Sint Jozefplein 13
GELDROP

€ 359.000,-- k.k.

Omschrijving

Deze tussenwoning is gelegen in de nabijheid van het centrum van Geldrop. Op de begane grond kunt u de toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken en bijkeuken vinden. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de badkamer. Via de vaste trap komt u uit
op de tweede verdieping waar u de zolder kunt betreden. Daarnaast beschikt de woning over een privacy biedende achtertuin, overkapping en garage. De woning is dichtbij het kasteel en het centrum van Geldrop gelegen.

Inhoud: 412 m³
Woonoppervlakte: 104 m²
Perceeloppervlakte: 250 m²
Aanvaarding per: In overleg

Begane grond
Entree
Via de voortuin is de overdekte entree van de woning te bereiken. Vanuit hier is de toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer te betreden.

Toiletruimte
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en aansluiting voor een fontein.

Woonkamer
De woonkamer geniet van veel natuurlijk licht door de ramen aan de voorzijde. Daarnaast is de woning voorzien van een laminaatvloer en vloerverwarming. De riante woonkamer kan op vele manieren worden ingedeeld door het ruime formaat. De woonkamer geeft toegang tot de keuken en de trapkast waar u diverse spullen op kunt bergen.

Keuken
De half open keuken is geplaatst in een U-opstelling, voorzien van een laminaatvloer, dakraam, vloerverwarming en staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken beschikt over een vaatwasser, oven, 5-pits gasfornuis van SMEG, afzuigkap en spoelbak. Tevens is er een bar gecreëerd waar u aan kunt eten of drinken. Daarnaast verschaft de keuken toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
De praktische bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, aansluiting voor het witgoedapparatuur en gootsteen. Daarnaast is hier de Cv-installatie (Remeha tzerra, 2018) gesitueerd. Middels de bijkeuken kunt u de achtertuin bereiken.

Eerste verdieping
Overloop
De overloop op de eerste verdieping biedt de toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Daarnaast verschaft deze ruimte de doorgang naar de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamers
Slaapkamer I: deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en meet ca. 7m². U kunt deze kamer ook gebruiken als kantoor of speelkamer.
Slaapkamer II: deze slaapkamer meet ca. 12m² en eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer III: deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en meet ca. 11m² en is voorzien van een rolluik.

Alledrie de slaapkamers zijn voorzien van een tapijtvloer.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld met een opvallende tegel en voorzien van een bad douche combinatie, wastafel met meubel en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping
Zolder
Middels de vaste trapopgang is de zolder te betreden en deze ruimte beschikt over daglichttoetreding door het dakraam. Momenteel is deze ruimte in gebruik om spullen op te bergen, maar hier kan uiteraard een hobbykamer of vierde slaapkamer van gemaakt worden.

Exterieur
Achtertuin
De privacy biedende diepe achtertuin is gelegen op het noorden en beschikt over een terras, volwassen beplanting, verlichting, buitenkraan, overdekt terras en achterom.

Overkapping
Aan de achterzijde van de tuin treft u de overkapping. Hier is een terras gesitueerd waar u in de zomer de koelte op kunt zoeken in de schaduw en met vrienden en of familie heerlijk kunt vertoeven tot in de late uurtjes op een warme zomerdag.

Garage
Vanuit de garage is er een deur rechtstreeks naar de achtertuin en een deur naar het achtergelegen pad. Verder kunt u met uw auto of andere motorische voertuigen via het elektrische rolluik de garage betreden. De garage beschikt over elektra en meet ca. 38m², waardoor u hier gemakkelijk spullen op kunt bergen zoals fietsen, tuinstoelen of tuingereedschap.

Bijzonderheden
- Deze uitgebouwde tussenwoning is voorzien van 15 zonnepanelen
- Binnen een kwartier loopafstand is het centrum van Geldrop te bereiken
- Woning beschikt over een overkapping en garage
- In de nabijheid van het kasteel van Geldrop gelegen waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen

Geldrop maakt onderdeel uit van de gemeente Geldrop-Mierlo en telt ongeveer 28.000 inwoners. De plaats beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs én
een school voor voortgezet onderwijs: het Strabrecht College. De gemeente biedt een scala aan mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn vele winkelvoorzieningen, diverse horeca, supermarkten en banken. Beide kernen hebben tevens een bloeiend verenigingsleven, u hoeft zich hier
niet te vervelen. Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het Anna Ziekenhuis. Er is een goede openbaarvervoersverbinding, zo heeft Geldrop diverse busverbindingen en een eigen station met treinverkeer richting Eindhoven, Heeze en Weert.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 412
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 104
Perceel oppervlakte 250
Bouwjaar 1957
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning tussenwoning