Rijnstraat 39
VEGHEL

€ 260.000,-- k.k.

Omschrijving

Ruime tussenwoning, type drive-in, gelegen in een rustige wijk met eigen oprit. Deze woning beschikt over drie volwaardige woonlagen welke geheel naar eigen woonwens in te delen zijn. Op de begane grond beschikt deze woning over een slaapkamer, badkamer en tuinkamer voorzien van een keukenblok. De eerste verdieping biedt een ruime, lichte leefruimte alsook de keuken aan de achterzijde van de woning. De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, beschikt over een badkamer en drie slaapkamers. De woning beschikt over een diepe, geheel bestrate achtertuin met berging gelegen op het noordwesten.

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: Tussenwoning
Locatie: De Leest
Bouwjaar: 1968
Perceeloppervlakte: 151 m²
Woonoppervlakte: 139 m²
Inhoud: 484 m³
Aantal slaapkamers: 4
Aanvaarding per: In overleg
Meetrapport: Aanwezig

BIJZONDERHEDEN
- Ruime en lichte tussenwoning met een eigen oprit
- Drie volwaardige woonlagen, naar eigen wens in te delen
- Woning beschikt over vier slaapkamers
- Woning is geschikt voor levensloopbestendige bewoning vanwege de slaap- en badkamer op de begane grond
- Diepe achtertuin voorzien van straatwerk en een stenen berging
- Gelegen nabij diverse groenvoorzieningen
- Bitumen op het plat dak vernieuwd in 2021

BEGANE GROND

ENTREE/HAL
Middels de eigen oprit betreedt u de entree met garderobe en meterkast. Via een schuifdeur aan de rechterzijde betreedt u de eerste slaapkamer. Wanneer u doorloopt bereikt u de hal van waaruit u toegang krijgt tot de eerste douche ruimte, de tuinkamer, de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping.

SLAAPKAMER 1
De eerste slaapkamer van deze woning bevindt zich aan de voorzijde van de begane grond en isvoorzien van een tegelvloer. Het oppervlak bedraagt circa 12,5 m².

DOUCHE RUIMTE
Centraal op deze woonlaag bevindt zich een douche ruimte. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer en beschikt over een douche, keukenmeubel met wasbak en inbouwkast. Tevens bevinden zich hier de nodige aansluitingen voor uw witgoed.

TOILETRUIMTE
De toiletruime is volledig betegeld en uitgevoerd met een toilet en een fonteintje.

TUINKAMER
Aan de achterzijde van de begane grond bevindt zich de tuinkamer. Deze ruimte geniet veel lichtinval dankzij de aanwezigheid van de grote raampartij voorzien van dubbelglas. Verder beschikt de tuinkamer over een aanrecht met voldoende kastruimte, elektrische kookplaat en een oven. Ook biedt deze tuinkamer wat betreft grootte u de mogelijkheid een zithoek of eettafel te plaatsen. Via de achterdeur in de tuinkamer is de achtertuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING

Via de trapopgang in de hal bereikt u de eerste verdieping waar de leefruimte gesitueerd is. Alle kozijnen op de eerste verdieping zijn voorzien van dubbelglas.

WOONKAMER
Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd waar de zithoek gecreëerd kan worden. De woonkamer geniet van veel natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen over de gehele breedte van de woning en heeft een oppervlakte van
ca. 29 m² . In de woonkamer bevindt zich een inbouwkast met daarin de CV-ketel van het merk Atag (2014, in eigendom).

KEUKEN
Aan de achterzijde van de eerste verdieping bevindt zich de keuken. Deze keuken, voorzien van een tegelvloer, is in hoekopstelling tegen de wand geplaatst en beschikt over een ingebouwde vaatwasser. Aan de overzijde van de keuken zijn inbouwkasten geplaatst. Het werkblad is van kunststof en is uitgerust met een ingebouwde spoelbak.

TWEEDE VERDIEPING

OVERLOOP
Via de vaste trap gesitueerd in de woonkamer op de eerste verdieping bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Deze overloop is voorzien van een tegelvloer en biedt u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
De tweede verdieping beschikt over de tweede, derde en vierde slaapkamer. Deze slaapkamers beschikken allen over een laminaatvloer. Ook beschikt deze verdieping over houtenkozijnen met enkelglas.

Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer van deze woning is aan de achterzijde van de derde woonlaag gelegen en beschikt over een oppervlak van circa 13 m².

Slaapkamer 3: Slaapkamer drie is aan de rechter-/voorzijde van de woning gelegen en is circa 11 m² groot.

Slaapkamer 4: De vierde slaapkamer bevindt zich aan de linker-/voorzijde van de tweede verdieping. Deze slaapkamer is circa 9 m² van oppervlak.

BADKAMER
De badkamer is volledig voorzien van tegelwerk, een douche, toilet, wastafel en de benodigde witgoedaansluitingen.

EXTERIEUR

ACHTERTUIN
Middels de achterdeur in de tuinkamer bereikt u de achtertuin van deze woning. Deze achtertuin is gelegen op het noordwesten en is circa 15 m² diep. Ook is deze achtertuin volledig voorzien van straatwerk en geheel omheind wat u veel privacy biedt. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich de vrijstaande stenen berging Ook beschikt de achtertuin over een eigen achterom en volwassen begroeiing.

BERGING
De berging bevindt zich aan de achterzijde van het perceel. Deze is ideaal in gebruik te nemen als opslagplaats voor uw tuingereedschap, hobbymaterialen of fietsen. De berging beschikt over elektriciteit.

OMGEVING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 484
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 139
Perceel oppervlakte 151
Bouwjaar 1968
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning