Sluisstraat 88
VEGHEL

Omschrijving

Op een centrale locatie gelegen instapklaar appartement met eigen parkeerplaats en berging. Vanuit dit appartement zijn de uitvalswegen richting Den Bosch-Helmond (N279) en richting Eindhoven-Oss (A50) snel bereikbaar. Ook het centrum van Veghel en de Noordkade bevinden zich op loopafstand.

Woonoppervlak : ca. 86 m²
Buitenruimte : ca. 14 m²
Parkeerplaats :Privé parkeerplaats op een afgesloten terrein
Aanvaarding : 01-02-2022
Huurprijs : € 1.300,-- inclusief servicekosten, meubilair, witgoed en parkeerplaats

BENT U GEÏNTERESSEERD IN HET HUREN VAN DIT APPARTEMENT?
Reageer dan met antwoord op onderstaande vragen en wij zullen contact met u opnemen!

Mijn naam is:
Mijn e-mail adres is:
Telefoonnummer:
Geboorte datum:
Aantal personen in huishouden:
Burgerlijke staat:
Kinderen:
Roken:
Huisdieren:
Arbeidsovereenkomst:
Mijn bruto inkomen per maand is:
Korte motivatie:

APPARTEMENT
Bij binnenkomst in de lange hal wordt toegang geboden tot de slaapkamer, de toiletruimte, berging en de woonkamer.

WOONKAMER
De woonkamer is fijn ruimtelijk door de hoge plafonds en de vide. Ook de open trap in de kamer geeft een speels effect. De vloeren zijn allemaal netjes afgewerkt met houtlook PVC en de wanden zijn gestuukt.

KEUKEN
De open keuken is afgewerkt met mat grijze kastdeurtjes en een composiet werkblad. Er is een 4-pits gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap ingebouwd. De koelkast staat nu apart onder de trap maar de keuken biedt ook de mogelijkheid om een inbouwexemplaar te plaatsen.

SLAAPKAMER
De slaapkamer is op de eerste woonlaag gesitueerd, deze grenst aan de gallerij en is voorzien van draai-kiep ramen. Deze slaapkamer kan uitstekend ingericht worden als masterbedroom.

Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar waar zich een ruime doucheruimte, wastafel en aansluitingen voor wasapparatuur bevinden. De badkamer is uitgevoerd in een neutrale witte kleurstelling. De toiletruimte is bereikbaar vanuit de hal en voorzien van hetzelfde tegelwerk als de badkamer.

EERSTE VERDIEPING
Via de open trap in de woonkamer is de tweede woonlaag bereikbaar. Deze is nu ingericht als masterbedroom maar ook valt te denken aan een werkplek of een verlengstuk van de woonkamer. Er is een dakraam aanwezig en er zijn ramen en een loopdeur naar het ruime dakterras.

Op het dakterras heb je plaats voor meerdere mensen en er is voldoende plek om te genieten. Vanaf het dakterras heb je een mooi uitzicht op Veghel en de Lambertus Kerk.


Overdracht

Aanvaarding per datum
Inhoud 305
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 86
Bouwjaar 2006