Saffraanveld 1
VEGHEL

€ 400.000,-- k.k.

Omschrijving

Een mooie levensloopbestendige bungalow met garage en eigen oprit gelegen aan een rustige straat.
De woning is volledig gelijkvloers en biedt hiermee veel wooncomfort. Daarnaast is de woning goed onderhouden en kan verder naar eigen smaak worden afgewerkt. Naast de open keuken en ruime living, welke speels is ingedeeld door de ronde erker, is de bungalow voorzien van drie slaap-/werkkamers, een badkamer en separaat toiletruimte. U geniet van een fijne patiotuin die is voorzien van een extra berging. De oprit en de inpandige garage maken het woongenot compleet.

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: Bungalow
Locatie: De Bunders
Bouwjaar: 1991
Perceeloppervlakte: 256 m²
Woonoppervlakte: 108 m²
Inhoud: 513 m³
Aantal kamers: 4
Aanvaarding per: In overleg
Meetrapport: Aanwezig
Energielabel: C

BIJZONDERHEDEN
- Fijn ingedeelde, volledig gelijkvloerse bungalow
- Gelegen aan een prettige, rustige straat in de wijk de Bunders
- Levensloopbestendig wonen met 3 kamers op de begane grond, voor bijvoorbeeld slapen, hobby, werk
- Lichte woonkamer met een ronde erker
- Patiotuin bereikbaar vanuit de woon-/eetkamer middels een schuifpui
- Eigen oprit, inpandige garage én berging

WONING

ENTREE
Via de inrit en het looppad in de verzorgde voortuin bereikt u de voordeur van deze woning. In de entree bevindt zich de meterkast en de garderobe en heeft u toegang tot de woon-/eetkamer. De entree is voorzien van een dakraam voor extra lichtinval.

WOON-/EETKAMER
Gelegen aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich de fijne zithoek die wordt getypeerd door de half ronde erker en door de gashaard. Vanuit de erker maar ook via de schuifpui aan de achterzijde geniet u in de woon-/eetkamer van veel lichtinval.
Aan de achterzijde van de woonkamer is voldoende ruimte voor het plaatsen van uw eettafel, wat zorgt voor een prettige verbinding met de open keuken.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tussenportaal richting de inpandige garage, tot de hal richting de slaapkamers en een extra toegang naar de eerste slaapkamer/kantoor.

KEUKEN
De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning met zicht op de achtertuin. De keuken is in een U-opstelling geplaatst en biedt hiermee veel kast- en werkruimte. Het aanrechtblad is belegd met een kunststof werkblad met spoelbak en een gaskookplaat. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, vriezer en een oven. In de bovenkastjes heeft u extra opbergruimte.

HAL
Vanuit de woonkamer bereikt u de hal aan de achterzijde van de woning van waaruit u toegang heeft tot de drie kamers, de badkamer en het toilet.

KAMERS

Kamer 1: De eerste kamer is zowel bereikbaar vanuit de woon-/eetkamer alsook vanuit de hal. Deze kamer heeft een oppervlak van ca. 8,5 m² en is ideaal in gebruik te nemen als slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer.

Kamer 2: De tweede kamer van deze woning bevindt zich in het midden van de gang en heeft eveneens een oppervlakte van ca. 8,5 m². Ook deze kamer is ideaal in gebruik te nemen als slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer.

Kamer 3: Rustig gelegen achter in de gang is de ruimste kamer gesitueerd met een oppervlakte van ca. 16 m² en daarmee ideaal in gebruik te nemen als slaapkamer. Vanuit deze kamer heeft u ook direct toegang tot de besloten patiotuin.

TOILETRUIMTE
De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een toilet en een fonteintje.

BADKAMER
De badkamer is ook volledig betegeld en voorzien van een ligbad met een douchekraan en van een wastafel met een spiegel.

EXTERIEUR

PATIOTUIN
Gelegen op het noordoosten is de patiotuin gesitueerd. Een plek waar u in alle rust van veel privacy kunt genieten. De tuin is bereikbaar via de schuifpui in de woon-/eetkamer en vanuit de grootste slaapkamer.
De patiotuiin is verzorgd aangelegd met een gazon, borders met volwassen beplanting en bestrating.

BERGING
Achter in de tuin is een aparte berging gesitueerd. Deze berging is ideaal voor het opbergen van uw tuinmeubilair en tuinmeubels.

INPANDIGE GARAGE
Zowel bereikbaar via het tussenportaal vanuit de woonkamer alsook vanuit de oprit heeft u toegang tot de inpandige garage. De garage heeft een oppervlakte van ca. 20 m² en biedt daarmee voldoende ruimte voor het stallen van uw auto en/of het opbergen van uw spullen.
Tevens vindt u hier de aansluitingen voor uw witgoed alsook de CV-ketel.

LOCATIE
Veghel is een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Veghel beschikt over een gezellige historische markt en een innovatieve Noordkade die u absoluut bezocht dient te hebben met onder andere leuke restaurants en een theater. Rondom Veghel liggen diverse prachtige natuurgebieden, kastelen en molens. Ziekenhuis Bernhoven Uden is nabij en binnen 10 minuten bereikbaar en ook de grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn snel bereikbaar in ca. 30 minuten.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 513
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 108
Perceel oppervlakte 256
Bouwjaar 1991
Soort woning bungalow
TypeWoning geschakelde woning