Provincialeweg 402
Kapel Avezaath

Omschrijving

INTERESSE ? Neem dan nu contact op voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging! : 0 6 - 2 1 8 7 6 9 4 1

Jong bedrijfspand in Kapel-Avezaath nabij Tiel. Zeer gunstig gelegen direct naast de A15 afslag Tiel-West.

Moderne bedrijfsunit, uit 2006. Vloeroppervlak maar liefst ca. 220 m²; waarvan 113 m² op de begane grond en 107 m² op de verdieping, meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. Een bedrijfsruimte met ruime afmetingen die een fatsoenlijke bedrijfsvoering mogelijk maken.

Op een klein bedrijventerrein gelegen. De inwendige afmetingen zijn; 9.80 m breed x 11.60 m diep, de inwendige hoogte bedraagt 6.20 m. Toegang via een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en loopdeur. Goed geïsoleerd, hoogwaardige isolatie in wanden en dak, dubbele beglazing en een geïsoleerde sectionaaldeur van 4.00 m breed en 4.30 m hoog. Vloerbelasting Bedrijfshal circa 1500 kg/m²

Voorzieningen:
Toiletruimte; - meterkast, elektra, water, gas - aansluiting op gemeenteriool;- pantry met keukenblok, trapopgang naar verdieping ; - royale lichtstraten op verdieping.
Ligging:
Centraal in het land, prima bereikbaar, de op- en afritten van de snelweg A15 op slechts 200 meter, nabij knooppunt Deil, naast McDonalds, tegenover een groot tuincentrum. Per auto snel bij alle grote steden van Nederland: Den Bosch 25 min. Utrecht 30 min. Arnhem 30 min. Rotterdam 45 min. Amsterdam 60 min.

Indeling:
Hal, meterkast, pantry met keukenblok, toiletruimte, bedrijfsruimte met gevlinderde, gladde betonvloer, toegang via een deur van 4.0 m breed en 4.3 m hoog alsmede een separate loopdeur.
Verdieping: houten constructievloer over de gehele oppervlakte/verdieping. Daglicht via royale lichtstraten.
Gebruik:
De koper dient zelf te controleren of het pand beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Horeca en detailhandel zijn op deze locatie niet toegestaan. Volgens het geldende bestemmingsplan is de bestemming ‘doeleinden voor handel en bedrijf’ tot en met milieu categorie 3.1. Productie gebonden detailhandel is toegestaan, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden

Betaling:
De huurprijs dient per maand per vooruitbetaling te worden voldaan.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.500,- per maand (geen btw van toepassing)

Huurtermijn:
In overleg met eigenaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2000=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn den de laatstgeldende huurprijs.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het meest recente model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld.

Aanvaarding:
In overleg / per januari 2024 beschikbaar

INTERESSE ? Neem dan nu contact op voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging! : 0 6 - 2 1 8 7 6 9 4 1


Overdracht

Aanvaarding in overleg