Schaverszicht
Heeze

Omschrijving

De nieuwbouwwijk De Bulders gelegen aan de zuidzijde van Heeze wordt verder uitgebreid! Aan de westzijde van de nieuwe wijk worden 4 unieke vrijstaande woningen gerealiseerd in het plan Schaverszicht.
Geeft u de voorkeur aan een gezinswoning of liever een levensloopbestendige woning met woon- slaapprogramma op de begane grond… de keuze is aan u!

Waarom de keuze voor Schaverszicht?
Kies het woningtype van uw voorkeur passend bij uw woonsituatie. Kiest u voor een gezinswoning met de slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping of voor een levensloopbestendige woning met slaap- en badkamer op de begane grond? Het unieke concept van Schaverszicht maakt het mogelijk! Het te kiezen woningtype is niet gebonden aan een kavelnummer. Dus ook hierin kunt u kiezen binnen de nog beschikbare kavels.

De woningen staan op royale diepe percelen van circa 417 m2 tot 433 m2 met weids uitzicht aan de voorzijde. De achtertuinen zijn georiënteerd op het oosten maar door de diepe percelen heeft u altijd een plekje in de zon. Bijzondere architectuur met kenmerkende raampartij en lamellen in de voorgevels.

Beide woningtypes beschikken in de basis over:
– hoge binnendeuren van 2,6 m
– een afgesloten techniek- wasruimte op zolder
– luxe sanitair van Villeroy & Boch
– luxe tegelwerk
– een lucht-water warmtepomp als duurzame warmtebron
– vloerverwarming op alle verdiepingen dus ook op de zolder

De gezinswoning beschikt in de basis over een geïsoleerde garage met betonnen dak.
De levensloopbestendige woning beschikt in de woonruimte op de begane grond over een hoog plafond voor een fraaie ruimtelijke beleving.

Meld u aan via het contactformulier op de website om op de hoogte te blijven!

w w w . b o u w b e d r i j f v a n g e r v e n . n l


Overdracht

Aanvaarding in overleg
SoortWoning Gevarieerd
TypeWoning Gevarieerd
Inhoud -
Woonoppervlakte -
Perceeloppervlakte 417 - 433