Sluisstraat 51
VEGHEL

€ 220.000,-- k.k.

Omschrijving

Dit fraaie appartementencomplex is gelegen nabij het centrum van Veghel en de Noordkade. Het appartement is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een lichte woon-/eetkamer met een open keuken, zonnig terras, inpandige berging, badkamer en een separaat toilet.
Bovendien beschikt het appartement over een gezamenlijke fietsenstalling, en dat allemaal op een zeer gewilde locatie in het centrum van Veghel!

Soort woning: Appartement
Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte: 63 m²
Inhoud: 210 m³
Aantal slaapkamers: 2
Meetrapport: Aanwezig
Energielabel: A
Aanvaarding per: In overleg
Maandelijkse VvE bijdrage: € 105,20- p/mnd

BIJZONDERHEDEN
- Gehele woning is voorzien van vloerverwarming
- Lichte woon-/eetkamer met openkeuken
- Zonnig terras met veel privacy
- Volledig geïsoleerd
- Gezonde en actieve VvE
- Kortom een instapklare woning op een unieke locatie
- Het complex is voorzien van voldoende parkeergelegenheden.

BEGANE GROND

Het fraaie appartementencomplex is toegankelijk vanuit de centrale hal, welke is voorzien van een bellentableau/intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis. Vanuit de centrale hal en algemene tuin heeft u toegang tot het appartement.

APPARTEMENT - GELEGEN OP DE BEGANE GROND

HAL
U komt het appartement binnen in de hal, welke u toegang biedt tot de meterkast, slaapkamer, badkamer, toilet en de woon-/eetkamer.

WOON-/EETKAMER
De woonkamer staat in directe verbinding met de open keuken en deze twee vormen samen de centrale leefruimte van het appartement. De ruimte is fris en modern afgewerkt met een moderne laminaatvloer welke is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woon-/eetkamer staat u in directe verbinding met de keuken, slaapkamer en de inpandige berging. Aan de voorzijde beschikt het appartement over een frans balkon met dubbele openslaande deuren.

KEUKEN
De open keuken is toegankelijk vanuit de woon-/eetkamer en is in een hoek opstelling geplaatst. De keuken is de keuken uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, een rvs afzuigkap, koelkast en een nieuwe combi-oven.

SLAAPKAMER 1 : De slaapkamer is toegankelijk vanuit de woon-/eetkamer en heeft een grootte van 12 m². De slaapkamer is tevens afgewerkt met een laminaatvloer voorzien van vloerverwarming. De kledingkast in de slaapkamer blijft achter.

SLAAPKAMER 2: De tweede slaapkamer bevindt zich aan de terras zijde van het appartement en heeft een grootte van 5 m². De kamer is ideaal om te gebruiken als thuiswerkplek of tweede slaapkamer.

TOILET
De separate toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje.

BADKAMER
De lichte en geheel betegelde badkamer is voorzien, een douche en een wastafel met meubel en spiegelkast. Daarnaast beschikt de badkamer over vloerverwarming en vernieuwde mechanische ventilatie.

EXTERIEUR

TERRAS
Het riante terras ligt op de begane grond in de algemene binnen tuin. Het terras gelegen op het westen biedt voldoende plaats en privacy om buiten te zitten en te genieten van de zon.

FIETSENBERGING
Het complex is voorzien van een algemene fietsenberging waar u uw fietsen kunt stallen.

PARKEERPLAATSEN
Het complex is voorzien van voldoende parkeergelegenheden.

INPANDIGE BERGING
Het appartement beschikt over een inpandige berging waar zich de c.v.-ketel, vernieuwde mechanische ventilatie en de benodigde witgoedaansluitingen bevinden.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel.
Bovendien speelt Veghel een belangrijke rol in de provinciale en landelijke industrie: er zijn diverse bekende bedrijven gehuisvest en de industrie biedt talloze mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 210
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 63
Bouwjaar 2009