Raamveld 171
GELDROP

€ 250.000,-- k.k.

Omschrijving

Let op! Dit is een bieden vanaf prijs!


Dit nette, gemeubileerde drie kamer appartement is gelegen in een rustige wijk vlakbij natuurgebied de Strabrechtse heide en winkelcentrum de Coevering is op loopafstand gelegen. Het appartement is voorzien van een entree, hal, twee slaapkamers, keuken, badkamer en een ruime woonkamer met balkon welke u een fantastisch uitzicht biedt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Appartement
Algemene entree
U bereikt het complex middels de overdekte entree welke beschikt over brievenbussen en videotableaus. De centrale hal verschaft u toegang tot de lift en het trappenhuis.

Entree/hal appartement
Het appartement bevindt zich op de 9e verdieping. Vanuit de entree van het appartement heeft u toegang tot de hal van het appartement. De hal biedt de toegang tot de meterkast, twee slaapkamers, keuken, separate toiletruimte, badkamer en de woonkamer. Hier kan een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

Slaapkamer I
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en meet ca. 15 m2.

Keuken
De keuken is gerealiseerd in een neutrale kleurstelling met betegelde achterwand en beschikt over Siemens inbouwapparatuur. Zo is de keuken voorzien van een koel-vriescombinatie, twee spoelbakken, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, combi-oven, verschillende boven- en onderkasten en een voorraadkast. In de voorraadkast is een mogelijkheid tot een wasmachine aansluiting.

Toiletruimte
De separate toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en beschikt over een toilet, mechanische ventilatie en een fonteintje.

Badkamer
De gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van een granieten vloer, inloopdouche, wastafel, mechanische ventilatie en aansluiting voor het witgoedapparatuur.

Woonkamer
De nette woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde van het appartement. De woonkamer is opgedeeld in een eet- en zitgedeelte. Vanuit de woonkamer kunt u het balkon betreden.

Slaapkamer II
De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is
ca. 10 m2. U kunt deze kamer bijvoorbeeld ook gebruiken als kantoor of studiekamer.

Het gehele appartement met uitzondering van de badkamer is voorzien van een laminaatvloer.

Exterieur
Balkon
Het balkon is ca. 5 m2 en gelegen op het westen. Aangezien het appartement op de 9e verdieping is gelegen heeft u vanaf het balkon een fantastisch uitzicht over de groene omgeving.

Berging
De berging is gelegen in de kelder van het appartementencomplex en meet ca. 7 m2. Hier kunt u uw fiets en spullen bergen.

Bijzonderheden
- Het betreft een gemeubileerd drie kamer appartement
- Appartement is gelegen nabij de Strabrechtse Heide en verschillende voorzieningen
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Het appartement beschikt over een balkon en eigen berging
- De servicekosten bedragen ca. € 255,00 (incl. € 90,00,-- stookkosten)

Ligging
Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (het Strabrecht College). Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. De gemeente biedt een scala van mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn tal van binnen- en buitensportaccommodaties te vinden; beide kernen hebben tevens een bloeiend
verenigingsleven. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten en aantrekkelijke winkels.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 293
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 91
Bouwjaar 1971