Stationsstraat 16D
VEGHEL

€ 259.000,-- k.k.

Omschrijving

Direct te betrekken appartement met balkon gelegen in het centrum van Veghel! Het appartement is gelegen op de derde etage en bereikbaar middels een lift. De lichte woonkamer biedt een fijne leefruimte en geeft toegang tot de open keuken en tot het balkon. Daarnaast beschikt het appartement over een slaapkamers en een royale badkamer. Op de begane grond is de berging bereikbaar welke ideaal is voor het opbergen van uw spullen. Tenslotte behoort tot het appartement een eigen parkeerplaats. Vanuit uw appartement loopt u direct het centrum van Veghel in met een gevarieerd winkel- en horeca aanbod.

ALGEMENE INFORMATIE
Soort woning: Appartement
Bouwvorm: Centrum Veghel
Bouwjaar: 1996
Woonoppervlakte: 58 m²
Inhoud: 181 m³
Aantal kamers: 2
Aanvaarding per: In overleg
Meetrapport: Beschikbaar
Energielabel: D
VvE Bijdrage: € 151,29 p/maand

BIJZONDERHEDEN
- Direct te betrekken appartement gelegen in het centrum van Veghel
- Lichte woonkamer met toegang tot de open keuken en het balkon
- Voorzien van 1 slaapkamers en een royale badkamer
- Gelegen op de derde, tevens bovenste etage, bereikbaar middels de lift
- Aparte berging op de begane grond
- Eigen overdekte parkeerplaats
- Gunstig gelegen in het centrum van Veghel

APPARTEMENT

BEGANE GROND

Het appartementencomplex is toegankelijk vanuit de centrale hal, welke is voorzien van een bellentableau/intercom voorzien van camera, brievenbussen, lift en trappenhuis.
Vanuit de trapopgang of lift heeft u direct toegang tot de derde verdieping en het appartement.

APPARTEMENT - GELEGEN OP DE DERDE VERDIEPING:

HAL
U komt het appartement binnen in de hal, welke u toegang biedt tot de garderobe, de meterkast, badkamer en de woonkamer.

WOON-/EETKAMER
Dit appartement beschikt over een lichte woon- en eetruimte met een fijn formaat van ca. 20 m². De woon- en eetruimte is voorzien van een fraaie houten vloer en biedt toegang tot zowel de open keuken aan de voorkant als de slaapkamer en het balkon aan de achterzijde van het appartement.

OPEN KEUKEN
De open keuken is toegankelijk vanuit de woon-/eetkamer en is in een rechte opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap en een spoelbak. Aan het aanrechtblad is voldoende werkruimte en in zowel de boven- als onderkasten heeft u voldoende ruimte voor het opbergen van uw spullen. De keuken heeft een grootte van ca. 7 m².

SLAAPKAMER 1: Deze ruime slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en heeft een oppervlakte van ca. 11 m². Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer.

BADKAMER
De badkamer is zowel bereikbaar vanuit de slaapkamer als vanuit de hal. De badkamer heeft een grootte van ca. 9 m² en is deels betegeld. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel en een radiator. Tevens vindt u in de badkamer de aansluitingen voor uw witgoed.
In de badkamer is een separate kast waarin de CV-ketel is gesitueerd (AWB, in eigendom).

EXTERIEUR

BALKON
Het balkon gelegen aan de Stationsstraat is gesitueerd op het oosten en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een zitje. Het voorste gedeelte van het balkon is overdekt en voorzien van een wand waardoor u hier uit de wind zit. Het tweede gedeelte is open waardoor u daar heerlijk kunt genieten van de ochtendzon.

BERGING
De ruime berging is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het appartementencomplex. De berging heeft een grootte van ca. 5 m² en is ideaal voor het stallen van uw fietsen en het opbergen van uw spullen.

PARKEERPLAATS
Bij het appartement behoort een eigen overdekte parkeerplaats.

OMGEVING
Veghel is een plaats gelegen in de gemeente Meierijstad. Veghel heeft een zeer sterk werk-gelegenheidscentrum en beschikt over een ruim voorzieningenniveau op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sport, recreatie en detailhandel. Veghel beschikt over een gezellige historische markt, een innovatieve Noordkade die u absoluut bezocht dient te hebben en rondom Veghel liggen diverse prachtige natuurgebieden, kastelen en molens. Ook de grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn snel bereikbaar in 20 resp. 25 minuten.


Overdracht

Aanvaarding in overleg
Inhoud 181
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 58
Bouwjaar 1996