Schoolstraat 44
MIERLO

€ 298.000,-- k.k.

Omschrijving

Deze twee-onder-1-kapwoning is gelegen in een rustige wijk nabij het centrum van Mierlo. De woning beschikt over een ruime oprit met garage waar u uw auto kunt parkeren. Op de begane grond kunt u de hal, woonkamer en keuken vinden. De eerste verdieping verschaft u de toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping is de laatste slaapkamer gesitueerd. De gezellige achtertuin zorgt voor de nodige privacy.

Inhoud: 421 m3
Woonoppervlakte: 117 m2
Perceeloppervlakte: 243 m2
Aanvaarding: In overleg

Begane grond:

Hal:
U komt de woning binnen via de ruime hal aan de voorzijde van de woning. De hal verschaft u de toegang tot de meterkast, vaste kast, toiletruimte, woonkamer en de keuken. Ook kunt u in de hal de trapopgang naar de eerste verdieping vinden.

Toiletruimte:
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van karakteristieke tegeltjes, toilet en fonteintje.

Woonkamer:
De riante, doorzon woonkamer geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. De woonkamer is ingericht met een eet- en zithoek. De zithoek is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft u een vrij uitzicht over de achtertuin. Hier is plaats voor een grote hoekbank indien gewenst. Vanuit de zithoek kunt u de keuken betreden.

De eethoek is gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt u een vrij uitzicht over de straat. Hier kunt u gemakkelijk een robuuste eettafel kwijt.

Keuken:
De dichte keuken is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een simpele maar goed onderhouden keuken. In de keuken kunt u een afzuigkap, spoelbak, bar, radiator en aansluiting voor de vaatwasser vinden met rvs aanrechtblad. In de keuken is er een aansluiting aanwezig om zowel met gas als elektrisch te koken. Vanuit de keuken kunt u de achtertuin, woonkamer en hal bereiken.

De gehele begane grond is voorzien van een lichte travertinnen vloer, spuitwerk wanden en een gestuct plafond.

Eerste verdieping:

Overloop:
Middels de overloop op de eerste verdieping kunt u drie slaapkamers, de badkamer, vaste kast en trapopgang naar de tweede verdieping bereiken.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: de eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 13 m2. In deze slaapkamer kunt u een twee persoons bed kwijt. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten met karakteristieke openslaande deuren en een wastafel.
Slaapkamer II: de tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en meet ca. 11 m2. Ook deze slaapkamer is voorzien van twee vaste kasten waar u uw kleding kunt bergen.
Slaapkamer III: de laatste slaapkamer op deze verdieping is ca. 9 m2 en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer kunt u het balkon van ca. 2 m2 bereiken die u een fijn uitzicht biedt over de achtertuin.

De overloop en de drie slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en spuitwerk wanden.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is voorzien van een douche- in bad, spatscherm, toilet, radiator, wastafel en verschillende bovenkasten.

Tweede verdieping:

Overloop:
Via de vaste trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping. Op deze overloop kunt u de installatie voor het witgoedapparatuur vinden en een wastafel. Daarnaast is in deze ruimte ook de c.v.-installatie (Nefit Topline HR, 2009) gesitueerd en kunt u achter het witgoedapparatuur berging achter het knieschot vinden. Vanuit de overloop kunt u de laatste slaapkamer bereiken.

Slaapkamer IV:
Deze ruime vierde slaapkamer meet ca. 13 m2 en geniet van natuurlijk daglicht door het Velux dakraam. Deze ruimte kunt u natuurlijk ook gebruiken voor andere doeleinden, zo is hij op dit moment in gebruik als bergruimte. Maar u kunt van deze ruimte eventueel ook een kantoor of speelruimte creƫren.

De laatste slaapkamer is voorzien van een zeilvloer.

Exterieur:

Achtertuin:
De privacy biedende achtertuin is omringt door verschillende plantenbordes met volwassen beplanting. Daarnaast is de achtertuin voorzien van een gazon, achterom, tuinverlichting en verhard pad wat loopt van voor naar achter in de tuin.

Vanuit de tuin kunt u de garage bereiken.

Garage:
De stenen garage van ca. 24 m2 is te bereiken middels de ruime oprit en de achtertuin. Deze garage is voorzien van een kanteldeur en elektra.

Bijzonderheden:
- De woning is gelegen nabij het centrum van Mierlo.
- De woning beschikt over een ruime oprit met garage.
- Er zijn in totaal 4 slaapkamers in de woning aanwezig.
- De woning is gemakkelijke te moderniseren.
- De woning is voorzien van krachtstroom.

Ligging:
Op 1 januari 2004 is door de fusie van de buurgemeenten Geldrop en Mierlo de nieuwe gemeente Geldrop-Mierlo ontstaan. Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente Geldrop-Mierlo bestaat uit de kernen Geldrop en Mierlo. Geldrop heeft ruim 28.000 inwoners en is daarmee qua inwoneraantal de grootste kern. Mierlo heeft weliswaar minder inwoners, ruim 10.000, maar heeft een aanzienlijk grotere oppervlakte (1809 hectare) dan Geldrop. In totaal is de gemeente Geldrop-Mierlo 3190 hectare groot.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 421
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 117
Perceel oppervlakte 243
Bouwjaar 1971
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning 2-onder-1-kapwoning