Spoorven 442
VEGHEL

€ 315.000,-- k.k.

Omschrijving

Fijne hoekwoning gelegen op een royaal perceel in de kindvriendelijke wijk ´t Ven.
De woning is voorzien van een lichte woon-/eetkamer aan de tuinzijde en de open keuken aan de voorzijde van de woning. De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt voldoende ruimte voor het bergen van uw spullen of het eenvoudig realiseren van een vierde slaapkamer.
De grote achter- en zijtuin samen met de vrijstaande garage en oprit maken deze woning tot een zeer prettig geheel!

Soort woning: Hoekwoning
Ligging: t ´Ven
Bouwjaar: 1996
Perceeloppervlakte: 276 m²
Woonoppervlakte: 95 m²
Overige inpandige ruimte: 22 m²
Inhoud: 395 m³
Aanvaarding per: direct beschikbaar

BIJZONDERHEDEN
- Royale hoekwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde
- Gelegen in de kindvriendelijke wijk ´t Ven
- Veel daglicht inval op de gehele begane grond
- Ruime slaapkamers en badkamer
- Grote privacy biedende achtertuin
- Vrijstaande stenen garage mét eigen oprit
- Er dient rekening gehouden te worden met renovatiewerkzaamheden

BEGANE GROND

ENTREE/HAL
Vanuit het looppad in de voortuin bereikt u de entree van deze royale hoekwoning. U wordt ontvangen in de hal welke u toegang geeft tot de garderobe, meterkast, toilet en de keuken.

KEUKEN
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft een grootte van ca. 10 m², het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst. Vanuit de keuken staat u in verbinding met de woon-/eetkamer en heeft u een rustig uitzicht aan de voorzijde. Bovendien heeft u een heerlijk lichtinval dankzij de speelse pui aan de voorzijde en het extra raam in de zijgevel.

WOON-/EETKAMER
De woon-/eetkamer geniet van veel daglicht dankzij de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning. De woon-/eetkamer heeft een grootte van ca. 31 m² en is op te delen in twee gedeeltes (zithoek en eethoek). De woon-/eetkamer staat in verbinding met de half open keuken aan de voorzijde van de woning en middels de loopdeur tot de achtertuin.

TOILET
De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een toilet met fonteintje en ventilatie.

EERSTE VERDIEPING:

OVERLOOP
De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Vanuit de overloop heeft u middels de vaste trapopgang toegang tot de tweede verdieping.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer 1: De slaapkamer is gelegen aan de linker-/ achterzijde van de woning met een grootte van ca. 8 m².
Slaapkamer 2: De ruime slaapkamer is gelegen aan de rechter-/achter van de woning met een grootte van ca. 15 m².
Slaapkamer 3: De slaapkamer is gelegen aan de rechter-/ voorzijde van de woning met een grootte van ca. 11 m².

BADKAMER
De geheel betegelde badkamer heeft een oppervlakte van ca. 5 m². De badkamer is voorzien van een toilet, douche, radiator, wastafel en een raam voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING:
Vanuit de overloop op de eerste verdieping heeft u middels de trap toegang tot de tweede verdieping. De tweede verdieping biedt de ruimte voor het realiseren van een extra slaapkamer.
Hier bevindt zich tevens de c.v.-ketel van het merk Intergas uit 2015 (eigendom), mechanische ventilatie en de benodigde witgoedaansluitingen.

EXTERIEUR:

ACHTERTUIN
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is geheel omheind. De achtertuin is voorzien van een eigen achterom, terras, volwassen beplantingen en borders. Daarnaast treft u achter in de tuin de garage.

GARAGE
De stenen vrijstaande garage is gelegen achter op het perceel en toegankelijk voor uw auto, fietsen, tuinmeubilair of andere hobby´s. Voor de garage treft u uw privé parkeerplaats op eigen terrein.

LIGGING
Veghel, een plaats gelegen in de nieuwe gemeente Meierijstad. Veghel heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in de regio en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Ook de grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Nijmegen zijn snel bereikbaar d.m.v. diverse invalswegen. De woning is op korte afstand gelegen van diverse faciliteiten zoals basisscholen, bso, sportverenigingen, centrum, diverse speelvoorzieningen en groenvoorzieningen zoals het Geerbos.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 395
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 95
Perceel oppervlakte 276
Bouwjaar 1996
Soort woning eengezinswoning
TypeWoning hoekwoning