaapkamer 1: De slaapkamer is gelegen aan de linker-/ achterzijde van de woning met een grootte van ca. 5 m².

Slaapkamer 2: De slaapkamer is gelegen aan de rechter-/achterzijde van de woning met een grootte van ca. 9 m². De slaapkamer is voorzien van een vaste kledingkast.

Slaapkamer 3: De slaapkamer is gelegen aan de rechter-/ voorzijde van de woning met een grootte van ca. 10 m². De slaapkamer is voorzien van een vaste kledingkast en een wastafel.

Slaapkamer 4: De slaapkamer is gelegen aan de linker-/voorzijde van de woning met een grootte van ca. 5 m².

BADKAMER
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is middels een vlizo trap op de overloop toegankelijk. De ruime bergzolder biedt voldoende opslagruimte voor het bergen van uw spullen.

EXTERIEUR

TUIN
De zonnige achtertuin is volledig omheind en gelegen op het noordwesten.
De tuin is voorzien van terras, berging en een eigen achterom aan de achterzijde van de woning.

BERGING
De vrijstaande stenen berging is gelegen aan de achterzijde van het perceel en heeft een grootte van ca. 9,5 m². De berging is voorzien van elektra. De berging is ideaal voor het opbergen van uw fietsen dan wel tuinmeubilair.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 371
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 90
Perceel oppervlakte 153
Bouwjaar 1963
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning