Raamveld 3
GELDROP

€ 179.000,-- k.k.

Omschrijving

!!! OPEN HUIS !!! OPEN HUIS !!! OPEN HUIS !!!
Deze woning is vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen op:
- donderdag 30 november 2023: 16:00 - 17:30 uur.
- zaterdag 2 december 2023: 11:00 - 12:30 uur.

Deze nette studio is gelegen in een rustige wijk vlakbij de Strabrechtse heide met daarnaast het winkelcentrum van Geldrop op loopafstand. De studio biedt voldoende ruimte voor een zit- en slaapgedeelte en heeft een open keuken. Verder beschikt de studio over een badkamer en een balkon. Het balkon geeft vrij uitzicht over het naastgelegen grasveld en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Inhoud: 91 m³
Woonoppervlakte: 27 m²
Aanvaarding per: in overleg

STUDIO

Algemene entree
U betreedt het complex middels de overdekte algemene entree welke is voorzien van een bellentableau, brievenbussen en een lift. Daarnaast verschaft deze ruimte u de toegang tot het trappenhuis.

Entree studio
De studio bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, badkamer en het woon-/slaap-gedeelte.

Badkamer
De deels betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche, duoblok, toilet en de aansluiting voor uw witgoedapparatuur.

Woon-/slaapgedeelte
In de ruimte staat momenteel een slaapbank met onder volop opbergruimte. Door het gebruik van dergelijke creatieve oplossingen kunt u het woon-/slaapgedeelte praktisch inrichten. Door de grote raampartijen heeft de studio veel daglichttoetreding en heeft u vanuit de woonkamer uitzicht over de woonwijk met veel groen. De leefruimte is afgewerkt met een fraaie houtlook laminaatvloer.

Keuken
Aan de rechterzijde bevindt zich een nette keuken, welke in open verbinding staat met het woon-/slaapgedeelte. De keuken is in een neutrale kleurstelling uitgevoerd en is naast vele opbergmogelijkheden door de boven- en onderkasten, voorzien van een RVS werkblad met geïntegreerde spoelbak.

Balkon
Het balkon ligt aan de achterzijde van de studio en is circa 9 m2 groot. Door het plaatsen van stoelen kunt u hier heerlijk genieten van het uitzicht en de zon.

Bijzonderheden
- Ideale studio voor starters op de woningmarkt;
- Grote parkeerplaats aan de voorzijde van het complex;
- Gezamenlijke fietsenstalling;
- VVE-bijdrage is circa € 52,- per maand (excl. verwarming);
- Gelegen nabij het uitgestrekte bosgebied "De Strabrechtse Heide".

Ligging
Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs. Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. De gemeente biedt een scala van mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn tal van binnen- en
buitensportaccommodaties te vinden; beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten, SpaSense, Kynologenclub, vakantieparken en aantrekkelijke winkels.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 91
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 27
Bouwjaar 1971