Rembrandtlaan 52a
VEGHEL

€ 215.000,-- k.k.

Omschrijving

Instapklaar appartement met moderne badkamer, keuken en eigen parkeerplaats!
Het appartementencomplex is gelegen nabij het centrum van Veghel en de Noordkade! Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een toilet, woonkamer, keuken, eetkamer, moderne badkamer en een balkon. Op de verdieping van het appartement treft u een ruime slaapkamer met inloopkast. Het appartement beschikt over een afgesloten privé parkeerplaats op het naast gelegen parkeerterrein en een stenen berging behorend bij het appartement.

Soort woning: Maisonnette
Ligging: Centrum Veghel
Bouwjaar: 2006
Woonoppervlakte: 70 m²
Inhoud: 254 m³
Meetrapport: NEN2850
Maandelijkse VvE bijdrage: € 106,- p/mnd
Aanvaarding per: In overleg

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen nabij het centrum van Veghel en de Noordkade
- Instapklaar appartement gelegen op de tweede verdieping, bereikbaar met de trap
- Lichte en ruime woon-/eetkamer
- Moderne keuken met alle voorzieningen
- Moderne badkamer met ligbad en inloopdouche
- Privé parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein
- Appartement is voorzien van eigen berging
- Zonnig balkon gelegen op het zuidoosten

BEGANE GROND
Het fraaie appartementencomplex is toegankelijk vanuit de centrale hal op de begane grond, welke is voorzien van een bellentableau/intercom, brievenbussen, meterkast en een trappenhuis. Vanuit de trapopgang heeft u toegang tot het appartement op de tweede verdieping.

APPARTEMENT GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING:

Het gehele appartement is belegd met een houten eikenvloer en gestucte wanden en plafonds.

HAL
Vanuit de galerij komt u het appartement binnen in de hal, welke u toegang biedt tot de badkamer, het toilet, bergkast met c.v.-ketel en de eetkamer.

EETKAMER
Het appartement is voorzien van een lichte eetkamer met een grootte van ca. 17 m². Het appartement staat in verbinding met de open keuken en het fijne balkon welke is gelegen op het zuidoosten. De eetkamer is belegd met een houtenvloer.
Vanuit de eetkamer heeft u middels de vaste trap toegang tot de verdieping in het appartement.

KEUKEN
De open keuken staat in verbinding met de woonkamer en de eetkamer en is in een rechte opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vaatwasser. De keuken is voorzien van zowel boven- als onderkasten en afgewerkt met een composiet werkblad met spoelbak.

WOONKAMER
De woonkamer met een grootte van ca. 15 m² geniet van veel daglicht dankzij het dakkapel waardoor u ruimte hebt voor het plaatsen van onder andere een hoekbank.
De woonkamer is eveneens voorzien van gestucte wanden en een houtenvloer.

BADKAMER
De mooie moderne badkamer is toegankelijk vanuit de hal en is voorzien van gestucte wanden. De vloer is belegd met een gietvloer. De badkamer is van alle gemakken voorzien zoals een vrijstaand ligbad, ruime inloopdouche, een wastafelmeubel en een design radiator. Het plafond is voorzien van stucwerk met inbouwspots en het dakraam brengt bovendien veel daglicht. Deze badkamer is een droom voor de liefhebber!

VERDIEPING
Via de vaste trap in de eetkamer bereikt u de verdieping van het appartement.

Op de verdieping treft u de vide met een ruime slaapkamer met een grootte van
ca. 7 m². De slaapkamer geniet van eveneens veel daglicht dankzij het grote ronde raam in de zijgevel.
Gelegen naast de slaapkamer treft u een ruime inloopkast en de benodigde witgoedaansluitingen zijn daar netjes afgewerkt.

EXTERIEUR

BALKON
Aan de overzijde van de keuken treft u de schuifdeur waarmee het balkon te bereiken is. Het balkon is gelegen op het zuidoosten.
Vanuit het balkon kijkt u groen weg op de bomenrij in de Rembrandtlaan.

PARKEERPLAATS
Uw privé parkeerplaats treft u op het naast gelegen parkeerterrein welke afsluitbaar is middels een slagboom.

BERGING
Naast de inpandige berging heeft u op de begane grond een eigen vrijstaande stenen berging welke ideaal is voor het bergen van uw spullen en stallen van uw fiets of scooter/motor.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 254
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 70
Bouwjaar 2006