Salviastraat 5
VEGHEL

€ 250.000,-- k.k.

Omschrijving

Fijne tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij diverse faciliteiten waaronder het centrum, de Bloemenwijk speeltuin, Julianapark, de Noordkade én diverse uitvalswegen!
De woning is heeft onder andere een lichte woonkamer en keuken voorzien van vloerverwarming en twee overkappingen in de achtertuin. Zowel de slaapkamers alsook de voorzijde van de woonkamer is voorzien van rolluiken. De eerste verdieping biedt twee slaapkamers, een werkkamer en een ruime badkamer. Op de tweede verdieping treft u de overloop en de derde slaapkamer. De achtertuin is gelegen op het noordwesten, voorzien van een handige berging en bereikbaar middels een achterom.

Soort woning: tussenwoning
Locatie: bloemenwijk
Bouwjaar: 1963
Perceeloppervlakte: 161 m²
Woonoppervlakte: 116 m²
Inhoud: 431 m³
Aantal kamers: 5
Aanvaarding per: in overleg
Meetrapport: aanwezig

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met grote afgesloten speeltuin op loopafstand
- Nabij de Noordkade, Julianapark en het centrum
- Woonkamer en eerste verdieping voorzien van rolluiken
- Begane grond en badkamer voorzien van vloerverwarming
- Extra kamer via vaste trap toegankelijk op 2e verdieping
- Achtertuin gelegen op het noordwesten voorzien van een fijne overkapping
- Inpandige berging en berging achter in de tuin
- Ruime achtertuin

BEGANE GROND:

ENTREE
Vanuit de deels bestrate voortuin bereikt u via het toegangspad de entree van de woning. De entree geeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en via de vaste trapopgang toegang tot de eerste verdieping.

TOILET
De toiletruimte is toegankelijk vanuit de hal en is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een vrij hangend closet.

WOONKAMER
De doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van ca. 28,5 m². De vloer is belegd met een houten vloer en voorzien van comfortabele vloerverwarming. Daarnaast is de grote raampartij aan de voorzijde van de woning voorzien van mooie raamdecoratie en aan de buitenzijde van een rolluik.
Vanuit de woonkamer staat u in open verbinding met de achtertuin.

KEUKEN
De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning in een hoekopstelling geplaatst. De keuken heeft een grootte van ca. 8,5 m² en is voorzien van voldoende kastruimte, RVS-spoelbak, kunststof werkblad, vijfpits kookplaat inclusief wokbrander, afzuigkap en onder- en bovenkasten. Het plafond is voorzien van stucwerk en inbouwspots.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot het tussenportaal en de berging en tot de overkapping in de achtertuin.

INPANDIGE BERGRUIMTE
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een tussenportaal met een oppervlakte van
ca. 5 m². Deze ruimte is ideaal voor het bergen van uw spullen. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de inpandige berging en tot de achtertuin.
De inpandige berging heeft een oppervlakte van ca. 7,5 m². Deze ruimte is vanuit het tussenportaal alsook vanuit de achtertuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING:

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot drie kamers, een bergkast en de badkamer. Daarnaast is hier de vaste trap naar de tweede verdieping gesitueerd.

SLAAPKAMERS
Zowel de slaapkamers alsook de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer. Alle slaapkamers zijn voorzien van dubbelglas en rolluiken.

Slaapkamer 1 : is gesitueerd aan de rechter-/voorzijde van de woning en heeft een grootte van ca. 15 m².

Slaapkamer 2 : is gesitueerd aan de rechter-/achterzijde van de woning en heeft een grootte van ca. 10,5 m².

Studeer-/werkkamer : is gesitueerd aan de linker-/voorzijde van de woning en heeft een grootte van ca. 3 m².

BADKAMER
De ruime en complete badkamer is gelegen aan de linker-/ achterzijde van de woning. De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 7 m² en is deels betegeld en voorzien van vloerverwarming, een ligbad, douche, wastafel met spiegel, vrij hangend toilet en een designradiator. Daarnaast heeft u ruimte om een extra badkamer meubel te plaatsen. De badkamer heeft bovendien een prettig lichtinval dankzij het raam welke voorzien is van een rolluik en daarbij voor natuurlijke ventilatie gebruikt kan worden.

TWEEDE VERDIEPING:

OVERLOOP
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de tweede verdieping. Op de tweede verdieping treft u op de voorzolder de CV-ketel geïnstalleerd in 2012 (eigendom) en de benodigde witgoedaansluitingen. Daarnaast biedt de tweede verdieping nog meer ruimte voor het bergen van spullen.

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een dakraampje. Deze kamer is circa 10,5 m² groot.

EXTERIEUR:

ACHTERTUIN
De achtertuin is gelegen op het noordwesten en bereikbaar vanuit de woonkamer/keuken, het tussenportaal en de inpandige berging. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk, volledig bestraat en voorzien van en achterom en een border voor beplanting. Grenzend aan de achtergevel van de woning is een fijne overkapping gesitueerd.

HOUTEN BERGING EN OVERKAPPING
Achter op het perceel is in 2020 de ruime vrijstaande houten berging gerealiseerd met een aangrenzende overkapping. De berging heeft een oppervlakte van ca. 10,5 m² en ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap en het stallen van uw fietsen.

OMGEVING:
Veghel is een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Ook de grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Nijmegen zijn snel bereikbaar d.m.v. diverse invalswegen.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 431
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 116
Perceel oppervlakte 161
Bouwjaar 1963
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning